*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Een bananenschil op je voorhoofd leggen, helpt om DEZE reden tegen migraine …
april 23, 2017 6649 Views

Een bananenschil op je voorhoofd leggen, helpt om DEZE reden tegen migraine …

Last hebben van migraine wordt soms toch een beetje onderschat. Helaas kunnen de symptomen heftiger zijn dan veel mensen denken. Zo kun je last hebben van intens kloppende hoofdpijn, gevoeligheid voor licht, spanning in je nek hebben en misselijk zijn.

Natuurlijk zijn er medicijnen om de symptomen te behandelen, maar een groot nadeel dat hier aan vast zit is dat je hierdoor heel veel last van je buik kan krijgen. Wij van Beautymust hebben een paar natuurlijk middelen die helpen om van die vervelende hoofdpijn af te komen.

Banaan

Als je last hebt van migraine kan een koude kompres heel goed helpen. Het volgende klinkt een beetje raar, maar als je onder het ijskompres eerst een bananenschil tegen je voorhoofd aandrukt, vermindert dit de pijn. Hoe dit komt? Je huid absorbeert de extra kalium in de bananenschil en dat verzacht de pijn.

Lavendelolie

Lavendel staat bekend om zijn rustgevende werking. Kook zes kopjes water en doe hier ongeveer acht druppels lavendelolie bij. Deze rustgevende damp die hier vanaf komt, verlicht je hoofdpijn terwijl je dit inademt. Je kunt lavendelolie bijvoorbeeld bij de Tuinen aanschaffen.

Cafeïne

Neem een warm kopje koffie als je last hebt van migraine. In veel pijnstillers zitten ook cafeïne die de werking ervan versterkt. Het voordeel van een kopje koffie is dat het ook nog eens lekker is!

Ken jij nog andere natuurlijke manieren? Laat het ons weten!

Previous Als je iemand kent die kanker heeft, moet je dit lezen en DELEN met iedereen die je kent!
Next Deze populaire drank vernietigt je schildklier. Drink jij het?

You might also like

Curcumine

Drink Dit Gember-Kurkuma Mengsel voor het slapen gaan om je lever te zuiveren en wordt Nooit meer moe wakker

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je ooit gehoord van de gouden melk ? Dit mengsel van specerijen en kruiden met kokosolie en kokosmelk is

Natuurlijk genezen

Extra vergine olijfolie houdt gezonde eigenschappen bij het koken

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het consumeren van extra vergine olijfolie heeft bewezen beschermende effecten voor de gezondheid te hebben, vooral vanwege het

Natuurlijk genezen

Let op: 11 tekenen dat je meer magnesium nodig hebt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Magnesium is een mineraal dat in veel soorten voedsel wordt aangetroffen; het speelt een essentiële rol bij de