*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De 8 ongelooflijke gezondheidsvoordelen van roze zeezout!
mei 25, 2016 5776 Views

De 8 ongelooflijke gezondheidsvoordelen van roze zeezout!

Dit zout is een natuurlijke en belachelijk pure mineraal die roze is van kleur. Mensen gebruiken het al duizenden jaren als natuurlijk geneesmiddel. De roze zeezout, of Himalayan Zeezout komt uiteraard uit het Hymalaya gebergte en wordt tegenwoordig in elke supermarkt verkocht. Waarom hoor je er zo weinig mensen over? Na het lezen van dit artikel raden we je aan om direct te investeren in een potje. Je doet er superlang mee en het is een veel gezonder alternatief voor keukenzout.

Je kunt roze zeezout precies zo gebruiken als normaal zout. Maar als je de beste manier wil weten om het te nemen, dan raden we je “Sole” aan. Sole is een drankje wat super makkelijk te maken is! Het enige wat je hoeft te doen is een kan water te nemen met een blok roze zeezout. Als je alleen de korrels kunt vinden dan werkt dat ook prima. Laat het een nacht staan en drink het de volgende dag elke ochtend op een nuchtere maag! Waarom?

Roze zeezout reguleert je bloeddruk!
Roze zeezout gaat kramp tegen!
Roze zeezout is geniaal voor je huid!
Roze zeezout helpt je beter te slapen!
Roze zeezout verminderd je stressniveau!
Roze zeezout helpt tegen hooikoorts!
Roze zeezout is goed voor je nieren!
Roze zeezout houdt je schildklier gezond!

Zelden vindt je een product dat zoveel goeds doet voor je gezondheid als roze zeezout dus deel het met al je vrienden en laat ze weten dat ze dit moeten inslaan als ze serieus willen omgaan met hun gezondheid!

Previous Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je vaker granaatappels gaat eten!
Next Met deze wortelsiroop verwijdert overtollig slijm en zijn vervelende hoestbuien binnen no-time verdwenen!

You might also like

Natuurlijk genezen

Mensen met vettige huid opgelet! Zo laat je je poriën krimpen met 1 ingrediënt!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mensen met vettige huid hebben grote en zichtbare poriën dan mensen met een droge huid. Wij hadden hier

Natuurlijk genezen

10 symptomen van het hebben van parasieten in je lichaam (en hoe er vanaf te komen)!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is infectie door parasieten een algemeen probleem dat meer dan 3,5 miljard mensen betreft. Een

Natuurlijk genezen

Gebruik geen toxische zonnecrème, maar gebruik dit natuurlijk middel

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Hou het veilig als je wilt zonnen Zomertijd is strand tijd, of ten minste tijd aan het zwembad.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply