*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Talloze mensen hebben slaapproblemen waardoor ze ‘s nachts onvoldoende slaap krijgen en hun functioneren gedurende de dag belemmeren. Het lichaam heeft rust nodig om gezond te zijn en dienovereenkomstig te functioneren.

Volgens de bevindingen van een recent onderzoek uitgevoerd door CDC – Centers for Disease Control and Prevention, meldt 7 tot 19% van alle volwassenen in de Verenigde Staten bijna elke dag gebrek aan slaap of onvoldoende rust.

Jillian Levy, van CHHC, zegt het volgende:

‘De brede definitie van slaapgebrek is’ de aandoening die optreedt als u niet genoeg slaapt ‘. De hoeveelheid slaap die als’ voldoende ‘kwalificeert, is afhankelijk van wie u het vraagt.

Maar het valt meestal tussen de 7-9 uur per nacht voor volwassenen (en zelfs meer voor kinderen en tieners). Iedereen is echter een beetje anders wat betreft hun ideale hoeveelheid slaap. Sommigen hebben meer dan 6-10 uur slaap per nacht nodig om zich op hun best te voelen.  Anderen hebben af ​​en toe gewoon een paar uur extra rust nodig als ze zich wat slapjes voelen.

En nog veel meer worstelen met incidentele slaapgerelateerde stoornissen of problemen zoals slaapapneu, angst of nachtelijke pijn die hun algehele kwaliteit van leven verstoort. ”

Geen regelmatig slaappatroon hebben en een gebrek aan goede nachtrust kunnen leiden tot veel gezondheidsproblemen en lichamelijke beperkingen. De persoon die onvoldoende slaapt, is niet productief, humeurig, heeft minder besluitvormingsvaardigheden en is vatbaar voor gewichtstoename. Daarnaast werd wetenschappelijk aangetoond dat slechts één keer per week minder dan 6 uur per nacht slapen kan leiden tot veranderingen in ons immuunsysteem, ontstekingen in het lichaam en onze stressreactie.

Daarom moeten we ons juiste slaappatroon krijgen en Dr. Andrew Weil zegt dat we deze kunnen herstellen en bijna onmiddellijk in slaap kunnen vallen met behulp van een ontspannende ademhalingsoefening. Deze oefeningen zullen ons helpen onze geest te kalmeren en zo het lichaam voor te bereiden op de slaap.

De “4-7-8” ademhalingstechniek voor een goede nachtrust

Dit zijn de stappen:

Stap 1 – Neem een ​​liggende positie in waardoor u diep kunt ademen.

Stap 2 – Leg het puntje van je tong op het dak van de mond achter de voortanden.

Stap 3 – Adem volledig uit.

Stap 4 – Adem in via je neus tot een telling van 4.

Stap 5 – Houd de adem tot het tellen van 7.

Stap 6 – Adem uit via de mond tot een telling van 8.

Stap 7 – Herhaal deze techniek drie keer.

Na verloop van tijd zal deze methode uw krachtige slaaphulpmiddel worden. In het begin voel je je misschien een beetje licht in het hoofd, maar het is erg nuttig. Het werkt door de ademhaling te vertragen, het lichaam te vullen met zuurstof, waardoor het lichaam kan ontspannen en in de slaapstand kan komen.

Deze techniek is een geweldige methode om stress en angst te verzachten. Naast deze methode kunt u andere tips gebruiken die u kunnen helpen bij het inslapen. Hier zijn er een paar:

Handige tips om gemakkelijk in slaap te vallen

Om een ​​gezond slaappatroon te hebben, moet je elke dag, ook in het weekend, op dezelfde tijd naar bed gaan en wakker worden.
Schakel alle digitale apparaten om je heen uit.
Verwijder elke geluidsbron uit uw slaapkamer.
Zet de thermostaat lager omdat mensen beter slapen in koelere omgevingen.
Zorgen zijn de belangrijkste boosdoeners bij gebrek aan slaap, dus je kunt proberen ze op te schrijven voordat je gaat slapen, en je hersenen zullen de boodschap krijgen dat er voor hen gezorgd wordt.

Je moet een goede nachtrust hebben en je lichaam en al je organen de nodige rust geven. Probeer de bovengenoemde tips, want u verdient een betere gezondheid en een productievere werkdag.

Bronnen:

powerofpositivity.com

medicalnewstoday.com

telegraph.co.uk

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Zelfgemaakte desinfecterende oppervlaktedoekjes maken
Next Antivirale voordelen van vlierbessen

About author

You might also like