*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Talloze mensen hebben slaapproblemen waardoor ze ‘s nachts onvoldoende slaap krijgen en hun functioneren gedurende de dag belemmeren. Het lichaam heeft rust nodig om gezond te zijn en dienovereenkomstig te functioneren.

Volgens de bevindingen van een recent onderzoek uitgevoerd door CDC – Centers for Disease Control and Prevention, meldt 7 tot 19% van alle volwassenen in de Verenigde Staten bijna elke dag gebrek aan slaap of onvoldoende rust.

Jillian Levy, van CHHC, zegt het volgende:

‘De brede definitie van slaapgebrek is’ de aandoening die optreedt als u niet genoeg slaapt ‘. De hoeveelheid slaap die als’ voldoende ‘kwalificeert, is afhankelijk van wie u het vraagt.

Maar het valt meestal tussen de 7-9 uur per nacht voor volwassenen (en zelfs meer voor kinderen en tieners). Iedereen is echter een beetje anders wat betreft hun ideale hoeveelheid slaap. Sommigen hebben meer dan 6-10 uur slaap per nacht nodig om zich op hun best te voelen.  Anderen hebben af ​​en toe gewoon een paar uur extra rust nodig als ze zich wat slapjes voelen.

En nog veel meer worstelen met incidentele slaapgerelateerde stoornissen of problemen zoals slaapapneu, angst of nachtelijke pijn die hun algehele kwaliteit van leven verstoort. ”

Geen regelmatig slaappatroon hebben en een gebrek aan goede nachtrust kunnen leiden tot veel gezondheidsproblemen en lichamelijke beperkingen. De persoon die onvoldoende slaapt, is niet productief, humeurig, heeft minder besluitvormingsvaardigheden en is vatbaar voor gewichtstoename. Daarnaast werd wetenschappelijk aangetoond dat slechts één keer per week minder dan 6 uur per nacht slapen kan leiden tot veranderingen in ons immuunsysteem, ontstekingen in het lichaam en onze stressreactie.

Daarom moeten we ons juiste slaappatroon krijgen en Dr. Andrew Weil zegt dat we deze kunnen herstellen en bijna onmiddellijk in slaap kunnen vallen met behulp van een ontspannende ademhalingsoefening. Deze oefeningen zullen ons helpen onze geest te kalmeren en zo het lichaam voor te bereiden op de slaap.

De “4-7-8” ademhalingstechniek voor een goede nachtrust

Dit zijn de stappen:

Stap 1 – Neem een ​​liggende positie in waardoor u diep kunt ademen.

Stap 2 – Leg het puntje van je tong op het dak van de mond achter de voortanden.

Stap 3 – Adem volledig uit.

Stap 4 – Adem in via je neus tot een telling van 4.

Stap 5 – Houd de adem tot het tellen van 7.

Stap 6 – Adem uit via de mond tot een telling van 8.

Stap 7 – Herhaal deze techniek drie keer.

Na verloop van tijd zal deze methode uw krachtige slaaphulpmiddel worden. In het begin voel je je misschien een beetje licht in het hoofd, maar het is erg nuttig. Het werkt door de ademhaling te vertragen, het lichaam te vullen met zuurstof, waardoor het lichaam kan ontspannen en in de slaapstand kan komen.

Deze techniek is een geweldige methode om stress en angst te verzachten. Naast deze methode kunt u andere tips gebruiken die u kunnen helpen bij het inslapen. Hier zijn er een paar:

Handige tips om gemakkelijk in slaap te vallen

Om een ​​gezond slaappatroon te hebben, moet je elke dag, ook in het weekend, op dezelfde tijd naar bed gaan en wakker worden.
Schakel alle digitale apparaten om je heen uit.
Verwijder elke geluidsbron uit uw slaapkamer.
Zet de thermostaat lager omdat mensen beter slapen in koelere omgevingen.
Zorgen zijn de belangrijkste boosdoeners bij gebrek aan slaap, dus je kunt proberen ze op te schrijven voordat je gaat slapen, en je hersenen zullen de boodschap krijgen dat er voor hen gezorgd wordt.

Je moet een goede nachtrust hebben en je lichaam en al je organen de nodige rust geven. Probeer de bovengenoemde tips, want u verdient een betere gezondheid en een productievere werkdag.

Bronnen:

powerofpositivity.com

medicalnewstoday.com

telegraph.co.uk

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Zelfgemaakte desinfecterende oppervlaktedoekjes maken
Next Antivirale voordelen van vlierbessen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

5 eenvoudige en effectieve manieren om oorsmeer op natuurlijke wijze te verwijderen

Oorsmeer is het natuurlijke afweersysteem van het lichaam om stof, vuil en bacteriën uit de gehoorgang te houden. Helaas bouwt het kanaal soms op en blokkeert het, waardoor gehoorverlies optreedt.

Natuurlijk genezen

Dit bad trekt gifstoffen uit het lichaam, verbetert de spier-en zenuwfunctie, vermindert ontsteking en verbetert de doorbloeding

Tal van culturen hebben Epsom zouten gebruikt voor duizenden jaren, vanwege de diverse gunstige eigenschappen voor het lichaam bij detox behandelingen, in tuinieren, en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Ze zijn goedkoop en

Curcumine

Studie heeft aangetoond dat als kurkuma op de huid aangebracht wordt, het DIT effect op je lichaam heeft. Ongelooflijk!

Kurkuma is sinds kort onderwerp van gesprek geworden in meerdere klinische studies. Het wordt vaak gebruikt als smaakmaker voor bijvoorbeeld curry gerechten, maar wetenschappelijk onderzoek heeft onlangs bewezen dat kurkuma

Beste lezer,

Mijn wegemeende excuses dat ik u op deze ruwe wijze moet lastig vallen maar dit bericht is belangrijk en moet door iedereen worden gezien. Zoals u wellicht weet is door Corona, Covid19 of hoe u het beestje ook maar wilt noemen de advertentiemarkt volledig ingestort en niet langer toereikend om de kosten voor het onderhouden van deze website te dekken. In feite zijn de inkomsten uit advertenties tot onder de 20% gedaald zoals verwacht.
Daarom zijn wij genoodzaakt over te stappen op een community driven model waarbij we aangewezen zijn op donaties en giften van onze lezers. We hebben maandelijks meer dan genoeg lezers dat wanneer deze maandelijks 1 euro zouden doneren alles probleemloos zou kunnen draaien.

Helaas doneert er op dit moment minder dan 1% en kunnen wij deze buffer op deze wijze nog niet opbouwen.
Ik wil daarom een dringend beroep op u doen indien u net als wij het belang inziet van websites als de onze om een kleine donatie te doen. Alles helpt en zijn wij blij mee. Hiermee steunt u gelijk al onze projecten waarmee wij ons inzetten voor bewustwording en strijden tegen censuur. 

Doneer via PaypalDoneer via iDeal/Creditcard