Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen
maart 28, 2020 1695 Views

Deze ontspanningsoefening kan u helpen binnen 60 seconden in slaap te vallen

Luister naar dit artikel

Talloze mensen hebben slaapproblemen waardoor ze ‘s nachts onvoldoende slaap krijgen en hun functioneren gedurende de dag belemmeren. Het lichaam heeft rust nodig om gezond te zijn en dienovereenkomstig te functioneren.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Volgens de bevindingen van een recent onderzoek uitgevoerd door CDC – Centers for Disease Control and Prevention, meldt 7 tot 19% van alle volwassenen in de Verenigde Staten bijna elke dag gebrek aan slaap of onvoldoende rust.

Jillian Levy, van CHHC, zegt het volgende:

‘De brede definitie van slaapgebrek is’ de aandoening die optreedt als u niet genoeg slaapt ‘. De hoeveelheid slaap die als’ voldoende ‘kwalificeert, is afhankelijk van wie u het vraagt.

Maar het valt meestal tussen de 7-9 uur per nacht voor volwassenen (en zelfs meer voor kinderen en tieners). Iedereen is echter een beetje anders wat betreft hun ideale hoeveelheid slaap. Sommigen hebben meer dan 6-10 uur slaap per nacht nodig om zich op hun best te voelen.  Anderen hebben af ​​en toe gewoon een paar uur extra rust nodig als ze zich wat slapjes voelen.

En nog veel meer worstelen met incidentele slaapgerelateerde stoornissen of problemen zoals slaapapneu, angst of nachtelijke pijn die hun algehele kwaliteit van leven verstoort. ”

Geen regelmatig slaappatroon hebben en een gebrek aan goede nachtrust kunnen leiden tot veel gezondheidsproblemen en lichamelijke beperkingen. De persoon die onvoldoende slaapt, is niet productief, humeurig, heeft minder besluitvormingsvaardigheden en is vatbaar voor gewichtstoename. Daarnaast werd wetenschappelijk aangetoond dat slechts één keer per week minder dan 6 uur per nacht slapen kan leiden tot veranderingen in ons immuunsysteem, ontstekingen in het lichaam en onze stressreactie.

Daarom moeten we ons juiste slaappatroon krijgen en Dr. Andrew Weil zegt dat we deze kunnen herstellen en bijna onmiddellijk in slaap kunnen vallen met behulp van een ontspannende ademhalingsoefening. Deze oefeningen zullen ons helpen onze geest te kalmeren en zo het lichaam voor te bereiden op de slaap.

De “4-7-8” ademhalingstechniek voor een goede nachtrust

Dit zijn de stappen:

Stap 1 – Neem een ​​liggende positie in waardoor u diep kunt ademen.

Stap 2 – Leg het puntje van je tong op het dak van de mond achter de voortanden.

Stap 3 – Adem volledig uit.

Stap 4 – Adem in via je neus tot een telling van 4.

Stap 5 – Houd de adem tot het tellen van 7.

Stap 6 – Adem uit via de mond tot een telling van 8.

Stap 7 – Herhaal deze techniek drie keer.

Na verloop van tijd zal deze methode uw krachtige slaaphulpmiddel worden. In het begin voel je je misschien een beetje licht in het hoofd, maar het is erg nuttig. Het werkt door de ademhaling te vertragen, het lichaam te vullen met zuurstof, waardoor het lichaam kan ontspannen en in de slaapstand kan komen.

Deze techniek is een geweldige methode om stress en angst te verzachten. Naast deze methode kunt u andere tips gebruiken die u kunnen helpen bij het inslapen. Hier zijn er een paar:

Handige tips om gemakkelijk in slaap te vallen

Om een ​​gezond slaappatroon te hebben, moet je elke dag, ook in het weekend, op dezelfde tijd naar bed gaan en wakker worden.
Schakel alle digitale apparaten om je heen uit.
Verwijder elke geluidsbron uit uw slaapkamer.
Zet de thermostaat lager omdat mensen beter slapen in koelere omgevingen.
Zorgen zijn de belangrijkste boosdoeners bij gebrek aan slaap, dus je kunt proberen ze op te schrijven voordat je gaat slapen, en je hersenen zullen de boodschap krijgen dat er voor hen gezorgd wordt.

Je moet een goede nachtrust hebben en je lichaam en al je organen de nodige rust geven. Probeer de bovengenoemde tips, want u verdient een betere gezondheid en een productievere werkdag.

Bronnen:

powerofpositivity.com

medicalnewstoday.com

telegraph.co.uk

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Zelfgemaakte desinfecterende oppervlaktedoekjes maken
Next Antivirale voordelen van vlierbessen

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit huishoudelijk middeltje helpt tegen eczeem!

Luister naar dit artikel Meer dan 30 miljoen Amerikanen hebben een vorm van eczeem , en velen van hen zijn gefrustreerd met de behandeling. Geneesmiddelen en crèmes die artsen voorschrijven

Natuurlijk genezen

De geneeskrachtige werking van Aloë vera

Luister naar dit artikel Over Aloë vera is al het nodige geschreven, zowel feiten als fabels. Daarom vonden wij het nodig om eens een artikel te wijden aan deze geneeskrachtige plant

Natuurlijk genezen

Een remedie die zelfs de meest dodelijke ziekten vernietigt: honing en zuiveringszout (video)

Luister naar dit artikel Deze verbazingwekkende combinatie door baking soda en honing (je kunt ahornsiroop gebruiken voor een honingvervanger) heeft de mogelijkheid om de meeste ziekten uit te wissen. Steun

In tegenstelling tot de reguliere media hebben wij geen inkomsten uit advertenties en ook ontvangen wij geen subsidies van de overheid. Om te bestaan zijn wij volledig afhankelijk van de donaties van onze lezers!

Een gulle donatie verzekert dat we ook in 2023 iedereen van het echte nieuws kunnen blijven voorzien!


<< Klik hier om te doneren >>

 

Misschien later