*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit is de smerigste ruimte in je huis (en het is niet de wc)
maart 28, 2016 4808 Views

Dit is de smerigste ruimte in je huis (en het is niet de wc)

Je huis is een broeinest van bacteriën. Het is maar goed dat je ze niet kunt zien. Want ook al maak je nog zo goed schoon, de kleine beestjes zullen er altijd zijn om je huis te bevuilen. Maar welke ruimte is het smerigst?

Dat is niet de wc, zoals je misschien zou verwachten, of de slaapkamer met het zweterige bed. Nee verreweg het meest goor is de keuken. Waarom? Omdat voedsel nu eenmaal een heleboel viezigheid het huis binnenbrengt. Daarbij zijn de bacteriën op kip en rood vlees de grootste boosdoeners. En die houden zich overal verborgen.

Het smerigste dingetje van je hele huis bevindt zich dan ook in je keuken. Dat is namelijk de vaatdoek. “Dat ding is heel erg vies,” zegt de Amerikaanse microbioloog Philip Tierno. “Vooral omdat je er resten van groenten en vlees mee wegveegt en die kunnen ziekte veroorzakende bacteriën bevatten, die zich in noodtempo vermenigvuldigen.” Denk aan salmonella, listeria, E. Coli en stafylokokken.

Eigenlijk zou je na gebruik elke keer het doekje in een bleekoplossing moeten schoonmaken. Daarnaast is het belangrijk om vaak je handen te wassen en hygiënisch om te gaan met je voedsel dus snijd niet de groenten op een plank waar je ook vlees op gesneden hebt.

Bron

Previous Lange rit voor de boeg? Zo vermijd je rug- en nekpijn
Next Wat eten we vandaag ?

You might also like

Algemeen

Hij wikkelt een rubberen band om zijn appel, de reden? Deze tips zijn geweldig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! An apple a day keeps the docter away! Dit engelse spreekwoord kent bijna iedereen en het klopt ook,

Algemeen

Hawaii waarschuwt toeristen voor parasitaire wormen die zich in menselijke hersenen kunnen nestelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Hawaii is de favoriete bestemming van veel mensen, en als u onder hen bent, moet u weten dat

Algemeen

De manier waarop je zit onthult veel over je persoonlijkheid.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Lichaamstaal kan veel over een persoon onthullen, het kan laten zien of ze moe, gelukkig of nerveus zijn.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply