*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Dit kan watermeloen betekenen voor je bloeddruk. Wist ik dit maar eerder!
juli 21, 2016 5068 Views

Dit kan watermeloen betekenen voor je bloeddruk. Wist ik dit maar eerder!

De zomer is er weer, en nu de zon heerlijk schijnt heb je toch zin in een watermeloen? Ik in ieder geval wel. Het is lekker zoet, verkoelend en dorstlessend. Dat is toch precies wat je zoekt met dit warme weer?

Vaak haal je ze ook als je gaat barbecuen. Zonder watermeloen vind ik persoonlijk een barbecue niet compleet. Het is niet alleen heel lekker deze fruit maar ook nog is heel goed voor je blijkt het.

1. Last van een slechte huid?

Heb jij last van slechte huid? Of wil je je huid er gewoon nog moiier uit laten zien? Eet dan meer watermeloen.Volgens experts helpt de vitamine a de bevordering en groei van lichaamsweefsel, waardoor je een frisse, gehydrateerde uitstraling krijgt. En gelukkig zitten deze genoeg in watermeloen.

2. goed voor je hart.

Als je hartproblemen hebt of pijn in de borstkast dan zou je altijd de arts moeten raadplegen. Dat terzijde, volgens verschillende onderzoeken heeft de lycopeen in watermeloen invloed op de verbetering van het hart. De Vitamine C, carotenoïden en kalium in watermeloen helpen om je cholesterol te verlagen en je hartfuncties te verbeteren. Dus als je je hart wilt helpen eet dan meer watermeloen.

3. Goed voor je nieren

Watermeloen zorgt voor een betere door stroming van de urine. Het verlicht ook de druk op je nieren. Zo kun je je nieren gezond houden doormiddel van watermeloen te eten! Want je wilt geen nierstenen dat is een van de pijnlijkste dingen.

4. Goed voor je zicht

Je hoort vaak wortels verbeteren je zicht. In deze kwestie eet watermeloen. watermeloen heeft een goed effect op je zicht en gezondheid. De vitamine a in watermeloen kunnen helpen bij ziektes en kunnen zelfs nachtblindheid voorkomen.

 

Previous Hoe kweek je thuis rozemarijn, peterselie en munt?
Next Alkaline water verbetert je gezondheid. Vooral wanneer het lichaam dreigt te verzuren.

You might also like

Natuurlijk genezen

HOE NEEM JE EEN SUPER DETOX-BAD MET 2 ZOUTEN DIE JE LEVEN VERANDERT?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het genezingsproces van wonden kan worden versneld door een zout detox-bad. Ondanks dat het een beetje prikt, maar

Natuurlijk genezen

Vaak last van hoofdpijn of migraine? Dit werkt het allerbeste tegen deze narigheid!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb jij last van hoofdpijn of migraine? Dan kan dat enorm veel negatieve invloed hebben op jouw leven.

Natuurlijk genezen

Kurkuma voor je gezondheid: GOLDEN MILK

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kurkuma is heel heilzaam voor de gezondheid. Deze Golden Mylk is een heerlijk en warm geel winters wonderdrankje.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply