*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Deze eenvoudige natuurlijke methode voorkomt snurken, maar kent bijna niemand. Probeer het zelf!
juni 10, 2017 5285 Views

Deze eenvoudige natuurlijke methode voorkomt snurken, maar kent bijna niemand. Probeer het zelf!

Snurken is zo een van die problemen die de persoon die het doet niet meteen stoort. Maar de persoon die het bed met een snurker deelt, heeft wel een vervelend probleem. En dat zorgt voor slapeloze nachten en ’s morgens heb je het gevoel dat je niet echt uitgeslapen bent.

De personen die het vaakst snurken, zijn mensen met overgewicht, die te veel alcohol drinken of die verstopte luchtwegen of vervormde neusschotten hebben.

Overtollig slijm in de neus kan eveneens een oorzaak zijn. En daar komt onze truc kijken: een zelfgemaakt anti-snurken sapje! Laat de snurkende persoon dit elke avond drinken en de rust en kalmte in bed keert als vanzelf terug.

Je hebt nodig:
– 2 appels
– 2 wortelen
– ¼ citroen
– 1 verse gemberwortel

Citroensap heeft een hoog gehalte aan vitamine C. Dit bestrijdt overtollig slijm en reinigt de neus. De gember verlicht dan weer de druk op de neus. En de appelen en de wortelen dragen ook bij tot de reiniging van de neus én ze helpen om dieper te slapen.

Zo doe je het:
Meng alle ingrediënten in een mixer en drink het sap een uurtje of twee voor het slapengaan.

Als het snurken echter aanhoudt, doe je er goed aan om een dokter te raadplegen. Soms is snurken immers een symptoom van een dieper liggend gezondheidsprobleem.

DEEL deze tip met je vrienden die snurken!

Previous Zo haal je op natuurlijke wijze vasthoudend vocht uit je lichaam!
Next Dit zijn de 7 verfrissende redenen om elke dag een handje vol bosbessen te eten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Stof in alledaagse groentes bestrijdt dodelijke kankercellen. Dit veelbelovende onderzoek laat zien hoe

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een stof die in groentes zoals broccoli wordt gevonden speelt een rol bij de behandeling van huidkanker, blijkt

Natuurlijk genezen

Kijken en delen! Vrouw Combineert kokosolie en Cannabis Olie en verslaat kanker!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een dame werd gediagnosticeerd met ver gevorderde terminale longkanker en hoewel de artsen zeiden dat het ongeneeslijk is,

Natuurlijk genezen

De 10 meest krachtige natuurlijke antibiotica die de mensheid kent

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Antibiotica zijn een groot goed. Ze behandelen infecties en ziektes veroorzaakt door bacteriën, legt NPS MedicineWise uit. Vóór