*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Deze eigen gemaakte pepermunt olie zorgt ervoor dat je NOOIT meer trek hebt in FASTFOOD! Wat een effect!
mei 18, 2017 6564 Views

Deze eigen gemaakte pepermunt olie zorgt ervoor dat je NOOIT meer trek hebt in FASTFOOD! Wat een effect!

Volgens een recente studie uitgevoerd door Alan Hirsch MD, heeft het inademen van pepermunt lucht direct invloed om het gevoel van volheid. Waneer je een sterke pepermunt lucht ruikt zul je geen trek meer hebben in Fastfood.

Pepermuntolie is een van de bekendste en meestgebruikte oliën. Dit is niet voor niets het geval, het heeft talloze therapeutische voordelen. Een heel belangrijk symptoom hiervan is het verlichten van indigestie en verbetering van de symptomen van het prikkelbare darm syndroom.

Daarnaast kan pepermuntolie astma voorkomen, er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen. Maar hoe maak je dit nou zelf?

Wat heb je nodig?
– Verse pepermunt bladeren ( Te koop in de supermarkten/toko’s
– Olijfolie
– Een glazen pot, bijvoorbeeld een lege jam pot.
– Hoe maak je het?

Als aller eerst was je de muntbladen goed schoon, vervolgens snij je ze in stukjes. Doe deze fijngehakte stukjes samen met olijfolie in één pot. Laat dit 24 uur staan om zijn goede werking te optimaliseren. Wanneer je 24u verder bent is het klaar voor gebruik. Maar hoe gebruik je het?

De eigen gemaakte pepermunt olie zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel, een van de andere functies van de pepermunt olie is dat je ademhaling stabieler zal worden. Je kunt het natuurlijk ook gebruiken voor een frisse adem.

DEEL dit handige recept verder met je vrienden op Facebook!

Previous Tiener overleden na veel te veel drankjes met cafeïne!
Next Leg wat schijfjes citroen in je slaapkamer, het resultaat is verbluffend!

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze belangrijke techniek kan maagkanker binnen 2 (!!) uur opsporen.. Baanbrekend onderzoek!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Van alle vreselijke tumoren is maagkanker de vijfde meest voorkomende kwaadaardige tumor op de wereld. Experts weten zelfs

Natuurlijk genezen

Last van eelt of likdoorns? Met deze Tips ben je er zo van AF!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wanneer de zomer aanbreekt zoeken we manier om af te koelen met de warme temperaturen. Dat doen we

Natuurlijk genezen

Voorzichtig met rauwe abrikozenpitten en amandelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De FOD Volksgezondheid raadt aan om geen rauwe abrikozenpitten, gemalen rauwe abrikozenpitten of rauwe bittere amandelen te eten.