Extreme censuur op komst! Neem maatregelen als u websites als de onze wilt blijven volgen,,,

Extreme censuur op komst! Neem maatregelen als u websites als de onze wilt blijven volgen,,,

Luister naar dit artikel

Censuur is van alle tijden en komt in vele vormen. Hoewel de meeste mensen in westerse landen bij censuur denken aan dictaturen, weet de wakkere mens beter. Wij zien de opkomst van censuur al sinds 2014 in alle westerse landen, maar dat gaat binnenkort nog vele malen erger worden. Dit artikel is bedoeld om u te helpen aan deze censuur te ontsnappen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


In westerse landen zoals Nederland worden we geacht vrijheid van meningsuiting te hebben, maar wie zich bezig houdt met onafhankelijke media zoals wij, die komt er al snel achter dat vrijheid van meningsuiting alleen geldt als die mening welgevallig is en in lijn met het narratief van de (R)overheid.

Wanneer een mening niet welgevallig is, dan wordt u besmeurt en beschuldigt van het verspreiden van mis en desinformatie, nepnieuws dus en vinden “Big government” en “Big Tech” elkaar. Met een klein leger aan “fact checkers”zorgvulding geïnstrueerd om het (R)overheids narratief ten koste van alles te verdedigen en alles wat krom is recht te praten, zijn de Big Tech sociale media in staat al deze onwelgevallige meningen en feiten weg te poetsen. Het is immers nepnieuws en dus worden berichten verwijderd en de gebruikers die het plaatsen beperkt, gebanned of krijgen een schaduw ban. En indien dat niet afdoende is komt intimidatie in de vorm van “oom agent” aan uw deur om u te vertellen hoe fout u bezig bent, zonder dat deze “oom agent” daar een juridische basis voor heeft.

Voor de gemiddelde burger zal bovenstaande nieuws zijn, maar wie zijn of haar nek uitsteekt zoals iedereen binnen de alternatieve media, heeft dit al meegemaakt(Sommigen zelfs meermaals). Het idee is simpel, wanneer niemand de alternatieve media leest is het effect ervan verwaarloosbaar want de eerste prioriteit van de alternatieve media is om mensen te bereiken en wakker te schudden en in de tweede plaats de bestaande lezers op de hoogte te houden van zaken die de “elite”(Bij gebrek aan een betere omschrijving) voor ons verborgen wil houden. Dat gaat niet als we de mensen niet kunnen bereiken en dus proberen ze ons af te snijden van het volk.

Dit gebeurd al sinds 2014 en kwam in een stroomversnelling in 2016 met de onverwachte overwinning van Donald Trump tijdens de Amerikaanse verkiezingen, maar er was omheen te werken. Alternatieve media zoals Health Bytes verhuisde naar andere platformen zoals Telegram en Rumble en Big Tech platformen werden puur een middel om mensen van daar naar de alternatieve platformen te halen en hoewel we in termen van absolute aantallen nooit de niveau’s haalden van de Facebooks, Youtubes en Twitters van deze wereld wisten we toch voldoende mensen te bereiken om de stroomversnelling van ontwakende mensen te veroorzaken. We kregen daarbij een steuntje in de rug van de Covid plandemie die echt stevig heeft bijgedragen in de aantallen bij wie de schellen van de ogen vielen en zagen dat wij(de wappies) met alles gelijk kregen en nog steeds krijgen.

Dat de “elite” dat niet over hun kant kan laten gaan was te verwachten. Het antwoord van de (R)overheid komt in de vorm van wetgeving die verregaande censuur mogelijk maakt en reeds is goedgekeurd door de EU en slechts wacht op implementatie. En wie denkt dat het zich tot de EU landen zal beperken, komt bedrogen uit. Ook aan de andere kant van de Atlantische oceaan zijn vergelijkbare veranderingen aanstaande. Met de volledige westerse wereld onder de invloed van dergelijke wetgeving lijkt er geen ontkomen meer aan. Lijkt, want wij geven ons niet zomaar gewonnen en we gaan u leren hoe u deze vergaande censuur kunt ontwijken en kennis kunt blijven nemen van het nieuws dat de “elite” voor u verborgen wenst te houden.

Door censuur veranderd de manier van communiceren

Toen we in 2016 zagen dat censuur op Big Tech social media extreme vormen aan begon te nemen, begonnen wij met het opzetten van ons Telegram kanaal en bijbehorende chatgroep. De focus verschoof daardoor van platformen als Facebook en Twitter naar Telegram en het is ons gelukt een behoorlijk aantal leden te verzamelen terwijl we ook door konden gaan op Big Tech platformen waar we onze manier van publiceren aanpasten waardoor we door de mazen van de fact checkers heen konden glippen en meer mensen naar Telegram konden halen. Nu, met censuur wetgeving op komst, waarvan we verwachten dat deze in 2024 haar intrede zal doen moeten we weer veranderen.

Door de nieuwe wetgeving worden platformen als Facebook en X/Twitter geconfronteerd met echt fikse boetes wanneer ze door de (R)overheid aangewezen onwelgevallig nieuws niet of niet snel genoeg verwijderen. Hierdoor  hebben deze platformen twee keuzes:

  1. Of ze voldoen aan de eisen en censuur zal vele malen extremer worden ingezet dan ooit tevoren.
  2. Vertrekken uit de EU wat een financiële aderlating zou betekenen voor deze platformen.

Tot zover geen onoverkomelijk probleem voor alternatieve media ware het niet dat het hier wetgeving betreft waarmee (R)overheden dit af kunnen dwingen op platformen die hier tot dusver niet aan meededen zoals Telegram en Rumble.

Dit presenteert ons wel met een groot probleem, er zijn dan geen veilige platformen meer en dus moeten we toe naar directe communicatie met onze lezers.

Push berichten

Toen Big Tech platformen hun censuur begonnen toe te passen weken we uit naar alternatieve platformen, en toen Google ons de mogelijkheid om inkomsten uit advertenties te genereren ontnam, gingen we over op Donaties en werken we nu aan het beta testen van alternatieven. Nu er verregaande censuur op komst is die in wetgeving is gegoten moeten we over op directe communicatie en hebben we gekozen voor een beta test met Push berichten

Vaste lezers hebben het vast al gezien, want er draait nu al een dag of twee een pilot waarbij u zich aan kunt melden voor het ontvangen van Push berichten. Dat betekend dat zodra wij een nieuw artikel of update publiceren u een notificatie ontvangt. Zo blijft u zonder tussenkomst van een (social media)platform op de hoogte van al het nieuws. Uiteraard kunt u dit ook ten allen tijde weer opzeggen wanneer u onze berichten niet meer wenst te ontvangen, maar we hopen uiteraard dat zoveel mogelijk lezers hierop over zullen gaan en wanneer dat gebeurd is de nieuwe EU wetgeving gelijk buiten spel gezet.

Win/Win

Een probleem waarmee we werden geconfronteerd toen we in 2016 over gingen van Facebook naar Telegram was dat mensen niet graag een nieuwe app installeren op hun apparaten voor slechts één website en een tweede reden dat we lezers verliezen op Telegram is het feit dat we nieuwe artikelen promoten voor al onze websites op alle kanalen. Dit is noodzakelijk om voldoende mensen te blijven bereiken nu er zoveel mogelijkheden die reguliere websites hebben in termen van promotie zijn weggevallen voor de alternatieve media.

Push berichten lossen beide problemen op voor onze lezers. U krijgt alleen de nieuwe updates en artikelen voor de website waarbij u zich aanmeldt en alles wat u nodig heeft is al geïnstalleerd op uw apparaat, namelijk een web browser zoals Safari, Chrome, Edge, Firefox, etc.

Dus, wanneer u één van die personen bent die ons op Facebook is blijven volgen om bovenstaande redenen, meldt u dan aan voor onze push berichten zodat u ons niet kwijt raakt want de kans is groot dat wij in 2024 op alle platformen zullen verdwijnen.  Hierdoor is het gebruik van Push berichten een win/win voor alle partijen en zien wij geen redenen of nadelen het niet te doen(Indien u wel bedenkingen heeft horen we die graag natuurlijk om te bekijken wat we daaraan kunnen doen.)

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Natuurlijk recept om de hartfunctie te verbeteren

You might also like

Algemeen

Zo krijg je een beter zelfbeeld in 30 dagen

Luister naar dit artikel Pen en papier is genoeg om van een laag zelfbeeld af te komen. Volgens de Amerikaanse therapeut Jennice Vilhauer focussen mensen te veel op slechte eigenschappen en

Algemeen

HEFTIG! Om deze reden moet je nooit vragen om een schijfje citroen in je drankje!

Luister naar dit artikel Heerlijk zo’n verfrissend citroentje in je drankje met deze hoge temperaturen. Op een zomerse dag lijkt een ijskoud colaatje met een citroentje op een terras een

Algemeen

6 manieren om je ‘kanker tijdbom’ te ontmantelen

Luister naar dit artikel Zevenenveertig jaar geleden werd een “oorlog tegen kanker” uitgesproken door president Nixon. Sinds die verklaring heeft de Amerikaanse regering alleen al meer dan $ 100 miljard