Kool – Natuurlijk geneesmiddel tegen maagzweren!

Kool – Natuurlijk geneesmiddel tegen maagzweren!

Luister naar dit artikel

Kool bevat natuurlijke ingrediënten die werken als medicijnen die worden gebruikt bij de behandeling van maagzweren. Het feit dat kool kan helpen bij de behandeling van maagzweren werd in de jaren vijftig bewezen door de pogingen van Dr. Garrett Cheney aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Stafford.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hij toonde aan dat ongeveer 1,1 liter vers koolsap per dag de pijn verlicht en de maagzweren helpt behandelen, wat succesvol en beter is dan standaardtherapieën.

Eén als de voordelen van kool zorgen voor het versterken van de weerstand van het maagslijmvlies tegen zuuraanvallen. Kool bevat een gefarnaat-verbinding vergelijkbaar met carbenoxolon, een middel dat wordt gebruikt bij de behandeling van zweren.

In feite stimuleren deze verbindingen dat cellen een dunne barrière vormen, gezien de rol van een schuilplaats, die hen beschermt tegen zuuraanvallen. Het Indian Central Drug Research Institute genas cavia’s die aan maagzweren leden, alleen door koolsap te gebruiken.

Tijdens de behandeling ondergingen microscopische beelden van cellen uitgebreide veranderingen, wat bewijst dat koolsap de slijmactiviteit versnelt, waardoor beschadigde cellen opnieuw worden opgebouwd, wat leidt tot volledig herstel.

Kool heeft ook antibiotische eigenschappen. Laboratoriumexperimenten hebben aangetoond dat kool een reeks bacteriën vernietigt, waaronder de bacterie Pylori, die wordt beschouwd als de belangrijkste oorzaak van maagzweren.

Maak dus wat koolsap klaar of maak kool klaar en serveer het als frisse salade bij je gezonde lunch!

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Bouwen met zeecontainers is duurzaam

You might also like

Natuurlijk genezen

Vaak last van een blaasontsteking? Met de DEZE natuurvoeding voorkom je dit!

Luister naar dit artikel Een blaasontsteking is ontzettend pijnlijk en kan iets zijn wat helaas vaak terugkeert. Het aantal vrouwen die te maken hebben met een gevoelige en ontstoken blaas

Natuurlijk genezen

6 Voedingsmiddelen waarvan je niet wist dat ze je zicht aanzienlijk kunnen verbeteren!

Luister naar dit artikel Mensen die minder tot slechtziend zijn weten hoe irriterend het kan zijn als je beperkt zicht hebt, of als je steeds een bril op en af

Natuurlijk genezen

Zodra je dit geheim ontdekt, ga je elke avond naar bed met ui in je sokken

Luister naar dit artikel In de Chinese geneeskunde is men van mening dat de voeten krachtige zones zijn, en direct contact maken met alle interne organen, dankzij de zogenaamde “meridianen”