*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Zodra je dit geheim ontdekt, ga je elke avond naar bed met ui in je sokken

Zodra je dit geheim ontdekt, ga je elke avond naar bed met ui in je sokken

In de Chinese geneeskunde is men van mening dat de voeten krachtige zones zijn, en direct contact maken met alle interne organen, dankzij de zogenaamde “meridianen” hier gevestigd en deze gaan door het hele lichaam. Sommigen beweren dat de meridianen niet echt bestaan, maar degenen die Chinese geneeskunde begrijpen weten dat de meridianen nauw verwant zijn met het zenuwstelsel.

De onderkant van uw voeten heeft verschillende zenuwuiteinden. Elektrische signalen, die worden gestuurd door deze meridianen, deze vallen in slaap als je schoenen draagt. Je kunt deze meridianen stimuleren door buiten te lopen zonder schoenen of met behulp van ui.

Een van de beste manieren om deze meridianen te stimuleren is het gebruik van ui, wit of rood, die je in je sokken plaatst (aan de onderkant), terwijl je slaapt.

Uien en knoflook hebben een enorm krachtig potentieel voor het absorberen van bacteriën en het reinigen van het lichaam; Ook het fosforzuur in de bloedbaan kan wonderen doen. Ik raad niet aan dezelfde ui meerdere keren te gebruken omdat het kiemen en bacteriën verzamelt, gebruik elke nacht een nieuwe.

Zou jij zoiets proberen?

Bron

Previous ARTS: ‘DOOR SUIKER STERFT MENSHEID UIT’
Next Zout ! Gezonder dan U denkt !

You might also like

Natuurlijk genezen

Heb jij vaak last van een koortslip? Bij veel mensen werkt deze tip binnen een dag!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Net zoals zoveel mensen heb ik elke herfst en winter last van een koortslip. Super vervelend en ziet

Natuurlijk genezen

Stop hoofdpijn met het gebruiken van dit middeltje

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen die vaak last van migraine of hoofdpijn heeft zal je vertellen dat het echt geen pretje is.

Natuurlijk genezen

Je gaat beter leren van kaneel.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Kaneel is een heerlijke aanvulling op toast, koffie en broodjes. Het eten van dit smakelijke keukenkruid, kan ook

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply