*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Gooi jij altijd de pit van een avocado weg? Vanaf nu niet meer, wondermiddeltje!
mei 19, 2016 11928 Views

Gooi jij altijd de pit van een avocado weg? Vanaf nu niet meer, wondermiddeltje!

Avocado’s zijn heerlijk, vooral als ze helemaal rijp zijn. Perfect voor verschillende gerechten, salade’s of op een broodje met kip bijvoorbeeld. Wij zijn echte avocado fans! Maar de pit die in de avocado zit gooi je altijd meteen weg, klinkt herkenbaar toch? Maar vanaf nu niet meer!

De pit van een avocado is namelijk het perfecte middel voor een zachte en mooie huid. We weten allemaal dan die gezichtsreinigers en scrubs best wel duur zijn in de winkel. Vooral de goede producten van dure merken, terwijl avocado minstens net zo goed werkt! Daarnaast is avocado een natuurlijk product en wordt het niet op dieren uitgetest. Wat wil je nog meer? Bekijk in de video hieronder hoe je te werk gaat! Alles voor een dolfijnenzacht huidje!

Stap 1: Halveer de avocado en haal de pit eruit.

Stap 2: Laat de pit eventjes 3 tot 5 dagen drogen.

Stap 3: Snij de pit in vier stukjes, hoe kleiner hoe beter.

Stap 4: De 4 pitjes stop je in een blender en doe dit tot je mini kleine stukjes hebt. Je wilt ze niet TE fijngemalen hebben.

Stap 5: Voeg de avocado zaadjes bij je favoriete product en mix het. Klaar is kees, een kind kan de was doen!

Wat vinden jullie van deze unieke manier? Laat het ons weten in de comments en vergeet het bericht vooral niet te delen als jij het ook gaat proberen! Avocado rules!

Previous Hij doet een zwarte banaan in een zak rijst, het resultaat? Ik had dit NOOIT verwacht!
Next Hij wikkelt een rubberen band om zijn appel, de reden? Deze tips zijn geweldig!

You might also like

Natuurlijk genezen

Acupunctuur gevonden om de mobiliteit te verbeteren bij mensen met artrose van de knie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Acupunctuur is een soort helende techniek waarvan is aangetoond dat het pijn verlicht, inclusief die veroorzaakt door artrose.

Natuurlijk genezen

Deze Japanse methode maakt je lichaam volledig vrij van gifstoffen. Dit kan IEDEREEN maken!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Volgens een eeuwenoude Aziatische methode zijn de voeten verbonden tot alle organen in het lichaam. Ze worden ook

Natuurlijk genezen

Moet je elke nacht opstaan om te plassen? Dit is wat dat kan zeggen over je gezondheid!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Naarmate we ouder worden gebeuren er rare dingen in ons lichaam. We worden grijs, krijgen rimpels, onze huid

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply