*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe pers je een granaatappel met een elektrische Juicer?
maart 29, 2016 7753 Views

Hoe pers je een granaatappel met een elektrische Juicer?

Granaatappels zijn vruchten met een harde buitenkant en zijn gevuld met honderden kleine rode zaadjes. Alleen de zaadjes kunnen geperst en gegeten worden. Het is mogelijk om een elektrische slowjuicer te gebruiken, alleen moet je dan wel iets anders te werk gaan. In tegenstelling tot een handperser, waarbij je de zaadjes er niet af hoeft te plukken, moet dit bij een elektrische slowjuicer wel.

Wat Heb Je Nodig?

  • Granaatappel
  • Perser
  • Mes
  • Vergiet

Volg deze stappen

  1. Snij de granaatappel open door het topje eraf te snijden. Haal de schil er van af voor het persen. Hak de bovenkant eraf zoals je zou doen bij een pompoen als je een Halloween lantaarn maakt.
  2. Snijd alle witte vliezen weg. De binnenkant ziet eruit zoals een sinaasappel. Gebruik de witte vliezen om de vrucht op te delen in secties.
  3. Trek de gesneden secties uit elkaar zoals je ook zou doen als je een sinaasappel schilde. Als het gesneden is, trek rustig de stukken uit elkaar tot elk stuk er los af komt.
  4. Plaats een stuk in een schaal met koud water. Gebruik beide handen en pak het stuk aan beide kanten vast. Druk vervolgens met je duim aan de achterkant naar binnen zodat de zaadjes van de vrucht af vallen. Als er zaadjes blijven zitten kun je deze er gewoon makkelijk uit plukken met je hand of met een mes. Doe dit met elk stuk van de granaatappel.
  5. Gooi de inhoud van de schaal in een vergiet en laat het overtallige sap/water weglopen. Je moet alle witte vliezen verwijderd hebben, anders smaakt het drankje bitter.
  6. Giet de zaadjes in het reservoir van je sap perser en pers de zaadjes volgens de instructies van de perser.  Laat het pers aflopen door een fijne zeef als er geen afgietfunctie in je perser zit.

Nog meer tips vind je op www.vivajuice.nl

Previous Wat eten we vandaag ?
Next Acne bestrijden? Vermijdt deze producten

You might also like

Algemeen

Soja: een van de ergste voedselsoorten en niet geschikt voor consumptie

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Inmiddels weet iedereen wel dat bijna alle soja genetisch gemodificeerd is. Maar soja hoort niet bij gezonde voeding,

Algemeen

Shocking: Is lactose-intolerantie misschien wel een mythe?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In Nederland heeft 1 op de 7 mensen lactose intolerantie. Dat is ontzettend veel! Maar wist je dat

Algemeen

Zodra u deze video heeft gezien, zult u waarschijnlijk nooit geen frisdrank meer willen drinken.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Waarschuwingen over de negatieve effecten op de gezondheid van het drinken van frisdrank zijn overal, maar soms zijn

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply