Honing met kaneel geneest de meeste ziekten
maart 8, 2016 27805 Views

Honing met kaneel geneest de meeste ziekten

Luister naar dit artikel

Een mengsel van honing en kaneel zou de meeste ziekten kunnen genezen. Hiervan zijn ook sommige wetenschappers stilaan overtuigd. Honing is namelijk een natuurlijk antibioticum dat door de wetenschap niet kan worden nagemaakt. Wij zetten de vele voordelen van honing en kaneel voor jou op een rijtje. Doe er je voordeel mee en wees verstandig. 

Immuumsysteem
Het dagelijks gebruik van honing en kaneelpoeder versterkt het immuunstelsel en beschermt het lichaam tegen bacteriële- en virale aanvallen. Wetenschappers hebben ontdekt dat honing diverse vitamines en ijzer bevat en dit in grote hoeveelheden. Een constant gebruik van honing versterkt de witte bloedlichaampjes, waardoor ze beter in staat zijn om tegen bacteriële- en virale ziekten te vechten.

Hartkwalen
Maak een pasta van honing en kaneelpoeder en smeer dat op je brood. Eet het regelmatig als ontbijt. Het vermindert de cholesterol in de slagaders en voorkomt een hartaanval. Voor degenen die al een hartaanval hebben gehad: als je regelmatig honing en kaneel op je brood smeert, wordt een volgende aanval voorkomen. Regelmatig gebruik bevrijd je van ademnood en het versterkt de hartslag.
In Amerika en Canada hebben diverse verzorgingshuizen patiënten succesvol behandeld. Als je ouder wordt verliezen slagaders en aderen hun flexibiliteit en raken ze verstopt. Honing en kaneel revitaliseren de slagaders en aderen.

Kanker
Recent onderzoek in Japan en Australië heeft uitgewezen dat kanker aan de maag en botten met succes is te genezen door een mengsel van honing en kaneelpoeder. Patiënten die aan deze vorm van kanker lijden moeten dagelijks een eetlepel honing met een theelepel kaneelpoeder innemen, drie keer per dag, gedurende een maand.

Artritis
Artritis-patiënten kunnen dagelijks ‘s morgens en ‘s avonds een kop heet water met twee lepels honing en een theelepel kaneelpoeder innemen. Als ze dat regelmatig doen, kan zelfs chronische artritis (gewrichtsontsteking) worden genezen.  Tijdens een recent onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Kopenhagen, werd ontdekt dat als artsen hun patiënten behandelen met een mengsel van een eetlepel honing en een halve theelepel kaneelpoeder voor het ontbijt veel patiënten verlost worden van hun pijn. Van de 200 mensen die werden behandeld, was een groep van 73 mensen binnen een week volledig verlost van hun pijn.  Binnen een maand konden de meeste patiënten die door de artritis niet meer konden lopen of zich voortbewegen weer zonder pijn lopen en bewegen.

Blaasinfecties  
Neem twee eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder in een glas lauwwarm water en drink het. Het vernietigt de bacillen in de blaas.

Cholesterol
Meng twee eetlepels honing en drie theelepels kaneelpoeder in theewater en drink dit drie maal per dag. Toen dit namelijk aan cholesterol-patiënten werd gegeven, ontdekte men dat het cholesterolniveau in het bloed binnen twee uur met tien procent was gedaald.
Zuivere honing, dagelijks bij het eten ingenomen, kan de klachten van cholesterol wegnemen.

Verkoudheid  
Degenen die lijden aan gewone of ernstige verkoudheid kunnen gedurende drie dagen dagelijks een lepel lauwwarme honing innemen met een kwart lepel kaneelpoeder. Hierdoor zal zelfs de meeste chronische hoest en verkoudheid genezen. Verder worden de sinussen schoongemaakt.

Maag die van streek is
Honing met kaneelpoeder geneest maagpijn en verwijdert maagzweren vanaf de wortel.

Indigestie (gestoorde spijsvertering door overlading van de maag)
Kaneelpoeder gestrooid op twee theelepels honing en ingenomen voor het eten verlicht zuurbranden en verteert de zwaarste maaltijden.

Griep
Een wetenschapper in Spanje heeft bewezen dat honing een natuurlijk ingrediënt bevat dat de influenza-bacillen doodt en de patiënt geneest van griep.

Lang leven
Thee gemaakt met honing en kaneelpoeder, indien regelmatig ingenomen, gaat de aftakeling van het ouder worden tegen. Neem vier eetlepels honing, een eetlepel kaneelpoeder, en drie kopjes water en maak er thee van. Drink drie of vier maal per dag een kwart kop drinken. Het houdt de huid fris en zacht en houdt veroudering tegen.
Huidinfecties
Breng honing en kaneelpoeder in gelijke delen aan op de aangetaste plekken. Het geneest eczeem, ringworm en alle andere soorten huidinfecties.

Gewichtsverlies
Drink dagelijks ‘s morgens een half uur voor het ontbijt op een lege maag en ‘s nachts voor het slapen gaan honing en kaneel in een kop kokend water. Bij regelmatig gebruik reduceert het gewicht van zelfs de meest zware persoon. Het regelmatig drinken van dit mengsel houdt het vet tegen om zich op te bouwen in het lichaam. Zelfs als je veel eet zal het vet zich niet kunnen opbouwen in je lichaam.

Vermoeidheid
Recente studies laten zien dat de suiker in honing eerder behulpzaam dan nadelig is voor de sterkte van het lichaam. Oudere mensen die honing en kaneel in gelijke delen innemen, zijn alerter en flexibeler. Dr. Milton die hiernaar onderzoek heeft gedaan, zegt dat een halve eetlepel honing die wordt besprenkeld met kaneelpoeder en in een glas water wordt opgelost, dagelijks ingenomen om ongeveer 15.00 uur – als de vitaliteit van het lichaam begint te verminderen – de vitaliteit van het lichaam binnen een week doet toenemen.

Puistjes
Maak een pasta van drie eetlepels honing en een theelepel kaneelpoeder.
Breng dit aan op de puistjes voordat je gaat slapen en was het de volgende dag met warm water af. Doe dit gedurende twee weken dagelijks. Het verwijdert de puistjes vanaf de wortel.

Gas
Volgens onderzoeken in India en Japan is gebleken dat als honing met kaneelpoeder wordt ingenomen, de maag vrij wordt van gassen.

Slechte adem 
Mensen uit Zuid-Amerika gorgelen als eerste in de morgen met een theelepel honing en kaneelpoeder die in heet water opgelost zijn. Hierdoor blijft hun adem de hele dag door fris.

Gehoorverlies
Neem dagelijks ‘s morgens en ‘s avonds honing en kaneelpoeder, in gelijke delen. Het herstelt het gehoor.

Algemeen
Honing is het enige voedsel op de planeet dat niet zal bederven. Honing kan ook niet worden negemaakt door wetenschappers. Als het op een koele donkere plaats gedurende een lange tijd wordt bewaard, zal het kristalliseren. Wanneer dit gebeurt, draai de deksel eraf, kook water en zet de pot met honing in het warme water, zet het vuur uit en laat het vloeibaar worden. Kook honing nooit en plaats het nooit in een magnetron. Als je dit doet vernietig je de enzymen in de honing.

Meer informatie?
In Zweden hebben wetenschappers voor het eerst wetenschappelijk bewijs gevonden van de anti-bacteriële werking van honing. Op de website Mens en Gezondheid vind je ook allerhande informatie over de positieve effecten van honing met kaneel.

Ons advies
Geneesmiddelen zijn doorgaans nagemaakt van natuurlijke stoffen uit de natuur met een bepaalde medicinale werking. Wetenschappers zijn er niet in geslaagd om honing na te maken. Wij zeggen: probeer het en kijk wat het effect is. Het beste bewijs is in onze ogen niet altijd wetenschappelijk bewijs, maar het bewijs dat je bijvoorbeeld pijnvrij wordt.

Wij wensen iedereen in elk geval een goede gezondheid.

Bron

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 40 dingen die je met baking soda kunt doen
Next Geroosterde Zalm met Koriander Room

You might also like

Natuurlijk genezen

Peuter met pijnlijke aandoening waardoor hij ‘eruitziet als een vis’ is genezen door cannabisolie

Luister naar dit artikel Carter Padelford is geboren met een zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat pijnlijke ‘schubben’ over zijn huid losbarsten. Twee jaar later waren zijn ouders ten einde

Natuurlijk genezen

Zo maak je Gember Water om migraine, brandend maagzuur, gewrichts- en spierpijn te behandelen

Luister naar dit artikel Gember wordt genoemd in oude Chinese, Indiase en Midden-Oosterse schrijven, en was gedurende duizenden jaren geroemd om zijn culinaire en geneeskrachtige eigenschappen. Gember is rijk aan

Natuurlijk genezen

Heb je broze nagels? Vaak last van beenkrampen? Dit is wat je moet weten!

Luister naar dit artikel Als kind werden we vaak verteld om melk te drinken om sterke botten te krijgen. Maar dokters drukken ook volwassenen, vooral vrouwen, erop dat ze voldoende