*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Huis remedie voor wratten verwijderen

Huis remedie voor wratten verwijderen

Heel waarschijnlijk is alles wat je reeds hoorde over “gewone” wratten niet echt correct. Ze zijn in het geheel niet gevaarlijk en zijn eveneens niet de oorzaak van een minder goede persoonlijke hygiëne. Vrijwel iedereen heeft wel eens te maken met twee, drie wratten, dus veroordeel jezelf niet indien je plots te maken krijgt met het verschijnen van een wrat. Maar hoe kom je er snel vanaf?

Wratten zijn eenvoudige en goedaardige gezwelletjes op de huid, die meestal verschijnen op handen, voeten, knieën en ellebogen. Je krijgt wratten door besmetting met een virus. Gewone wratten krijg je van één van de virussen uit de familie van de humane papillomavirussen (HPV’s). Deze besmetting gebeurt na een kleine schram of wond, waardoor het virus de bovenste laag van de huid kan binnendringen. Ze komen vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen, als het immuniteitssysteem nog niet optimaal functioneert, maar kunnen voorkomen op elke leeftijd. Wratten kunnen geen kwaad, maar ze zijn wel heel hardnekkig.

Plastisch chirurg Dr. Drew Ordon laat zien hoe u een vitamine C pasta maakt voor de behandeling van wratten.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4_XFXB8XGs

Previous Wilt u uw sushi met of zonder bacteriën?
Next De geneeskracht van bleekselderij

You might also like

Natuurlijk genezen

5 manieren waarop vasten uw levensduur en algehele welzijn kan verbeteren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tegenwoordig lijkt het alsof je geen gesprek kunt hebben over een lang leven zonder over vasten te praten.

Natuurlijk genezen

Voortaan gooi ik nooit meer deze SUPER GEZONDE druivenpitten weg

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel mensen gooien de kleine pitjes van de druif weg, omdat de smaak niet zo aangenaam is als

Natuurlijk genezen

Op DEZE manier kun je papaya zaden eten om je leveren en nieren te ontgiften!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eet jij vaak papaya? De vrucht heeft een heerlijke zoete zachte smaak, maar biedt daarnaast ook veel gezondheidsvoordelen.