Iets te lang blijven bakken in de zon maar geen zonnebrand bij de hand? Dit veelgebruikte product kan direct verlichting bieden!
juni 9, 2016 4920 Views

Iets te lang blijven bakken in de zon maar geen zonnebrand bij de hand? Dit veelgebruikte product kan direct verlichting bieden!

Luister naar dit artikel

LEKKER WEER HE JONGENS!!

De laatste 2 weken is het werkelijk goddelijk weer buiten. We kunnen weer zitten op terrasjes en blijven tot diep in de avond in de tuin zitten, maar het prachtige weer heeft naast hooikoorts nog een klein nadeel: verbranden!

Onze Hollandse huidjes zijn niet altijd bestand tegen zulk heftig zonlicht. Dat hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen, want kans is groot dat iemand in je omgeving als een trostomaat rondloopt. Veel mensen smeren zich niet in, totdat ze bijvoorbeeld op het strand zitten, maar zonnebrandcreme is uiterst belangrijk. Dat gezegd, het komt ook heel vaak voor dat mensen geen zonnebrand in huis hebben.

 

ycre2Als je nou in zo’n situatie zit, dan is het misschien goed om DIRECT een veelvoorkomend product uit je koelkast te pakken. Verbranden is gevaarlijk, dus gebruik dit in geval van nood.

Schenk wat yoghurt in een kom.

Dompel je vingertoppen onder in de yoghurt en breng een dun laagje aan op de verbrande plekken.

Nu laten we het 20 minuten intrekken.

De yoghurt geeft niet alleen een verkoelende werking (zoals aftersun), maar het zorgt er ook voor dat de roodheid sneller wegtrekt.

Minder pijn en minder roodheid. Wat kan je in godesnaam nog meer willen?

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook en help elkaar de zomerse dagen door!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Reken af met die mieren door dit zelfgemaakte mengsel in je huis te spuiten!
Next 7 onverwachte en fantastische redenen om vaker “intiem” te zijn met je partner!

You might also like

Natuurlijk genezen

Doe dit voordat je tanden gaat poetsen, en bespaar geld op de tandarts!

Luister naar dit artikel Ook al gaat niet altijd alles om het uiterlijk, we zijn het meestal allemaal over 1 ding eens: we zouden allemaal wel wittere tanden willen hebben.

Natuurlijk genezen

De wetenschap zegt dat stilte essentieel is voor onze hersenen

Luister naar dit artikel De meesten van ons worden wakker met een alarm en brengen de rest van de dag door met het luisteren naar allerlei geluiden, die blijkbaar onze

Natuurlijk genezen

Door DIT recept hoef je nooit meer zelf neusspray te kopen. Wat een geweldig middeltje!

Luister naar dit artikel Iedereen kent het wel, het is winter en je bent daardoor ontzettend verkouden. Dit is vervelend, want je neus loopt constant. Dit is de periode dat