*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Jatamansi
maart 22, 2016 4334 Views

Jatamansi

Nardostachys jatamansi DC.

jatamansiJPEG.jpg-for-web-xlargeJatamansi is afkomstig uit Noord-Indië en Nepal waar het groeit in het Himalayagebergte tot 5000 m hoogte. Jatamansi heeft een lange traditie voor het centraal zenuwstelsel: tegen stress en zenuwachtigheid, black-outs en geheugenverlies.

Jatamanson stimuleert de productie vanserotonine (neurotransmitter van het gemoed) en van acetylcholine (neurotransmitter van het geheugen (in het brein)). Jatamansi verbetert de geestelijke vermogens en is rustgevend.

Recent werd eveneens nardosinon in de Jatamansiwortel ontdekt, dat op een andere, zonodig nog interessantere manier tegen dementie en Alzheimer actief is:neuroregeneratie, nl. het herstellen van de zenuwstelsel.

 

Previous Scharlei
Next Niaouli

You might also like

Geheugenverlies

Groene thee

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Camellia sinensis Folii Groene thee is een struik die in het wild kan uitgroeien tot een boom, met

Geheugenverlies

Scharlei

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Salvia sclarea L. Salvia sclarea, ook wel muskaatsalie genoemd is een behaarde kruidachtige plant die inheems is in

Geheugenverlies

Paardekastanjebladeren

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Aesculus hippocastanum Folii De paardekastanjebladeren bevattenkaempferol, een geelgekleurd flavonoïd, dat verantwoordelijk is voor de herfstkleuren van de paardekastanje.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply