*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last van teruggetrokken tandvlees? Met DIT natuurlijke middel los je dit op!
januari 14, 2017 14621 Views

Last van teruggetrokken tandvlees? Met DIT natuurlijke middel los je dit op!

Teruggetrokken tandvlees kan heel naar zijn en vervelend aanvoelen. Vaak komt het door te hard poetsen of een te harde tandenborstel. De overgang van de kroon naar de wortel ligt bij teruggetrokken tandvlees volledig bloot en het tandvlees heeft een rode kleur. Als het in aanraking komt met kou, warmte, zoet of juist iets heel zuurs dan doet het behoorlijk pijn. Niet heel fijn allemaal dus!

Maar niet getreurd want Naturotheek heeft een aantal tips voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Er zijn namelijk een paar natuurlijke middelen die kunnen helpen. Let op, dit helpt wel alleen wanneer je tandvlees nog niet zo zeer is aangetast dat er een operatie nodig is. Anders zou je toch echt een bezoekje aan een professioneel moeten brengen. Ben je nog niet zo ver? Dan kan je altijd onze tips uitproberen.

Aloë vera

De Aloë vera plant is goed voor allerlei aandoeningen aan je tandvlees. Het heeft namelijk een beschermende werking. Gebruik bijvoorbeeld een tandpasta die Aloë vera bevat.

Groene thee

Goed nieuws voor theeleuten, want het drinken van groene thee kan helpen bij slechte omstandigheden van de tanden en tandvlees. Heb je vaak last van bloedend tandvlees? Groene thee houdt dit tegen.

Eucalyptus

Deze plant heeft een ontstekingsremmende kenmerken en kan goed helpen bij teruggetrokken tandvlees. Als je dagelijks spoelt met 2 theelepels eucalyptusolie en 250 ml warm water, dan zal je al snel resultaat merken.

Previous 4 soorten medicijnen & voedsel die je NOOIT mag combineren voor de goede gezondheid!
Next Dit gebeurt er met je lichaam als je elke dag een handje blauwe bessen eet!

You might also like

Natuurlijk genezen

Natuurlijke thuisremedie om je te ontdoen van maagzuur

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Maagzuur Je had net een geweldige, ongedwongen maaltijd, plotseling ervaar je een ondraaglijke aanval van brandend maagzuur. Uiteraard

Natuurlijk genezen

4 planten voor je slaapkamer om slapeloosheid en slaapapneu te behandelen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Vele mensen hebben dagelijks last van slaapproblemen zoals: slapeloosheid, nachtmerries, slaapapneu en onderbrekingen tijdens het slapen. Slaapapneu is

Natuurlijk genezen

Vijf gezonde redenen waarom gember onderdeel van uw maaltijden zou moeten zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gember is een kruidachtige plant die inheems is in Azië. Het heeft een lange geschiedenis van gebruik in