*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Last Van Muggen? Deze Handige Truc Zal Het Probleem ONMIDDELLIJK Oplossen!
april 22, 2016 14020 Views

Last Van Muggen? Deze Handige Truc Zal Het Probleem ONMIDDELLIJK Oplossen!

Het lekkere weer komt er weer aan, dat betekent veel zon, zee en strand, maar helaas ook veel muggen en andere insecten die een kijkje komen nemen. Er is niks irritanter dan zo’n vervelende mug in je keuken, tuin of slaapkamer. Gelukkig kun je met behulp van deze handige truc de zomer muggenvrij doorkomen! Alhoewel het beter is om een invasie van muggen en andere insecten in huis te voorkomen door beschermende horramen te plaatsen, kan de zelfgemaakte muggenval uitkomst bieden indien er toch sprake is van muggen of muskieten in huis of tuin.

De muggenval kan eenvoudig gemaakt worden van een oude plastic fles die hiermee gerecycled wordt. Het maken ervan kost minder dan een minuut en het grote voordeel is dat je geen schadelijke chemische middelen hoeft te gebruiken om de muggen te bestrijden. Het enige wat je nodig hebt is een plastic flesje, suiker, warm water, en gist. Doe wat suiker, warm water en gist in een fles voor een directe oplossing van dit probleem.

In de onderstaande video wordt in slechts één minuut uitgelegd hoe je dit maakt. Succes gegarandeerd! Vond je deze tip handig, vergeet hem dan niet te DELEN met je vrienden op Facebook om ervoor te zorgen dat ook zij de zomer muggenvrij doorkomen. Zo helpen we elkaar een handje!

Previous Ze Boort 19 Gaten In Een Houten Bak. 5 Maanden Later? PRACHTIG!
Next Het laatste restje !

You might also like

Algemeen

Alles wat u moet weten over omega-3, 6 en 9

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Omega-vetzuren bestaan ​​uit drie verschillende soorten – omega-3’s, omega-6’s en omega-9’s. Elk van deze soorten vetzuren oefenen verschillende

Algemeen

Orthorexia: Wanneer gezonde voeding een ongezonde obsessie wordt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gezonde voeding, daar kan toch niks mis mee zijn? Toch zijn er mensen die met gezonde voeding zo

Algemeen

Een niet schoongemaakt waterflesje is net zo smerig als je wc-bril

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Hoe kan een waterflesje nu vies worden als je er alleen maar water in doet, zou je denken.

1 Comment

Leave a Reply