*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze legt iedere nacht een teentje knoflook onder haar kussen om deze reden!
juni 30, 2017 23135 Views

Ze legt iedere nacht een teentje knoflook onder haar kussen om deze reden!

Je weet vast wel dat knoflook ontzettend gezond is… Het bevat een hoge dosering allicine en dit stofje doet wonderen voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Daarnaast is knoflook rijk aan vitamine C, B1, B6, magnesium, calcium en kalium en zit het boordevol antioxidanten.

Dit alles zorgt ervoor dat je minder kans loopt op infecties en ontstekingen en het geeft daarnaast ook een boost aan je immuunsysteem.

Het stofje komt het beste vrij als je de knoflook perst. Ben je niet zo gek op de smaak van knoflook? Dat is geen probleem, want dan kan je knoflook onder je kussen leggen voor een positief effect.

Het teentje knoflook leg je met schil en al onder je kussen. Je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat je slaapkamer de volgende dag enorm meurt naar knoflook, want dit is gelukkig niet het geval. Deze tip is een oud familiegeheim en wordt al vele generaties lang gebruikt om de slaapkwaliteit en diepte van de slaap te verbeteren, vooral bij mensen die moeilijk in slaap komen is dit een uitkomst.

Door de knoflook zal je dieper slapen en uitgerust wakker worden! Je energie niveau wordt door knoflook namelijk sneller aangevuld. Hoe dit komt? De zwavelhoudende stoffen in knoflook hebben samen met het aroma een rustgevend effect. Hierdoor heb je minder moeite met het in slaap vallen.

Deel dit met je familie en vrienden.

Previous Genees je longen met DEZE thee. Het helpt bij hoesten, astma, bronchitis, emfyseem, infecties en meer.
Next Met dit simpele trucje ben je zo van je oorsuis af

You might also like

Natuurlijk genezen

Verhoog de rode bloedcellen en verbeter uw bloedbeeld met deze zelfgemaakte siroop

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als u zich voortdurend moe voelt en geen energie hebt om naar behoren te functioneren, is dit misschien

Natuurlijk genezen

Zeg vaarwel tegen een hoge bloeddruk en cholesterol door het drinken van DIT drankje

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel mensen hebben een haastige levensstijl met veel stress. Hierdoor lijden veel mensen aan symptomen van een hoge

Natuurlijk genezen

Heb jij vaak last van een koortslip? Bij veel mensen werkt deze tip binnen een dag!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Net zoals zoveel mensen heb ik elke herfst en winter last van een koortslip. Super vervelend en ziet