*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Margreet heeft een dwarslaesie, spasmen, pijn en gebruikt wietolie
mei 5, 2016 6522 Views

Margreet heeft een dwarslaesie, spasmen, pijn en gebruikt wietolie

Margreet heeft een dwarslaesie opgelopen tijdens een zware bevalling enige tientallen jaren geleden. Ze heeft daar veel pijn en spasmen aan overgehouden en belandde in een rolstoel.

Omdat de pijn steeds erger werd was de volgende stap een baclofenpomp implanteren maar die zou haar verlammen zodat ze voortaan alleen nog maar in bed zou kunnen liggen.

Toen legde haar man onopvallend een blaadje in haar buurt met daarin een artikel over stichting mediwiet en CBD, wat toen gebeurde is verbazingwekkend!

Bron: St. Mediwiet

 

Previous Juicen: gezond of ongezond?
Next Zuiveringszout- Wat doet het met je gezondheid?

You might also like

Natuurlijk genezen

Het krachtigste geneesmiddel voor het gezichtsvermogen ter wereld: sla het op voordat het van het internet wordt verwijderd!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Oogproblemen zijn tegenwoordig heel gewoon. Bijna iedereen lijdt aan dit soort gezondheidsproblemen. Maar wist u dat als u

Natuurlijk genezen

Heb jij ook last van pijn in je nek en schouders? Doe dan DIT en je pijn is gelijk weg!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb jij last van pijn in je nek en schouders? Wist jij dan al dat deze pijn waarschijnlijk

Natuurlijk genezen

De 1 citroen truc om van ontstekingspijn en chronische pijn af te komen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De citroenboom is een van de oudste en meest gekweekte fruitgewassen in de wereld, en voor goede redenen!

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply