*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Recept om Cannabis olie te maken voor een Chemo Alternatief

Recept om Cannabis olie te maken voor een Chemo Alternatief

“Zodra het publiek zich bewust wordt van het feit dat op de juiste wijze gemaakte hennep medicatie vrijwel iedere aandoening kan genezen of onder controle kan houden, wie gaat dan opstaan tegen het gebruik van hennep?”

Rick Simpson heeft zijn leven gewijd aan het helpen van patiënten (met alle soorten van ziekten en handicaps) met het gebruik van natuurlijke hennepolie.

Rick Simson’s hennepolie blijkt effectief in het genezen van Kanker

Rick Simpson is een medische marihuana activist die mensen van informatie voorziet over de helende krachten van hennepolie medicijnen al bijna een decennium lang. Rick genas zichzelf van een uitgezaaide huidkanker terug in 2003, en heeft sindsdien zijn leven gewijd aan de taak om de waarheid over hennepolie te verspreiden.

Hij heeft te maken met een absurde hoeveelheid oppositie en gebrek aan steun van de Canadese autoriteiten, evenals farmaceutische bedrijven, overheidsinstellingen voor de gezondheid, en de VN-kantoren. Ondanks dat feit, heeft Rick Simpson met succes meer dan 5.000 patiënten (gratis) behandeld, en gelooft hij dat alle vormen van ziekte en aandoeningen zijn te behandelen. Hij stelt dat het voor alle vormen van kanker en ziekten opgaat dat het te genezen is met het gebruik van hoge kwaliteit hennep olie als behandeling.

Rick heeft patiënten behandeld voor allerlei aandoeningen waaronder, maar niet beperkt tot, kanker, AIDS, artritis, multiple sclerose, diabetes, leukemie, ziekte van Crohn, depressie, osteoporose, psoriasis, slapeloosheid, glaucoom, astma, brandwonden, migraine, regulering van lichaamsgewicht, chronische pijn, en gemuteerde cellen (poliepen, wratten, tumoren).

 

“REN WEG VOOR DE BEHANDELING” OFFICIËLE VIDEO DOCUMENTAIRE

Deze documentaire “Run From The Cure” werd gemaakt door Christian Laurette in 2008 en deelt Rick Simpson’s verhaal. De film bevat interviews met mensen die werden genezen door Rick’s olie, maar werden geweigerd te getuigen namens Rick in het Hooggerechtshof van Canada in zijn proces 2007. Deze video documentaire doet geweldig werk voor wat betreft het uitleggen van de medicinale voordelen van hash olie.

“Ik wil dat mensen weten hoe zichzelf te genezen.”

Rick Simpson is van mening dat de orale inname van hennepolie kankercellen opzoekt, en vernietigt in het lichaam. Bij uitwendig gebruik kan hennepolie verschillende huidaandoeningen zoals melanomen beheersen en zelfs genezen. Echter, net als bij elke ‘drug’, kan te veel hennepolie bijwerkingen veroorzaken; de meest opvallende drie zijn honger, gelukkig, en slaperig. Dit is een uiterst veilige medicatie vergeleken met de honderden medicijnen die zijn goedgekeurd met weinig tot geen onderzoek, en verstrekt aan patiënten die verschrikkelijke bijwerkingen met inbegrip van de dood ervaren. Niemand is ooit overleden aan cannabis, in welke vorm dan ook.

Rick Simpson’s hasholie recept

Om Rick Simpson’s hash olie te maken, begin met een ounce(28,3 gram) van het gedroogde kruid. Een ounce levert over het algemeen 3 tot 4 gram olie, hoewel de hoeveelheid geproduceerde olie per ounce varieert van hennepsoort tot soort. Een pond gedroogd materiaal zal ongeveer twee ons van hoge kwaliteit olie opleveren.

*BELANGRIJK*: Deze instructies zijn direct samengevat van de website van Rick Simpson. Wees zeer voorzichtig bij het koken van het oplosmiddel, de vlammen zijn zeer licht ontvlambaar. Vermijd roken, vonken, fornuis-tops, en hete verwarmingselementen. Zet een ventilator op om rook weg te blazen uit de pot, en gebruik een goed geventileerde ruimte voor het hele proces.

1. Plaats het geheel droge materiaal in een plastic emmer.

2. Bevochtig het materiaal met het oplosmiddel dat u gebruikt. Veel oplosmiddelen kunnen worden gebruikt. U kunt zuivere nafta, ether, butaan, 99% isopropylalcohol, of zelfs water gebruiken. Twee liter oplosmiddel is vereist om het THC te onttrekken van een pond, en 500 ml is voldoende voor een ounce.

3. Plet het plantmateriaal met behulp van een stok van schoon, onbehandeld hout of een ander soortgelijk apparaat. Hoewel het materiaal vochtig is, zal het nog steeds relatief eenvoudig te verpletteren zijn omdat het zo droog is.

4. Ga door met het materiaal te verpletteren met de stok, tijdens het toevoegen van oplosmiddel tot het plantmateriaal volledig bedekt is en doorweekt. Blijf het mengsel roeren, gedurende ongeveer drie minuten. Als u dit doet, wordt de THC opgelost van het materiaal en in het oplosmiddel.

5. Giet het oplosmiddel oliemengsel uit het plantmateriaal in een andere emmer. Op dit punt is het materiaal voor ongeveer 80% van de THC ontdaan.

6. Tweede wasbeurt: weer oplosmiddel toevoegen aan het mengsel en werk voor nog eens drie minuten om de resterende THC eruit te halen.

7. Giet dit oplosmiddel olie mix in de emmer met daarin de eerste mix die eerder werd uitgestort.

8. Gooi de tweemaal gewassen plantmateriaal weg.

9. Giet het oplosmiddel olie mengsel door een koffiefilter in een schone container.

10. Kook het oplosmiddel uit: een rijstkoker kookt het oplosmiddel mooi uit, en zal meer dan een halve liter oplosmiddel mengsel kunnen houden. LET OP: vermijd fornuis-tops, rode hete elementen, vonken, sigaretten, en open vuur want de dampen zijn zeer licht ontvlambaar.

11. Voeg oplosmiddel toe in de rijstkoker totdat deze ongeveer voor ¾ vol zit en zet deze op hoog vuur. Zorg ervoor dat het in een goed geventileerde ruimte gebeurd en zet een ventilator op om de oplosmiddel dampen weg te voeren. Blijf mengsel toevoegen terwijl het oplosmiddel verdampt totdat het allemaal is toegevoegd aan de rijstkoker.

12. Wanneer het niveau in de rijstkoker afneemt voor de laatste keer, voeg een paar druppels water toe(ongeveer 10 druppels water voor een kilo droge stof). Dit zal helpen om het oplosmiddel residu los te weken, en de olie te beschermen tegen teveel warmte.

13. Wanneer er ongeveer een centimeter van solvent-water mengsel in de rijstkoker, zit, trek de ovenwanten aan en pak het apparaat en zwenk de inhoud totdat het oplosmiddel is afgekookt.

14. Wanneer het oplosmiddel is uitgekookt, schakelt u het fornuis op laag vuur. Op geen enkel moment mag de olie ooit de 290˚ F of 140˚ C. bereiken.

15. Houd uw ovenwanten aan en verwijder de pot met de olie uit de rijstkoker. Giet de olie in een roestvrijstalen houder

16. Plaats de roestvrij stalen container in een dehydrator, of zet het op een zacht verwarmingsapparaat zoals een koffie warmer. Het kan enkele uren duren, maar het water en vluchtige terpenen zullen worden verdampt uit de olie. Wanneer er geen oppervlakteactiviteit op de oliemeer is, dan is het klaar voor gebruik.

17. Zuig de olie op in een plastic spuit, of in een andere verpakking. Een spuit zal het gemakkelijk maken de olie te doseren . Wanneer de olie volledig is afgekoeld zal het de consistentie van dik vet hebben.

Bron

Previous Hoe geneeskrachtig honingwater te maken
Next 10 kanker veroorzakende voedingsmiddelen die je waarschijnlijk elke dag eet – eet deze NOOIT meer!

You might also like

Natuurlijk genezen

De reden waarom je NOOIT je bananenschil moet weggooien? Ik heb +7 tips op een rijtje gezet. Dit is ZO handig!

De banaan is met uitstek mijn favoriete fruitsoort. Niet alleen omdat het ontzettend lekker is, het zit ook nog boordevol vitamines en mineralen die goed zijn voor mijn gezondheid. Echter,

Natuurlijk genezen

Eet kersen om direct in slaap te vallen. Ze zijn een geweldige late-night snack

Kersen zijn zoet, gezond en we houden er allemaal van. Is er iets beters dan een mollige kers die naar de hemel smaakt? Nee? Nou, we geven je nog een

Natuurlijk genezen

5 verrassende toepassingen van cayennepeper voor uw gezondheid

De meeste mensen weten dat paprika’s geweldig zijn bij het koken, omdat ze smaak aan het eten geven. U kunt milde pepers tot zeer pittige pepers gebruiken om de flair