*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Sausfabrikant adviseert: eet onze sauzen niet meer dan een keer per week
april 17, 2016 4933 Views

Sausfabrikant adviseert: eet onze sauzen niet meer dan een keer per week

Kant-en-klare sauzen, wie durft ze nog door de pasta te gooien als zelfs de fabrikant ervan waarschuwt voor het hoge gehalte suiker, vet en zout, dat erin zit. Mars, het bedrijf dat onder meer de producten van Uncle Ben’s maakt, heeft geadviseerd om maximaal een keer per week een pot van hun saus te eten.

Mars gaat onderscheid maken tussen producten voor elke dag en voor af en toe. Vijf procent van de producten zal het label krijgen voor occasioneel gebruik. Een slimme zet. Zo krijgen consumenten ten onrechte het idee dat de overige 95 procent wel gezond is.

Het bedrijf beweert dat bepaalde producten zoveel zout, suiker of vet bevatten om de ‘authentieke smaak’ te behouden, maar het heeft beloofd om de komende jaren haar producten gezonder te maken.

Volwassenen wordt aanbevolen om niet meer dan 90 gram suiker, 6 gram zout en 70 gram vet per dag te eten, waarvan maximaal 20 gram verzadigd vet.

Een greep uit de producten die je volgens Mars beter niet elke dag kunt eten:

_89249482_saltgraphic

Bron

Previous Roken is óók gezond
Next Synthetische vs natuurlijke supplementen: maakt het uit?

You might also like

Algemeen

Een simpele methode om gegarandeerd 8 jaar extra te hebben voor een leuk leven

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We geven miljarden uit om met de modernste operaties en medicijnen een half jaar extra te kunnen leven.

Algemeen

De gezondste voedselsoort ter wereld: het kan de cholesterolgehalte en de bloeddruk verlagen en een hartaanval en beroerte voorkomen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als u op zoek bent naar een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld, die u een tal van gezondheidsvoordelen kan

Algemeen

Sinds 2007 zijn er al 36 E-nummers verboden. Deze gids zorgt ervoor dat u zich niet langer vergiftigt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het gidsje over E-nummers uit 2007 heeft een metamorfose ondergaan. In de compleet herziene uitgave zijn inmiddels 36

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply