*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Slagers waarschuwen: koop nooit gehakt van supermarkten als gevolg van de trucs die ze gebruiken om het vers te houden!

Slagers waarschuwen: koop nooit gehakt van supermarkten als gevolg van de trucs die ze gebruiken om het vers te houden!

Wanneer u besluit om gehakt van supermarkten te kopen, bespaart u uzelf wat tijd in de keuken. Echter, het product dat u heeft gekocht is niet zo fris en is gevuld met additieven.

Via de sociale media is een tekst over gehakt vlees in de supermarkt ketens verspreid. De tekst werd naar verluidt geschreven door een slager met11 jaar ervaring.

Als u deze vermeende slager mag geloven is “HET” product dat u nooit moet kopen in de grote winkels, dat wil zeggen supermarktketens, gehakt.

Hieronder volgt de test van het originele bericht:

Gehakt – LET OP! Ik ben al 11 jaar lang een slager van beroep en kan u met grote zekerheid zeggen, dat het vlees dat we consumeren van de supermarkten gelijk staat aan het eten van een kadaver van een dood dier achtergelaten op de weg voor vele dagen.

Ik wist ook dat je zo’n mooi stukje gehakt kan maken van 1 maand oud vlees en dat alles dankzij koud water, zout, suiker en kalium metabisulfit.

Dus als uw vlees echt fijn gehakt is en rood aan de buitenkant, maar aan de binnenkant een beetje donkerder en als het begint te schuimen wanneer u het kookt, dan geloof me, het vlees was geprepareerd op de manier zoals ik hierboven beschreef.

“Zout en koud water neem de slechte geur weg, suiker geeft de kleur en kalium metabisulfit geeft frisheid aan het vlees. Wees voorzichtig met wat je eet,” aldus de slager.

(Healthylifetricks.com)

Previous Meditatie: Een paar dingen die je niet verteld word!
Next 12 redenen waarom bananen beter zijn dan pillen

You might also like

Algemeen

Dit zijn 7 gezondheidsvoordelen van kokoswater. Drink hier elke dag en glas van!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De kokosnoot is een indrukwekkende vrucht. Je hebt waarschijnlijk al wel een gehoord van de gezondheidstoepassingen van kokosolie,

Algemeen

Goed nieuws voor de longen van de aarde nu de inheemse Amazonegroep een illegale boomkapzaak wint

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Na een langdurig gevecht van twee decennia heeft de Braziliaanse Amaninka-inheemse Amazone-gemeenschap een federale gerechtelijke strijd gewonnen tegen

Algemeen

De curve afvlakken of de vrijheid afvlakken?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Herinner je je de lockdown die ons werd opgelegd, zogenaamd om de curve af te vlakken? Is het