*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Spoel slijm uit uw lichaam met 5 zeer effectieve thuisbehandelingen

Spoel slijm uit uw lichaam met 5 zeer effectieve thuisbehandelingen

Door de opbouw van slijm voelt het alsof er iets in je keel zit. Je hebt een drang om je keel te schrapen en het is echt frustrerend. Dit probleem wordt meestal veroorzaakt door infecties in de bovenste luchtwegen, maar slijmophopingen kunnen worden veroorzaakt door allergieën, astma en brandend maagzuur.

Hoesten werkt niet helemaal, en er zijn een aantal natuurlijke methoden die je moet proberen. Deze omvatten mullein thee, stoominhalatie, rauwe honing en natuurlijke zoutspoeling.

De rol van slijm

Slijm lijnen de luchtwegen en het spijsverteringskanaal om het systeem te beschermen. Slijm voorkomt infecties en houdt bacteriën en virussen uit het lichaam. Met andere woorden, het is normaal om slijm in je keel te hebben. Het echte probleem doet zich voor wanneer slijm dik wordt en een ongebruikelijke kleur heeft, zoals donkergeel, groen en bruin.

De productie van slijm kan worden beïnvloed door brandend maagzuur of zure oprispingen. Maagzuren gaan door de zwakke onderste esophaegal-sluitspier en geven u een brandend gevoel. De keel raakt geïrriteerd en u voelt de “brok” ​​in uw keel.

Dit veroorzaakt de productie van slijm, waardoor u verkoudheidsachtige symptomen krijgt, zoals hoesten, post-nasale infuus, sinusproblemen en keelpijn. Dit probleem wordt meestal niet gediagnosticeerd omdat het dezelfde symptomen heeft als verkoudheid en allergieën.
De productie van slijm kan worden verhoogd door allergenen. Pollen, stof, mijten, huidschilfers van dieren en schimmels irriteren je keel en je lichaam produceert meer slijm. Astma manifesteert zich door hoesten en piepende ademhaling, maar patiënten kunnen ook omgaan met overmatige productie van slijm.

In geval van bacteriële en virale infecties produceert het lichaam overtollig slijm om de micro-organismen op te vangen. Sinusitis is een aandoening waarbij sinussen ontstoken en gezwollen raken. Deze infectie veroorzaakt ook post-nasale infuus en dik, donker slijm.

Je kunt een paar eenvoudige en natuurlijke remedies gebruiken om je keel te schrapen.

7 natuurlijke remedies om overtollig keelslijm te verwijderen

1. Zout water

Gorgel zout water om keelslijm te verwijderen. Doe een halve theelepel of een theelepel natuurlijk zout in een glas warm water. Voeg een snufje zuiveringszout toe voor een optimaal resultaat. Gorgel de oplossing meerdere keren per dag.

2. Inademing van stoom

Voeg etherische oliën van therapeutische kwaliteit toe voor betere resultaten. Gebruik Eucalyptus Radiata, Ravintsara en milde tijm zijn enkele leuke opties. Deze elimineren ook allergenen uit de lucht, voorkomen griep, verkoudheid, sinusitis en infecties van de luchtwegen.

Voeg een paar druppels olie toe aan je hete stomende douche of je diffuser van etherische olie.

3. Gember

Gember heeft een sterk ontstekingsremmend effect. Een studie gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology toonde aan dat hete gemberthee luchtweginfecties verlicht. Steek een stuk gember (1 inch) in een kop kokend water. Laat een paar minuten trekken en drink je gemberthee 2-3 keer per dag. Voeg citroensap, honing en cayennepeper toe om het effect te versterken.

4. Specerijen

Hete pepers, wasabi en mierikswortel verlichten congestie, verminderen ontstekingen en voorkomen ophoping van slijm. Capsaïcine en allyl isothiocyanaat werken als decongestivum en verlichten de symptomen van neusafscheiding en ontsteking.

5. honing

Natuurlijk stuifmeel, koninginnengelei en propolis geven honing zijn ongelooflijke kracht. Honing vermindert hoesten. Canadese onderzoekers ontdekten dat een enkele dosis honing de productie van slijm en hoesten vermindert. Neem 2-3 keer per dag een eetlepel honing tot je conditie verbetert.

Hydrateer je lichaam

Drink veel water en kruidenthee om de productie van slijm te verminderen. Mullein-bladthee werkt het beste, en je kunt ook kamille, gember en kurkuma gebruiken om je ontsteking te kalmeren.

Vermijd gevaarlijke triggers

Vermijd veel voorkomende irriterende stoffen en allergenen. Zuivelproducten verhogen de productie van slijm. Je moet ook verwerkte bloem, geraffineerde suiker en verpakt voedsel vermijden.

Bronnen:

theheartysoul.com
www.healthline.com

Previous Hier is hoe we een sok opwarmen met zeezout om oorpijn en infecties te behandelen
Next 4 mengsels die tandplak volledig van uw tanden verwijderen

You might also like

Natuurlijk genezen

Immuniteit Bom – Zelfgemaakte remedie tegen virussen en verkoudheid

Ook bij hoge temperaturen in deze periode van het jaar veroorzaken allerlei boosdoeners  naast hoofdpijn en slaperigheid, talloze virussen, gevolgd door sinusitis, hoest en algehele achteruitgang van de immuunfunctie. Als

Natuurlijk genezen

Striae, Littekens en Rimpels verminderen

Met een voor en na voorbeeld (van al na één keer). Zelf had ik een rood / paarse striae, die inmiddels niet goed meer zichtbaar is. De huid is er

Natuurlijk genezen

Het middel om voor altijd van gewrichtspijn af te komen ligt voor nog geen euro in de supermarkt!

Citroenen zijn een van de gezondere fruitsoorten. Citroen bevat vitamine C, A, B1, B6, magnesium, bioflavonoïden, foliumzuur, pectine, fosfor, kalium, calcium en ga zo maar door. Samen bestrijden ze verschillende