*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Het toilet ruikt altijd lekker en blijft schoon. Alles wat je nodig hebt is… Ik wou dat ik dit eerder had geweten..
maart 8, 2017 8905 Views

Het toilet ruikt altijd lekker en blijft schoon. Alles wat je nodig hebt is… Ik wou dat ik dit eerder had geweten..

Het toilet schoonmaken is één van die dingen waar vrijwel iedereen tegenop ziet. Echter moet dit gebeuren om je toilet schoon te houden en je gezondheid te beschermen.

De meeste mensen maken het toilet schoon met goedkope schoonmaakmiddelen die een serieus gevaar voor je gezondheid kunnen zijn.

Je moet echter weten dat er een simpele manier is om je toilet volledig schoon te maken en alle bacteriën uit de pot te verwijderen. Hiervoor heb je het volgende nodig:

BENODIGDHEDEN
– 160 gr. zuiveringszout
– 60 ml. citroensap
– ½ kopje azijn
– Een kop van 3% waterstofperoxide
– 15-20 druppels van je favoriete essentiële olie

Meng eerst het zuiveringszout met het citroensap in een kommetje, terwijl je de waterstofperoxide en azijn in een ander kommetje mengt. Voeg de twee mengsels vervolgens voorzichtig bij elkaar en voeg uiteindelijk de essentiële olie toe.

Pak een theelepel en maak kleine balletjes van het mengsel. Laat dit vervolgens 3 tot 4 uur drogen op perkament papier. We raden aan om deze balletjes in een luchtdichte verpakking te bewaren. Als je toilet de volgende keer vies is, leg je simpelweg één balletje in de pot en wacht je een paar minuten voordat je doorspoelt. Voor het beste resultaat adviseren wij je om deze methode 2-3 keer per week toe te passen.

Vond je dit een nuttige tip, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden!

Previous Dit zijn DE 5 redenen waarom je voortaan je gezicht moet wassen met appelazijn!
Next Mijn oma had mij hier al over verteld, maar ik geloofde het niet echt. Totdat ik het zelf uitprobeerde

You might also like

Bouwen en Verbouwen

5 krachtige methoden om een verstopte afvoer te ontstoppen zonder de loodgieter te bellen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je ooit in de douche gestaan ​​om alleen maar naar beneden te kijken en te beseffen dat

Bouwen en Verbouwen

Azijn kan soms heel handig zijn! Ken jij deze 12 handige trucjes met azijn al?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen heeft het wel in huis: azijn. Veel mensen weten niet hoe handig dit kan zijn. Azijn kun

Bouwen en Verbouwen

Natuurlijke remedies om insecten uit je buurt te houden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een vliegenraam of -gordijn is de ideale oplossing om je huis ’s zomers vrij te houden van insecten,