De top 7 natuurlijke geneeswijzen voor kanker onthuld

De top 7 natuurlijke geneeswijzen voor kanker onthuld

Luister naar dit artikel

Het merendeel van de alternatieve oplossingen die effectief zijn tegen kanker zijn niet zo rendabel of zelfs octrooieerbaar omdat ze niet nieuw zijn. En beoefenaars die andere remedies beoefenen zijn in gevaar door de federale staat en agentschappen, de FDA en de American Medical Association (AMA), die van plan zijn om hun medische monopolie te handhaven, ongeacht hoe veilig en effectief andere methoden zijn.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Hier zijn zeven belangrijke empirisch bewezen natuurlijke kanker geneeswijzen en genezers die werden onderdrukt door het reguliere medische establishment.

1. “De Kwakzalver die kanker genas,” was de titel van het artikel dat de journalist James Burke naar het tijdschrift Esquire stuurde, net voor de Tweede Wereldoorlog, dat nooit werd gepubliceerd. Dat komt omdat Esquire Burke naar Dallas, Texas had gestuurd om de vermeende kanker fraudeur Harry Hoxsey te onderzoeken en hem te ontmaskeren als een kwakzalver.

In plaats daarvan, was Burke erg onder de indruk in de kliniek van Hoxsey, Burke was erg onder de indruk van het herstel van kankerpatiënten ‘en Hoxsey’s vrijgevigheid iedereen te helpen, ongeacht hun financiële situatie. Hij was niet aan het frauderen en hij genas een heleboel slachtoffers van kanker in een dermate hoog tempo, dat de reguliere geneeskunde hier alleen maar van kon dromen.

Harry vocht decennia lang tegen de gevestigde medische orde, hij won zelfs een grote rechtszaak. Maar tegen 1960 waren al zijn klinieken stilgelegd nadat de AMA de FDA, die als hun politie fungeert contacteerde, waardoor Harry zijn hoofd verpleegkundige instrueerde voor het opstarten van een kliniek in Tijuana, Mexico, waar de kliniek vandaag de dag nog steeds bloeit als het BioMedical Center.
Lees hier meer over Hoxsey’s 50-jarige saga.

2. Dr. Stanislaw Burzynski’s baanbrekende technieken en formules genezen al jaren jonge kinderen met hersenkanker en anderen die zijn toegestaan door de FDA om zijn behandeling op te zoeken nadat alle anderen falen. Dr. Burzynski doen dit al jaren en volgens het boekje.

Dus waarom al die tijd het gedoe van staat en federale agentschappen? Kan de inspanning om Burzynski’s kliniek in Houston, Texas te sluiten, die bewijzen dat zijn methodes werken een poging zijn van onderzoekers van farmaceutische bedrijven om zijn patenten te stelen en onder hun namen opnieuw te registreren?
Lees hier meer.

3. Dr. Max Gerson creëerde een intens nutritionele aanpak met even intense detox maatregelen. Velen genazen hierdoor van kanker van alle soorten. Hij begon in Europa en gebruikte zijn technieken voor het genezen van TB, maar ontdekte per ongeluk dat dezelfde benadering ook werkte bij kanker.

Zijn curatieve successen in Amerika werden bekend tijdens de jaren 1940, en via mond tot mond reclame bracht fat veel patiënten naar zijn kliniek in New York van overal vandaan. Zijn mate van succes bij de genezing van kanker zonder gebruik van AMA technieken en farmaceutische drugs was te veel voor het medische monopolie.

De AMA dwong Dr Gerson zijn praktijken te staken. Veel van zijn documenten over klinische gevallen werden gestolen, en het vermoeden bestaat dat er een aanslag werd gepleegd op zijn leven met arsenicum.

Dus de kliniek onder Max’s dochter Charlotte reisde af naar Tijuana om toe te treden bij andere ware genezers verbannen door de VS Medical Mafia.
Lees meer hier.

4. Royal Raymond Rife, aka Roy Rife, was een Amerikaanse wetenschapper en uitvinder van de “Universele Microscoop,” die gebruikers in staat stelde om nog levende virussen te zien. Het proces van elektronische microscopie doodt gewoonlijk de microben. Dit stelde microbiologen in staat om pleomorphisme te bevestigen door getuige te zijn van de verandering van de microben afhankelijk van de cellulaire milieu-eisen van hun gastheren.

Toen schiep Roy een systeem dat met behulp van radiogolven microben in kankercellen kon vernietigen, door het instellen van de voor hun dodelijke frequenties door het observeren van hun reacties op de blootstelling onder zijn Universal Microscoop.
Meer over hoe het leven en de ontdekkingen van Roy Rife tragisch werden onderdrukt vindt u hier.

5. Chaga paddenstoelen hebben al honderden jaren hun potentieel gedemonstreerd tegen kanker. Ze groeien op berken bijna overal.
Lees hier meer.

6. Het toedienen van zuurstof met waterstofperoxide is een spin-off van Dr. Otto Warburg’s Nobelprijs winnende ontdekking meer dan 50 jaar geleden dat kankercellen niet kunnen overleven bij een plotselinge, grote golf van zuurstof, maar normale cellen gedijen erop. Dat kan worden bereikt met voedingskwaliteit 35 procent H2O2 voorzichtig verdund in gedestilleerd water, een echte doe het zelf behandeling als er ooit een was.
Lees hier meer.

7. Cannabis, vooral wanneer het wordt gedistilleerd in een olie-extract, boekt meer en meer succes tegen kanker, zelfs onder kankerpatiënten die worden uitgerust voor een doodskist.

Het is een belangrijke reden waarom cannabis (marihuana) meer en meer onder Amerikaanse staten wordt goedgekeurd terwijl de gegevens uit beide anekdotische kuren en wetenschappelijk onderzoek het gebruik van cannabis tegen kanker en andere ziekten ondersteunen.
Hier is meer.

*Opmerking Dat bovenstaande goed nieuws is voor kankerpatiënten staat buiten kijf, echter laat het ook zien dat kanker al zeker honderd jaar te genezen is en dat de farmaceutische industrie dit ook weet maar voor u en mij verborgen houdt. Verbreek deze medische doofpot en verspreid het woord. Deel dit bericht en laat iedereen weten: Kanker is te genezen en dat al meer dan een eeuw!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Ze zette een wasknijper op haar oor. De reden waarom? Dit is waanzinnig!
Next Belangrijke WAARSCHUWING! Pasta van AH, Jumbo, Aldi of Lidl in huis? Lees dit snel!

You might also like

Natuurlijk genezen

Wereldprimeur: Ziekenhuis in Tilburg bestrijdt onbehandelbare darminfectie met honing

Luister naar dit artikel Artsen van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg hebben een patiënte met een onbehandelbare darminfectie toch klachtenvrij gekregen. Dat is gelukt met honing. Steun Naturotheek: Alleen via

Natuurlijk genezen

Curcumine supplementen helpen bij artritis

Luister naar dit artikel Artritis is een veel voorkomende chronische ontsteking in de westerse wereld. Er zijn meerdere soorten, maar allemaal vertonen ze een vorm van ontsteking in het gewricht.

Natuurlijk genezen

Citroensap met zout kan een migraine hoofdpijn aanval in enkele minuten stoppen!

Luister naar dit artikel Migraine of hoofdpijn vinden wij erg lastig. Je weet niet wanneer het begint en wanneer het stopt. Als je vaak last hebt van migraine is het