*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Citroensap met zout kan een migraine hoofdpijn aanval in enkele minuten stoppen!
januari 27, 2017 11785 Views

Citroensap met zout kan een migraine hoofdpijn aanval in enkele minuten stoppen!

Migraine of hoofdpijn vinden wij erg lastig. Je weet niet wanneer het begint en wanneer het stopt. Als je vaak last hebt van migraine is het moeilijk om je dagelijkse activiteiten uit te voeren zoals schoonmaken, wassen of koken.

Momenteel is er weer een griep virus, veel mensen worden weer verkouden en ziek net voor de feestdagen, daarbij komt hoofdpijn ook vaak voor. Maar hoe los je dit nou op?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om medicijnen of andere antibiotica te halen op recept bij de apotheek, maar vaak duurt het lang voordat het werkt. Daarnaast zijn de medicijnen erg duur, wij hebben een perfecte oplossing gevonden om met een natuurlijk recept snel van je hoofdpijn of migraine af te zijn.

Je hebt 3 dingen nodig: water, citroensap en 2 theelepels zout. Combineer ze en drink het dan op. Probeer wel roze Himalaya zout te gebruiken, deze bevat veel meer mineralen dan gewone zout.

Ongeveer 10 procent van de mensen heeft last hiervan. Waar komt het door?

– Stress
– Alcohol consumptie
– Allergie
– Tekorten aan vitamines en mineralen
– Vochttekort en te weinig elektrolyten

Vooral laatstgenoemde is bij veel mensen vaak de reden. Hierdoor werkt het citroen, zout en water drankje erg goed. Want deze vult alles in enkele minuten aan.

Previous Last van acne op je rug? Waarschijnlijk doe je DIT helemaal verkeerd!
Next Deze krachtige thee is de beste remedie tegen gezwollen enkels, benen en voeten

You might also like

Natuurlijk genezen

De gezondheidsbevorderende en beschermde werking van walnoten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! In vergelijking met andere noten zoals pinda’s, pistachenoten en amandelen bevatten walnoten een rijkere combinatie aan gezondheidsbevorderende antioxidanten.

Natuurlijk genezen

Week je voeten in Appel Cider Azijn. De resultaten zullen u verbazen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel natuurlijke voordelen worden toegeschreven aan organische appelciderazijn. Verkregen van gefermenteerde appels, naast de natuurlijke zuurgraad, is het

Natuurlijk genezen

5 manieren om uw risico op een hartaanval met 80% te verminderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het concept van een hartaanval krijgen, of iemand kennen die risico loopt, is beangstigend. Het gevoel overkwam me