*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Met DIT voedingsmiddel (wat je elke dag eet), worden je suède schoenen helemaal schoon.
april 4, 2017 4301 Views

Met DIT voedingsmiddel (wat je elke dag eet), worden je suède schoenen helemaal schoon.

Heb je net je mooie nieuwe schoenen aan… Maar begint het keihard te regenen, gooit er iemand frisdrank eroverheen of staat iemand met zijn modderschoen op je teen. Shit! Ook wel eens meegemaakt?

Het liefst wil je ze meteen ter plekke schoonmaken, maar eigenlijk weet je niet hoe. Goed nieuws: suède schoenen maak je makkelijk schoon en waarschijnlijk heb je alles al in de buurt liggen.

1. Brood

Borstel het vlekje op met het korstje van droog brood. Klinkt een beetje gek, maar het brood neemt op deze manier al het vocht op. Vooral vetvlekken zijn hiermee goed te behandelen.

2. Azijn

Smeer de plek voorzichtig in met azijn en wrijf het er voorzichtig in met een tandenborstel.

3. Spa rood

Pak spa rood uit de koelkast en een beetje keukenpapier. De spa rood doe je op het keukenpapier en daarna dep je vetvlek op de suède. Het is belangrijk op niet wrijven, maar echt te deppen. Zo krijg je de vlek er meteen uit.

Het is natuurlijk wel aan te raden om een suède bescherming spray te kopen. Dit verkopen ze in alle schoenenwinkels en daarmee spuit je, je schoenen in zodra je ze gekocht hebt. Zo houd onderhoud je het beste de schoenen en blijven ze mooi.

Previous Zo herken je een hartinfarct een maand voordat het gebeurt!
Next WTF:een broodje kroket is net zo gezond als een broodje kaas!

You might also like

Bouwen en Verbouwen

Voorkom groen aanslag op je tegels doormiddel van deze simpele maar goed werkende tip!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Tegels schoonmaken Tegels schoonmaken is helemaal niet moeilijk. Zelf al heb je groene aanslag op je sierbestrating dan

Bouwen en Verbouwen

8 natuurlijke manieren om onkruid te verwijderen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontdoe je tuin van ongewenst onkruid dat je andere planten kan wurgen. Hier zijn enkele manieren om het

Bouwen en Verbouwen

Studie vindt azijn doodt bacteriën net zo goed of beter dan sommige commerciële schoonmakers

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het spijt ons u te moeten melden dat u al dat geld aan zoveel verschillende huishoudelijke schoonmaakmiddelen hebt