*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Zo heb je nog nooit aardappelen gegeten! Dit moet je uitproberen!
juni 13, 2016 6722 Views

Zo heb je nog nooit aardappelen gegeten! Dit moet je uitproberen!

Aardappelen zijn natuurlijk een van onze favoriete soorten voedsel in Nederland. We eten het bijna elke week wel een paar keer en dat is ook niet zo gek. Het geeft je de brandstof om de dag goed door te komen.
Maar op een gegeven moment heb je alle variaties wel gehad. Gekookt, gebakken, gefrituurd. Het is allemaal heerlijk, maar variatie in eten is net zo belangrijk! Daarom gaan we vandaag een quiche maken van gebakken aardappelschijfjes! En ja, het is net zo goddelijk als je denkt dat het gaat zijn.

Wat heb je hiervoor nodig?
aq1
– 1 zak verse blad spinazie
– 1 pakje ricotta
– rasp van 1 citroen
– 3 grote aardappels
– 1 losgeklopt ei

Snij eerst dunne plakken van je aardappel. Bak ze krokant. Hoe krokanter hoe beter.
aq2
Beleg nu een taartvorm met de plakjes. Ook aan de zijkant en zorg dat de schijfjes elkaar overlappen.
aq3
Bak nu in een pan een volledige zak spinazie totdat het is geslonken. Vul de taartvorm met het spinazie mengsel en verkruimel de kaas erboven op.

Klop nu een ei met de citroenrasp, schenk het bovenop de taart en zet het in de oven die voorverwarmd is op 180 graden. Bak het 20-25 minuten totdat het eiermengsel met de spinazie een vaste vorm krijgt.
aq4
Haal het uit de oven en laat het even afkoelen. Dien het daarna gelijk op en je kunt smullen!

Als je dit nou ook uit gaat proberen dan zouden we het leuk vinden als jullie dit artikel ook konden delen met al je vrienden op Facebook!

Previous Ze bindt haar 2 middelste tenen aan elkaar vast! De reden is verbazingwekkend!
Next 5 geniale onverwachte manieren op eucalyptus olie te gebruiken in het dagelijks leven! Dit is vanaf nu mijn favoriete product!

You might also like

Gezonde Recepten

Ze schenkt beslag over een laag verse kersen en creëert hiermee een overheerlijke en onweerstaanbaar dessert!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Clafoutis is een traditioneel dessert afkomstig van het Franse platteland. Het gerecht staat bekend om zijn eenvoudige bereiding

Gezonde Recepten

Leer hoe je heerlijk eigengemaakt brood maakt in een koekepan!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Herinner je de keren nog dat je naar je grootouder’s huis ging en een heerlijk broodaroma zich door

Gezonde Recepten

Kokos-limoenbrood (gluten- en zuivelvrij)

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Velen van ons brengen veel meer tijd thuis door, en het is praktisch zinloos om te zeggen waarom

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply