*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Vrouwen worden vaak hun hele leven gewaarschuwd voor vormen van kanker één van de meest voorkomende is borstkanker. Velen weten dan ook dat ze hun borsten regelmatig moeten laten nakijken en checken voor subtiele veranderingen, dit kunnen klodden of kleurveranderingen zijn. Sommigen van ons weten zelfs hoe ze zich een degelijk borstonderzoek moeten geven.

Echter zijn er meer soorten kankers waar iedereen het slachtoffer kan van worden. Blaaskanker is ook een vorm die je kan opmerken aan een paar hele duidelijke symptomen. De blaas, dat ballonvormig orgaan dat onze urine opslaat in de onderbuik, kan kanker ontwikkelen net als alle andere organen.

Ziekteverschijnselen zijn makkelijk te negeren, echter zullen we altijd naar ons lichaam moeten luisteren. Dit zijn de 10 belangrijkste ziekteverschijnselen die met blaaskanker in verband staan. Elke vrouw zou ze van buiten moeten kennen.

Bloed in de urine
Als er bloed in je urine zit kan dit een teken van blaaskanker zijn. De hoeveelheid bloed varieert nog al. Soms zal de urine kleur roodbruin en soms is er amper iets te zien. Weet wel dat bloed in de urine niet altijd op blaaskanker wijst. Andere oorzaken zijn: ontstekingen, nierstenen en blaasstenen, of goedaardige gezwellen.

Veel naar het toilet moeten
Blaaskanker kan de werking van de blaas verstoren. De blaas kan geïrriteerd raken en dat kan je merken aan het feit dat je veel vaker naar het toilet moet. Vrouwen hebben dan het gevoel alsof ze heel nodig moeten terwijl ze geen volle blaas hebben.

Brandend gevoel bij het plassen
Dit kan een teken zijn van de kanker, al kan dit ook een hoop andere redenen hebben die dit kunnen veroorzaken. Praat dan altijd met je dokter er over.

Moeilijk kunnen plassen
Plassen is ergens waar we niet over na denken. Je loopt naar de wc en doet je ding. Als je dus moeilijk kan plassen, dan weet je dat er iets niet klopt.

Slapheid en moeheid
Ben je vaak moe of vermoeid en weet je niet hoe dit komt? Ga dan langs je arts. Het kan door allerlei dingen veroorzaakt worden, maar het kan ook wijzen op blaaskanker.

Geen eetlust en gewichtsverlies
Vaak als je eetlust wat minder wordt heb je in de meeste gevallen een griepje. Maar als de eetlust zich na een tijdje niet herstelt, dan kan er iets serieuzer aan de hand zijn.

Opgezwollen voeten
Dit kan ook weer door meerdere dingen komen, zoals zwangerschap of teveel staan. Toch kan dit ook weer een teken zijn van blaaskanker.

Niet kunnen plassen
Dit is wel iets wat je heel serieus moet nemen. In tegenstelling tot plasmoeilijkheden is niet kunnen plassen wel een duidelijk teken dat er echt iets goed mis is. Als er geen druppel meer uit wilt komen dan kan dat een sterk signaal zijn van vergevorderde blaaskanker.

We moeten als vrouwen opmerkzaam blijven voor kanker. Of het nu in de borsten is of in de blaas, een gewaarschuwd vrouw is er twee waard.

Deel dit met je vrienden zodat zij ook even naar deze symptomen kunnen kijken.

Previous 3 natuurlijke middeltjes voor rimpelloze handen!
Next Heb je een stinkende prullenbak? Met deze truc heb je daar geen last meer van!

You might also like

Natuurlijk genezen

Natuurlijk jeuk verlichten

Alle natuurlijke jeukverlichting voor die zomertijd irritaties kan zeker van pas komen. Jeuk is een ellendig symptoom. De zomer is de tijd voor huidirriterende stoffen zoals insectenbeten, gifsumak en gifeik.

Natuurlijk genezen

Zwart komijnzaad, een traditionele folkremedie, wordt populair vanwege de gezondheidsvoordelen en synergetische effecten

Zwart komijnzaad is afgeleid van de Nigella sativa plant, een kleine bloeiende struik afkomstig uit Oost-Europa, West-Azië en het Midden-Oosten. Hoewel ze er misschien niet als veel uitzien, zijn deze

Natuurlijk genezen

Tekort aan magnesium verhoogt kans op chronische ziekten en vroegtijdig overlijden

Magnesium is belangrijk voor de gezondheid van bijna elke cel in je lichaam en voornamelijk voor hart, nieren en spieren. Symptomen van een tekort aan magnesium kunnen zijn: onverklaarbare vermoeidheid,