Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !

Huismiddeltjes, werkzaam of onzin ? Testers gezocht !


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

 

Ongemakken in de vorm van:

  1. cellulite (Sinaasappelhuid)
  2. migraine
  3. nachtelijke beenkrampen
  4. acne
  5. wratjes
  6. luizen
  7. gevoelig tandvlees
  8. artrose
  9. slechte adem ( niet veroorzaakt door nierfalen )
  10. ouderdomsvlekjes (levervlekken)

 

Hebben behalve de reguliere smeerseltjes, ook kruiden remedies en huismiddelen, een bepaalde werking ! Waarom werkt het en hoe werkt dat nu ? Dat is eigenlijk nooit wetenschappelijk onderzocht maar wel ondervonden dat het werkt !

De denkwijze dat een tandloos oud vrouwtje, een drankje brouwt in een grote ketel boven een houtvuurtje is meer een voorbeeld uit een boekje voor de jeugd. Doel ? Om alle natuurmiddelen af te keuren en tot onzin te bestempelen. Zodat U beste lezer een duur medicijn gaat gebruiken

Wij van naturotheek.com en culinada.com promoten juist de natuurmiddelen. We zeggen echter niet dat het geneesmiddelen zijn, want bepaalde remedies werken helaas niet. Wel is het altijd verstandig een arts te bezoeken om bepaalde ongemakken te laten testen. We denken aan de levervlek ! Door een biopsie te laten doen kan heel snel tot de conclusie gekomen worden of het huidkanker is of een onschuldige pigmentvlek !

Nu de zorg erg duur is geworden en heel veel mensen zorg gaan mijden dan wel artsbezoek uitstellen, staan de huismiddelen weer in de kijker.

Voor alle bovenstaande ongemakken zoeken wij vanaf volgende week ( 39) of de week erop ( wk 40) proefpersonen voor thuistesten die 2 a 3 weken duren.

Er is een panel samengesteld, bestaand uit huisartsen, die de huismiddelen gaan beoordelen op werking. Hiervoor zoeken we “testers”. Het eerste onderzoek vind al plaats op korte termijn en dan wordt de cellulitis behandeld met grootmoeders middel.

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar proefpersonen die de komende twee weken willen starten met een leuk kort wetenschappelijk onderzoek met natuurlijke middelen tegen een kwaal.

Op dit moment staat de ‘nul meting’ (de arts bekijkt hoe groot de plek is, hoe diep de cellulitis) op aanstaande dinsdag avond in een Medisch Centrum in Utrecht. We vergoeden alle reiskosten hiernaar toe natuurlijk. Nu denkt U echter dat wij niet professioneel zijn, maar er is sprake van een onderzoek door en voor omroep MAX. Dit houdt in dat U op de nationale tv in beeld kan komen, uiteraard is alles serieus en de privacy staat voorop.

Proefpersonen zouden eventueel anoniem in beeld mogen, maar wellicht vinden ze het gewoon leuk mee te doen (iedereen heeft cellulitis immers). Sowieso zal alles heel waardig in beeld gebracht worden, het is omroep MAX, mensen zullen respectvol in beeld gebracht worden.

Daarna krijgen de proefpersonen het middel mee naar huis en een beschrijving hoe ze het moeten aanbrengen. En dat is vrij simpel, hoor, gaat over lekker douchen met een scrubje J De proefpersonen moeten elke paar dagen een rapportje invullen (hoe voelt de huid, lijkt het beter te gaan etc) en het zou leuk zijn als een gedeelte van de groep af en toe een videootje wil maken met telefoon. Als dit niet lukt, kan een cameraman dit ook met camera  langskomen en dit vast te leggen. Na 2 tot 3 weken komt er dan een eindmeting, weer met de arts op locatie, en zien we de uitslag of de cellulitis minder is geworden.

Ook gaat ons huisartsen panel (omroep MAX) een natuurlijke remedie tegen luizen wetenschappelijk testen. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar proefpersonen die de komende twee weken willen starten met een leuk kort wetenschappelijk onderzoek met natuurlijke middelen tegen een kwaal.

Genoeg kinderen met hoofdluis, zou je denken. Echter; de wet bescherming proefpersonen laat ons niet toe ons natuurlijke middel op kinderen te testen.

Nu dachten wij: ouders van kinderen met luizen, of docenten hebben natuurlijk ook met hoofdluis te maken.

Graag zouden wij met een (aantal) gezin(nen) en/of met mensen die met kinderen werken, zoals mensen uit de zorg, of docenten  in contact komen die de test met ons aan willen aangaan.

Met zo’n project zouden we op de school zelf kunnen filmen, of bij de ouders thuis, wat deze proefpersonen maar willen. Als de school het wil, kunnen we ook benoemen dat dit specifiek een project van de Vrije School is waar de testpersonen aan mee doen, wat wellicht leuke aandacht geeft. De docenten of ouders kunnen bijvoorbeeld een statement maken dat natuurlijke producten een goede vervanging zijn voor de chemische middelen die nu gebruikt worden. Ook kan men communiceren dat hoofdluis heel normaal is, en dat kinderen zich nergens voor hoeven te schamen. Daarnaast maken ze deel uit van een wetenschappelijk experiment, met een nul meting (een arts test de conditie), regelmatige checks met onze verslaggever en een eindtest. Alle onkosten worden natuurlijk vergoed.

 

Opgeven en meedoen ? Het kost U niets en U bewijst anderen en uzelf er een grote dienst mee. Klik hier om U op te geven ! Of schrijf naar dr.snuggles.urubin@gmail.com

Als U zich opgeeft krijgt U een vragenlijstje toegestuurd met meer informatie.

Natuurgeneeskunde ? Het proberen waard !

Dr.Snuggles

 

 

Previous Ze doet verschillende soorten fruit in de oven om DEZE reden!
Next Nog steeds last van fruitvliegjes? Ik heb nu DE truc gevonden. Hiermee was mijn huis binnen 2 dagen fruitvlieg vrij!

You might also like

Natuurlijk genezen

Walnoten kunnen u helpen stress te overwinnen

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Dit gebeurt er met je lichaam als je 7 dagen lang knoflook en honing eet op een lege maag

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Het meest krachtige natuurlijk antibioticum met slechts 2 Ingrediënten

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar