*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


10 Wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom u elke dag Gember zou moeten consumeren

10 Wetenschappelijk onderbouwde redenen waarom u elke dag Gember zou moeten consumeren

Gember is een veelgebruikt kruid dat verbazingwekkende gezondheidsvoordelen biedt, omdat het meer dan 115 gunstige chemische componenten bevat. Gember is de wortelstok of horizontale “kruipende wortel” van de Zingiber officinale plant, die lid is van dezelfde familie als kardemom en kurkuma.

De tonica gemaakt van deze wortel zijn al meer dan 4700 jaar algemeen gebruikt door de Chinezen en de Oost-Indiërs. De Romeinen gebruikten het ook als een natuurlijke remedie vanwege de krachtige voordelige eigenschappen.

Hier zijn enkele van de gezondheidsvoordelen die wetenschappelijk zijn bevestigd:

Verbetert de gezondheid van het hart

Gember bevat actieve ingrediënten die de bloedvaten ontspannen, pijn behandelen en de bloedstroom stimuleren. Gember is ook een sterk ontstekingsremmend middel dat hartaandoeningen voorkomt en cholesterolverlagende eigenschappen heeft.

Helpt spijsvertering

Gember heeft gastroprotectieve eigenschappen die het losraken van de onderste slokdarmsfincter (LES) voorkomen en voorkomt dat zuur terug in de slokdarm terechtkomt.

Bovendien is deze wortel ook gunstig in het geval van irritable bowel syndrome (IBS), omdat het de darmen tijdens een opflakkering ontspant en alle IBS-symptomen behandelt. Ginger bestrijdt effectief constipatie, opgeblazen gevoel en problemen met het maagdarmkanaal en kalmeert de spier in de darmwand.

Ontstekingsremmende voordelen

Gember heeft krachtige ontstekingsremmende voordelen en de gingerols die het bevat werken op de vanilloïde receptoren, die zich bevinden op de uiteinden van de sensorische zenuwen. Gember verlicht menstruatiepijn en krampen, verzacht artritispijn en voorkomt ontstekingen in het lichaam.

Beschermt tegen de ziekte van Alzheimer

Studies hebben aangetoond dat gember het verlies van hersencellen vertraagt, wat het belangrijkste kenmerk is van mensen die zijn getroffen door de ziekte van Alzheimer. Het bestrijdt ook chronische ontstekingen en oxidatieve stress, die het verouderingsproces versnellen, vanwege de antioxidanten en fenolische verbindingen die het bevat. Bovendien verbetert het gemberextract de reactietijden en verbetert het het geheugen.

Reinigt het lymfestelsel

Gember voorkomt de opeenhoping van vetten en toxines in het lichaam en reinigt de bloedsomloop en voorkomt infecties.

Allergieën en astma

Onderzoekers hebben aangetoond dat zerumbone, een ander actief ingrediënt in gember, de Th1-respons verbetert en de Th2-allergische reactie op eiwit (albumine) bij muizen ondersteunt. Bovendien is het gunstig in het geval van astma door de Th2-gemedieerde immuunrespons in muizen [R, R] te onderdrukken.

Helpt diabetes terug te draaien

Gingerols verbeteren van nature diabetes en verbeteren de insulinegevoeligheid. Wetenschappers hebben ontdekt dat het ook de accumulatie van sorbitol in menselijke bloedcellen en door suiker gevoede ratten onderdrukt, diabetes omkeert en diabetische complicaties voorkomt.

Verbetert de opname van voedingsstoffen

Een gemiddeld individu absorbeert tussen 10-90 procent van de vitamines en mineralen in voedingsmiddelen, en gember ondersteunt de juiste spijsvertering en metabolisme van voedingsmiddelen en verbetert de opname van voedingsstoffen.

Verwijdert buitensporig slijm

Deze krachtige wortel elimineert overmatig slijm, vooral uit de luchtwegen, en de oleohars die het bevat stimuleert de bloedsomloop en stimuleert de verwijdering van slijm uit de longen.

Behandelt eczeem

Ginger behandelt eczeem met succes, omdat 6-Shogaol, een verbinding die het bevat, een remming van cytokinen veroorzaakt door de Nrf2-route te activeren.

Helpt Gewichtsverlies

Gember versnelt het metabolisme en ondersteunt het vetverbrandingsproces door het thermisch effect van andere voedingsmiddelen te stimuleren. Het geeft een gevoel van verzadiging en verlaagt de totale inname van calorieën gedurende de dag.

Bovendien reguleert gember de bloedsuikerspiegel, ondersteunt het vetverbrandingsproces, stimuleert het metabolisme en reguleert hormonen.

Helpt bij misselijkheid en braken

Is van grote hulp in het geval van misselijkheid en braken. Deze wortel voorkomt overactivering van de vagale zenuw die deze problemen veroorzaakt door de serotonine-functie in het spijsverteringskanaal te remmen. Het is een natuurlijke vervanging van medicijnen voor ochtendmisselijkheid tijdens de vroege zwangerschap.

Beschermt tegen nucleaire straling

Deze wortel biedt aanzienlijke stralingsbescherming als deze dagelijks wordt geconsumeerd.

Verhoogt libido

Vergroot de bloedsomloop naar de geslachtsorganen en stimuleert zo de geslachtsdrift.

Bestrijdt slechte adem

Deze wortel is een natuurlijk middel tegen slechte adem en bestrijdt bacteriën in de mondholte. Begin daarom dagelijks met het consumeren van deze root en je zult snel grote verbeteringen in je gezondheid ervaren!

https://www.youtube.com/watch?v=imd8aD2jR-Q

En naast al bovenstaande is het natuurlijk ook gewoon erg lekker in je maaltijden!

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 3 Zeer BELANGRIJKE Redenen waarom u moet STOPPEN met uw smartphone 's nachts te gebruiken (# 3 zal u schokken!)
Next "De plant van de eeuwige jeugd" Deze plant voedt, geneest en regenereert je cellen; bestrijding van bloedarmoede, diabetes, jicht, artritis, artrose, reuma, bescherm uw lever en meer

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

10 algemeen voorkomende soorten hoofdpijn en hun verrassende oorzaken

Iedereen heeft wel eens hoofdpijn en iedereen haat het. Het kan mild of ernstig zijn, door je hele hoofd of vanaf één kant uitstralen. Hoe ze ook zijn, het is

Natuurlijk genezen

Door DIT recept hoef je nooit meer zelf neusspray te kopen. Wat een geweldig middeltje!

Iedereen kent het wel, het is winter en je bent daardoor ontzettend verkouden. Dit is vervelend, want je neus loopt constant. Dit is de periode dat de verkoudheid hard toe

Natuurlijk genezen

Deze krachtige zelfgemaakte thee zal gezwollen benen in enkele dagen genezen

Peterselie wordt vaak toegevoegd tijdens het koken, maar dit kruid heeft blijkbaar ook tal van geneeskrachtige eigenschappen. Dit groene kruid is een nutritionele krachtpatser met vitamine A, B, C en