*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ze gooit een beetje mosterd in haar badkuip. De reden hiervoor? Ik geloof mijn ogen niet!
juni 26, 2016 9988 Views

Ze gooit een beetje mosterd in haar badkuip. De reden hiervoor? Ik geloof mijn ogen niet!

De kans zit er dik in dat jij niet wist dat mosterd niet alleen ontzettend lekker is op een broodje of een hotdog. Er zitten ook nog eens enorm veel gezondheidsvoordelen aan.

Bepaalde stoffen in mosterd kunnen namelijk bijdragen aan de bestrijding van bepaalde kankercellen. Maar dat is nog niet alles, mosterd kan bijvoorbeeld ook helpen om je pijnlijke keel te bestrijden. Volgens het bekende tijdschrift ‘Livestrong’ zijn het de eiwitten, vezels en mineralen in mosterdpitten die bij kunnen dragen aan een gezonder leven.
Of heb jij je per ongeluk gebrand aan die gloednieuwe kookplaat? Koel de brandwond eerst af met wat koud water, en smeer deze vervolgens in met wat mosterd. Of heb je gewoonweg last van wat spierpijn van de harde training van gister? Maak je geen zorgen! Meng 2 eetlepels mosterd met wat epson zouten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je spieren zullen ontspannen.

Maar daar houdt dit bijzondere verhaal nog niet op! De beginperiode van mosterd brengt ons terug naar de tijd van de Romeinen, die het idee van mosterdpitten overnamen van de Egyptenaren. Ze mixten ongegiste wijn met mosterdzaadjes om op deze manier hun eerste versie van onze hedendaagse mosterd te maken. Weinig wisten de bewoners uit die tijd dat mosterd op gezondheidsgebied zoveel kon betekenen.

Bekijk hieronder wat voor voordelen dit heerlijke spul nog meer heeft!

Previous Acht tekenen van een vitamine B12 tekort
Next Hoofdpijn behoort tot het verleden als je deze 3 ingrediënten mixt. Ik kon het amper geloven

You might also like

Natuurlijk genezen

Je gooit nooit meer een bananenschil weg. Als je ziet wat het voor je huid kan doen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De banaan is het derde meest populaire fruit in Nederland. Nederlanders eten samen jaarlijks ruim 720 miljoen bananen.

Natuurlijk genezen

Deze 4 verschillende vormen van hoofdpijn vertellen jou iets over je gezondheid

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen kent het wel, kom je net thuis van werk (of erger nog je bent op werk) en

Natuurlijk genezen

Heeft u pijn? Lees dan dit en pas het toe!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Beste lezers, vandaag eens niet een artikeltje over een of ander wetenschappelijk onderzoek, maar eentje uit pure ervaring

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply