(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!
juni 3, 2019 2553 Views

(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

De griep is een serieuze zaak. Volgens het Mayo Clinic News Network sterven jaarlijks tot 40.000 Amerikanen aan griep. Nog eens 250.000 mensen worden in het ziekenhuis opgenomen. Om uzelf te beschermen zijn er een aantal huismiddeltjes die u kunt gebruiken om u en uw gezin te beschermen tegen niet alleen de griep, maar ook een hele reeks andere kwalen.

1. Desinfecteer oppervlakken. Centra voor ziektebestrijding en -preventie, legt uit dat desinfecteren de enige manier is om ziektekiemen te doden. Reiniging en ontsmetting verminderen alleen het aantal ziektekiemen of verwijderen ze van een oppervlak. Het wordt aanbevolen om een ​​EPA-geregistreerd ontsmettingsmiddel te gebruiken om kiemen te doden op oppervlakken en objecten die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen, computertoetsenborden, werkbladen en telefoons.

2. Drink thee. Health.com raadt aan om het hele jaar door thee te drinken. Dit komt omdat de stoom de haren in het geluid stimuleert dat uit de neus kiemt. Keel-, neus- en keelspecialist in het Cedar-Sinai Ziekenhuis Dr. Murray Grossman beveelt aan citroen als een antibacterieel middel en honing toe te voegen.

3. Energietherapie. Julia Millspaugh, RN suggereert een strategie die ze op haar eigen patiënten gebruikt om energie te deblokkeren en het lichaam te helpen infecties te bestrijden. Ze vertelde Health.com alles wat nodig is om de rechterhand op de bovenkant van het hoofd te plaatsen en de linkerhand tussen de wenkbrauwen in. Met uw handen in deze positie, neemt u een volledige 5 minuten lang een langzame, reinigende ademhaling. Millspaugh beveelt aan elke dag te beginnen met deze eenvoudige oefening voor een optimale gezondheid.

4. Acht uur slaap. Prevention meldt een onderzoek door Carnegie Mellon dat vond dat mensen die 8 uur per nacht slapen 30% minder kans hebben dan degenen die slechts één uur minder slapen om ziek te worden.

5. Groentesap. Een voedzaam dieet is de sleutel tot het behoud van een goed functionerend immuunsysteem. Dit is de reden waarom paramedicus Kristina Economou Health.com heeft verteld dat haar geheim voor gezond blijven tijdens het griepseizoen elke ochtend begint met een sap gemaakt van voedzame groenten zoals boerenkool, broccoli, appel, rucola, peterselie, komkommer, wortels, snijbiet, citroen, en munt.

6. Mediteer. Uit een onderzoek van de University of Wisconsin bleek dat de dagelijkse meditatie het ziekterisico van een persoon met 40 tot 50 procent reduceerde. ABC News legt uit dat dit komt omdat meditatie het immuunsysteem-verzwakkende effect van stress vermindert.

7. Knoflook. Het eten van knoflook helpt bij het bestrijden van virussen, verklaarde Dr. Richard Nahas, universitair docent familiegeneeskunde aan de Universiteit van Ottawa, aan ABC News. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om dagelijks 2 teentjes rauwe knoflook te eten.

8. Qigong. Deze oude Chinese praktijk combineert ademhalingscontrole en langzame bewegingen om stress te verminderen en ziekte te bestrijden, meldt ABC News. Om een ​​Qigong-oefening te leren, kun je dagelijks oefenen, bekijk de onderstaande video.

Previous 9 geniale redenen om azijn in de wasruimte te gebruiken
Next Krijg hulp voor voet- en hielpijn met de behulpzame techniek van deze arts

You might also like

Natuurlijk genezen

Ken jij kurkuma? Volgens wetenschappers zou DIT jouw leven kunnen redden.

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Nooit meer hoge bloeddruk dankzij dit wonder mengsel!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Vernietig je moedervlekken, wratten, mee-eters, ouderdomsvlekken en skin tags volledig natuurlijk

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar