*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!
juni 3, 2019 1907 Views

(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!

De griep is een serieuze zaak. Volgens het Mayo Clinic News Network sterven jaarlijks tot 40.000 Amerikanen aan griep. Nog eens 250.000 mensen worden in het ziekenhuis opgenomen. Om uzelf te beschermen zijn er een aantal huismiddeltjes die u kunt gebruiken om u en uw gezin te beschermen tegen niet alleen de griep, maar ook een hele reeks andere kwalen.

1. Desinfecteer oppervlakken. Centra voor ziektebestrijding en -preventie, legt uit dat desinfecteren de enige manier is om ziektekiemen te doden. Reiniging en ontsmetting verminderen alleen het aantal ziektekiemen of verwijderen ze van een oppervlak. Het wordt aanbevolen om een ​​EPA-geregistreerd ontsmettingsmiddel te gebruiken om kiemen te doden op oppervlakken en objecten die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen, computertoetsenborden, werkbladen en telefoons.

2. Drink thee. Health.com raadt aan om het hele jaar door thee te drinken. Dit komt omdat de stoom de haren in het geluid stimuleert dat uit de neus kiemt. Keel-, neus- en keelspecialist in het Cedar-Sinai Ziekenhuis Dr. Murray Grossman beveelt aan citroen als een antibacterieel middel en honing toe te voegen.

3. Energietherapie. Julia Millspaugh, RN suggereert een strategie die ze op haar eigen patiënten gebruikt om energie te deblokkeren en het lichaam te helpen infecties te bestrijden. Ze vertelde Health.com alles wat nodig is om de rechterhand op de bovenkant van het hoofd te plaatsen en de linkerhand tussen de wenkbrauwen in. Met uw handen in deze positie, neemt u een volledige 5 minuten lang een langzame, reinigende ademhaling. Millspaugh beveelt aan elke dag te beginnen met deze eenvoudige oefening voor een optimale gezondheid.

4. Acht uur slaap. Prevention meldt een onderzoek door Carnegie Mellon dat vond dat mensen die 8 uur per nacht slapen 30% minder kans hebben dan degenen die slechts één uur minder slapen om ziek te worden.

5. Groentesap. Een voedzaam dieet is de sleutel tot het behoud van een goed functionerend immuunsysteem. Dit is de reden waarom paramedicus Kristina Economou Health.com heeft verteld dat haar geheim voor gezond blijven tijdens het griepseizoen elke ochtend begint met een sap gemaakt van voedzame groenten zoals boerenkool, broccoli, appel, rucola, peterselie, komkommer, wortels, snijbiet, citroen, en munt.

6. Mediteer. Uit een onderzoek van de University of Wisconsin bleek dat de dagelijkse meditatie het ziekterisico van een persoon met 40 tot 50 procent reduceerde. ABC News legt uit dat dit komt omdat meditatie het immuunsysteem-verzwakkende effect van stress vermindert.

7. Knoflook. Het eten van knoflook helpt bij het bestrijden van virussen, verklaarde Dr. Richard Nahas, universitair docent familiegeneeskunde aan de Universiteit van Ottawa, aan ABC News. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om dagelijks 2 teentjes rauwe knoflook te eten.

8. Qigong. Deze oude Chinese praktijk combineert ademhalingscontrole en langzame bewegingen om stress te verminderen en ziekte te bestrijden, meldt ABC News. Om een ​​Qigong-oefening te leren, kun je dagelijks oefenen, bekijk de onderstaande video.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 9 geniale redenen om azijn in de wasruimte te gebruiken
Next Krijg hulp voor voet- en hielpijn met de behulpzame techniek van deze arts

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Curcumine verbetert de symptomen van NAFLD en obesitas

Het consumeren van grote hoeveelheden curcumine – de bioactieve stof die aanwezig is in het kruid kurkuma – kan helpen bij het verbeteren van obesitas en niet-alcoholische leververvetting (NAFLD) bij

Natuurlijk genezen

Curcumine’s bioactieve stoffen zijn geneeskrachtig

Kurkuma is de specerij die onze Indiase curry zijn gele kleur geeft. Maar naast maaltijd verfraaier werd het in India eeuwenlang gebruikt als geneeskrachtig kruid, tijdens de behandeling van schaafwonden

Natuurlijk genezen

Vasten is krachtiger dan sommige medicijnen, vindt Studie

Vasten beschrijft de tijd die u doorbrengt zonder iets te eten of drinken. Het schakelt de herstelfunctie van je lichaam in en helpt bij het herstellen van de hormonale balans.