(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!
juni 3, 2019 2709 Views

(Zomer)griep? Niet met deze 8 huismiddeltjes!

Luister naar dit artikel

De griep is een serieuze zaak. Volgens het Mayo Clinic News Network sterven jaarlijks tot 40.000 Amerikanen aan griep. Nog eens 250.000 mensen worden in het ziekenhuis opgenomen. Om uzelf te beschermen zijn er een aantal huismiddeltjes die u kunt gebruiken om u en uw gezin te beschermen tegen niet alleen de griep, maar ook een hele reeks andere kwalen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


1. Desinfecteer oppervlakken. Centra voor ziektebestrijding en -preventie, legt uit dat desinfecteren de enige manier is om ziektekiemen te doden. Reiniging en ontsmetting verminderen alleen het aantal ziektekiemen of verwijderen ze van een oppervlak. Het wordt aanbevolen om een ​​EPA-geregistreerd ontsmettingsmiddel te gebruiken om kiemen te doden op oppervlakken en objecten die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen, computertoetsenborden, werkbladen en telefoons.

2. Drink thee. Health.com raadt aan om het hele jaar door thee te drinken. Dit komt omdat de stoom de haren in het geluid stimuleert dat uit de neus kiemt. Keel-, neus- en keelspecialist in het Cedar-Sinai Ziekenhuis Dr. Murray Grossman beveelt aan citroen als een antibacterieel middel en honing toe te voegen.

3. Energietherapie. Julia Millspaugh, RN suggereert een strategie die ze op haar eigen patiënten gebruikt om energie te deblokkeren en het lichaam te helpen infecties te bestrijden. Ze vertelde Health.com alles wat nodig is om de rechterhand op de bovenkant van het hoofd te plaatsen en de linkerhand tussen de wenkbrauwen in. Met uw handen in deze positie, neemt u een volledige 5 minuten lang een langzame, reinigende ademhaling. Millspaugh beveelt aan elke dag te beginnen met deze eenvoudige oefening voor een optimale gezondheid.

4. Acht uur slaap. Prevention meldt een onderzoek door Carnegie Mellon dat vond dat mensen die 8 uur per nacht slapen 30% minder kans hebben dan degenen die slechts één uur minder slapen om ziek te worden.

5. Groentesap. Een voedzaam dieet is de sleutel tot het behoud van een goed functionerend immuunsysteem. Dit is de reden waarom paramedicus Kristina Economou Health.com heeft verteld dat haar geheim voor gezond blijven tijdens het griepseizoen elke ochtend begint met een sap gemaakt van voedzame groenten zoals boerenkool, broccoli, appel, rucola, peterselie, komkommer, wortels, snijbiet, citroen, en munt.

6. Mediteer. Uit een onderzoek van de University of Wisconsin bleek dat de dagelijkse meditatie het ziekterisico van een persoon met 40 tot 50 procent reduceerde. ABC News legt uit dat dit komt omdat meditatie het immuunsysteem-verzwakkende effect van stress vermindert.

7. Knoflook. Het eten van knoflook helpt bij het bestrijden van virussen, verklaarde Dr. Richard Nahas, universitair docent familiegeneeskunde aan de Universiteit van Ottawa, aan ABC News. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om dagelijks 2 teentjes rauwe knoflook te eten.

8. Qigong. Deze oude Chinese praktijk combineert ademhalingscontrole en langzame bewegingen om stress te verminderen en ziekte te bestrijden, meldt ABC News. Om een ​​Qigong-oefening te leren, kun je dagelijks oefenen, bekijk de onderstaande video.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 9 geniale redenen om azijn in de wasruimte te gebruiken
Next Krijg hulp voor voet- en hielpijn met de behulpzame techniek van deze arts

You might also like

Natuurlijk genezen

12 problemen die bananen beter kunnen oplossen dan pillen

Luister naar dit artikel Deze informatie is ongelofelijk interessant. Na het lezen van dit artikel, zul je heel bananen heel anders bekijken. Bananen zijn helaas niet de populairste fruitsoort, dat

Natuurlijk genezen

Koffie ongezond? Dit zijn DE 7 gezondheidsvoordelen van koffie op een rij!

Luister naar dit artikel Koffie ongezond? Nee joh, wij hebben DE 7 voordelen van koffie voor jou op een rijtje gezet. Dus of je nou gek bent op een americano,

Natuurlijk genezen

Bevroren Citroen is Krachtiger dan chemotherapie

Luister naar dit artikel We consumeren citroenen bijna dagelijks, maar volgens veel experts is de manier waarop we het doen verkeerd. Blijkbaar hebben we ons hele leven citroenen verkeerd gegeten.