12 Beauty toepassingen met vaseline, dit heb ik nooit geweten!

12 Beauty toepassingen met vaseline, dit heb ik nooit geweten!

Luister naar dit artikel

Laten we even eerlijk zijn, als je denkt aan vaseline is dit niet het eerste product die in je opkomt als je denkt aan make-up benodigdheden. Het is ook een product die je altijd vergeet te kopen als je in de drogisterij bent, maar je hebt het thuis wel rondslingeren. Echter vergis je niet, vaseline is een van de goedkoopste middelen die je voor je schoonheid kan gebruiken.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Wij maken echt geen grapje! Vaseline zal echt je leven veranderen als je weet hoe je het moet gebruiken. Je kunt het gebruiken voor het verwijderen van make-up, als alternatief voor mascara en nog veel meer dingen.

1. Lippenstift
Heb je geen lippenstift bij de hand of niet de juiste kleur bij je? Geen probleem. Je kan je eigen lippenstift maken met behulp van vaseline. Meng een beetje vaseline met oogschaduw bijvoorbeeld rood of roze oogschaduw en maak je eigen mooie kleur lippenstift.

Wrijf ook een klein beetje vaseline op je tanden. Hierdoor voorkom je dat je lippenstift op je tanden krijgt. Dit is een vaak gebruikte beauty tip van veel bekendheden.

2. Make- up verwijderen
Als je make-up remover op is kan je daarvoor in de plaats vaseline gebruiken. Het kan ook handig zijn om de meest hardnekkigste make-up te verwijderen. Breng het aan op het gedeelte van je gezicht waar je de make-up wilt verwijderen, masseer het zachtjes en gebruik dan een watje om het eraf te halen. Was vervolgens je gezicht.

Vaseline is ook handig om make-up vlekken uit je kleding te verwijderen. Wrijf een klein beetje vaseline op het plekje wat vies is geworden, wrijf het dan in en laat het even intrekken. Was het daarna af met water.

3. Voeten crème
Veel mensen denken dat vaseline niet vocht inbrengend is. Het tegendeel is waar het is juist ideaal als moisturizer te gebruiken. Als je dus geen bodylotion of andere crème hebt om je voeten in te smeren gebruik dan gewoon vaseline om je handen en voeten weer glad te maken.

Breng s’avonds de vaseline aan op je voeten en doe dan sokken aan. Je zal merken dat je voeten de volgende ochtend veel zachter aanvoelen.

4. Lip en bodyscrub
Als je opzoek bent naar een natuurlijke bodyscrub of lipscrub is vaseline een prima manier om oude lichaamscellen te verwijderen. Door middel van deze scrub krijg je weer een super zachte huid.

Meng suiker met vaseline en je maakt een ideale lip scrub. Wil je een lichaamsscrub maken gebruik dan in plaats van suiker zeezout. Deze grotere korrels zijn effectiever voor uw lichaamshuid.

5. Wenkbrauw gel
Als je te maken hebt met eigenwijze wenkbrauwen die alle kanten op gaan als u geen wenkbrauw gel gebruikt dan is vaseline de oplossing. Je past het makkelijk toe en de wilde wenkbrauwen zullen er weer de hele dag glanzend en verzorgd bij zitten.

Dep voorzichtig met je ringvinger in een potje vaseline en verdeel de vaseline over je wenkbrauwen. Voor het epileren kan je ook een beetje vaseline smeren op je wenkbrauwen dat maakt het makkelijker en minder pijnlijk om de haren te verwijderen.

6. Highlighter
Is je highlighter op? Geen probleem er is nog steeds een manier om je fantastisch glimmende jukbeenderen te krijgen zonder om te rennen naar de winkel. Vaseline is een goedkoop en gemakkelijk alternaties om hetzelfde effect te krijgen als met de make-up.

Breng op je jukbeenderen of in de binnenhoeken van ogen een klein beetje vaseline aan om een frisse look te creëren.

7. After Sun
Als je vergeet om je in te smeren voordat je naar het strand gaat betaal je daar een enorm hoge prijs voor. Je krijgt een rode branderige huid. Je bent simpelweg verbrand. Je kunt vaseline gebruiken om de pijn te verzachten. De vaseline zal helpen om het vocht vast te houden op je uitgedroogde huid en voorkomen dat je huid zal gaan schilferen.

Breng een goede hoeveelheid vaseline aan op de verbrande gebieden en laat het een tijdje erop zitten zodat uw huid de zalf kan absorberen.

8. Verwijder een te kleine ring
Soms heb je een ring al een hele tijd om en merk je niet dat het eigenlijk te klein wordt. Pas op het moment dat je de ring af wilt doen merk je dat je hem er niet af krijgt. Je hebt waarschijnlijk wel gehoord van de water en zeep methode om vastzittende ringen te verwijderen, maar in plaats daar van kan je ook gewoon vaseline gebruiken.

Wrijf je vinger in met vaseline en u ring glijdt makkelijk van u vinger af!

9. Haar conditioner
Heb je last van beschadigd haar en werkt je conditioner niet meer. Dan kan je vaseline gebruiken om je gespleten haarpunten te hydrateren en gezonder te maken.

Beautiful woman applying hair conditioner

Wrijf een beetje vaseline tussen je vingers en wijf dan je haarpunten ermee in. Wees subtiel en gebruik niet te veel anders krijg je hele vettige haren.

10. Lipgloss of lippenbalsem
Heb je gesprongen of gebarsten lippen en is je lippenbalsem op, dan kan je vaseline gebruiken om je lippen weer zacht en barst vrij te maken. Breng het aan op je lippen voordat je lippenstift opdoet, zodoende bescherm je je lippen tegen uitdroging.

Ga je een avondje stappen en wil je geen lippenstift maar gloss? Gebruik dan vaseline. Meng een klein beetje kleurstof poeder van siroop Koolaid in de vaseline en je hebt een geweldige gloss die ook nog eens lekker ruikt!

11. Mascara
Ben je fan van mascara? Dan heb ik hier de oplossing voor je als je toevallig geen mascara meer hebt. Gebruik heel simpel vaseline om uw ogen te laten spreken. Als je vaseline op je wimpers doet spreken je ogen meer en dus heeft het hetzelfde effect als mascara.

Je kan ook gebruik maken van vaseline om je wimpers te verlengen. Breng een beetje vaseline aan op je wimpers voor het slapen gaan en je zult zien dat het werkt.

12. Nagellak verwijderen
Als je weet dat je een van de mensen bent die niet zonder te knoeien en morsen nagellak aan kan brengen dan hebben we de oplossing voor je. Voordat je begint met lakken breng je met een wattenstaafje vaseline aan op de huid rond je nagels. Hierdoor ontstaat een soort barrière tussen je huid en de nagellak. Na het lakken kan je met een simpele veeg de foutjes corrigeren door het weg te vegen.

Je kan ook vaseline gebruiken als je moeite hebt om de dop van de nagellak los te schroeven. Vaak zitten de doppen vat maar met behulp van een klein beetje vaseline schroef je met gemak het dopje weer open.

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Meng deze 3 ingrediënten en versla hoest. Met dit mengsel verdwijnt je bronchitis!
Next Iedereen heeft een gezond en sterk hart nodig. Dit zijn 10 manieren om je hart gezond te houden.!

You might also like

Algemeen

Om deze reden moet je water nooit drinken dat een nacht heeft gestaan!

Luister naar dit artikel Als je net wakker bent geworden, heb je vaak enorme dorst. Je drinkt dan zonder na te denken uit het glas water dat al de hele

Algemeen

Immuunsysteem kan Omicron bestrijden, zegt nieuwe studie

Luister naar dit artikel Een nieuwe studie heeft aangetoond dat de witte bloedcellen van het immuunsysteem in staat zijn een immuunrespons op te bouwen tegen de Omicron-variant van Covid-19. Steun

Algemeen

Deze “GROENE” praktijk verandert onze gemeenschappen in een gigantische giftige woestenij

Luister naar dit artikel Als eerste was er de geur … de limoengroene puree van gefermenteerde granen in de nabijgelegen AltEn Ethanolfabriek die een giftige woestenij creëerde door een stank