*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


2 kiwi’s eten voor je gaat slapen! Voor alle slechte slapers is dit misschien wel DE oplossing!
juni 5, 2016 20570 Views

2 kiwi’s eten voor je gaat slapen! Voor alle slechte slapers is dit misschien wel DE oplossing!

We hebben allemaal weleens last van slapeloosheid. Soms ben je wakker omdat je ergens over aan het piekeren bent en soms ben je gewoon wakker. God mag weten waarom, maar het is wel echt heel erg moeilijk om daar mee te leven. Mensen die niet genoeg slapen worden makkelijker ziek, komen makkelijker aan en zijn meer geneigd naar depressie.

Maar sinds ik deze methode toepas slaap ik al 2 maanden elke nacht als een roos! Je moet het echt proberen! Vergeet slaappillen en andere chemische rotzooi! Dit was voor mij de ultieme en simpelste manier om 8 uur te slapen.

Er is een onderzoek geweest in Pittsburg, USA. Een onderzoek die liet zien dat het eten van 2 kiwi’s een uur voor het naar bed gaan kan zorgen dat je beter slaapt. Dit waren de resultaten:

– De groep die 2 kiwi’s at viel makkelijker en sneller in slaap. Het scheelde 35.4 procent ten op zichte van de mensen die NIET 2 kiwi’s aten.

– 28.9% minder verstoringen in de slaap.

– De kiwi groep sliep veel beter. 42% beter zelfs.

– De totale slaaptijd was 13,5 procent hoger.

Natuurlijk wisten we dat kiwi’s vol zitten met vitamine C en dergelijke, maar dat het zo goed werkt tegen slapeloosheid! WOW!

Probeer het en laat het ons weten via Facebook! Deel het gelijk even met al je vrienden!

Previous Hoe zie je of een ei nog goed is?
Next Ook zo’n last van die motten? Op deze natuurlijke manier ben je er voor ALTIJD af!

You might also like

Natuurlijk genezen

6 x voeding die ontstekingen veroorzaakt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ontstekingen in je lichaam, dat klinkt negatief en dat is het meestal ook. Een ontsteking is een reactie

Natuurlijk genezen

Deze prachtige dingen gebeuren er als jij elke dag havermout zou eten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. De energie en kracht die je hier

Natuurlijk genezen

Ze legt iedere nacht een teentje knoflook onder haar kussen om deze reden!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je weet vast wel dat knoflook ontzettend gezond is… Het bevat een hoge dosering allicine en dit stofje

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply