*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ook zo’n last van die motten? Op deze natuurlijke manier ben je er voor ALTIJD af!
juni 5, 2016 6287 Views

Ook zo’n last van die motten? Op deze natuurlijke manier ben je er voor ALTIJD af!

Ik weet niet precies waar ze vandaan komen, maar mijn hele huis zit onder de motten. Nou ja, niet volledig onder, maar het is wel opvallend hoeveel er van zijn.

Motten zijn zoals je weet de natuurlijke vijand van je hele garderobe. Als je motten ziet vliegen dan is er een grote kans dat een van z’n broertjes of zusjes in de kast aan je favoriete trui zit te peuzelen.

We kennen allemaal de mottenbal methode, maar ik kan persoonlijk nog minder goed tegen de geur dan tegen de daadwerkelijke motten. Ik krijg er hoofdpijn van en ik blijf het op een of andere manier de hele dag ruiken. Zelfs al ben ik niet in mijn huis.

Daarom ging ik op zoek naar een alternatief. Iets wat minder vreselijk ruikt!

Hier een aantal tips:
Je kunt tegenwoordig overal lege theezakjes halen. Deze zijn uiteraard perfect voor kopjes thee, maar ook om te vullen met gedroogde kruiden. Sommige kruiden zijn namelijk net zo goed als mottenballen, maar dan met een prettigere geur.

Doe deze volgende kruiden in een zakje of kies er een paar uit. Allemaal zijn ze als gif voor motten:
– tijm
– rozemarijn
– kruidnagels
– lavendel
– laurierblad.
zakjes
Doe het in een theezakje en bind dicht met een touwtje. Hang het op aan het rek in je kledingkast en je zult merken dat de motten snel verhuizen naar een nieuwe plek.

Deel dit met je vrienden op Facebook en laat ze weten hoe ze hier af kunnen komen ZONDER mottenballen!

Previous 2 kiwi’s eten voor je gaat slapen! Voor alle slechte slapers is dit misschien wel DE oplossing!
Next Dierlijke versus plantaardige eiwitten – wat is het verschil?

You might also like

Algemeen

6 Gevaarlijke afwasmiddelen die Vol zitten met kankerverwekkende chemische stoffen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We gebruiken allemaal afwasmiddel. Maar, waarom zou je iets gebruiken dat vol zit met agressieve chemicaliën? De meeste van

Algemeen

E-sigaret veroorzaakt longkanker bij muizen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een alarmerende studie toont aan dat e-sigaretten die nicotine bevatten longkanker veroorzaken bij muizen. Volgens de onderzoekers van

Algemeen

De reden waarom mensen met bloedgroep 0 zo speciaal zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Mensen met bloedgroep 0 zijn voorbestemd zijn om met een aantal gezondheidsproblemen, zoals zweren, schildklier dysfunctie, een lage

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply