3-Ingredient Krachtige medicinale tonic die u kunt maken om uw lever en nieren te ontgiften
juni 14, 2019 4537 Views

3-Ingredient Krachtige medicinale tonic die u kunt maken om uw lever en nieren te ontgiften

Luister naar dit artikel

Ons lichaam heeft af en toe een ontgifting nodig die alle opgehoopte gifstoffen en afvalstoffen verwijdert en zo de functie van lichaamsorganen ondersteunt.

“Kvass” is een krachtig geneeskrachtig koolzuurhoudend tonicum met een uitgesproken smaak, traditioneel geconsumeerd in Oost-Europa, en gemaakt door oudbakken brood te vergisten. Het zit boordevol voedingsstoffen en biedt talloze gezondheidsvoordelen.
Als je de medicinale eigenschappen van rode biet toevoegt, krijg je een krachtige drank die de nieren en de lever reinigt en het spijsverteringsproces verbetert.

Kvass is ontstaan ​​in Rusland, waar het vaak wordt gemaakt met oud roggebrood en in Oekraïne houden mensen een fles bietenkvass in huis en voegen ze het toe aan soepen, borsjt en vinaigrettes.

De omzetting van rode biet in kvass vindt plaats in een fermentatieproces, dat de voedingswaarde verhoogt, en voegt gezonde probiotische bacteriën en enzymen toe die de darmgezondheid verbeteren.

De consumptie van een shot bietenkvass tweemaal daags alkaliseert en reinigt het bloed, ontgift de lever, behandelt nierstenen, bevordert de spijsvertering, bevordert de regelmaat en behandelt veel voorkomende kwalen.
Volgens Dr. Véronique Desaulniers is de meest opwindende ontdekking over de kracht van suikerbieten de anti-kanker eigenschappen. Het bevordert een gezonde cellulaire functie, chelateert het lichaam, elimineert zware metalen en toxines, evenals blootstelling aan straling.

Een recente studie van de University of Michigan vond een verband tussen gezonde niveaus van probiotica en een gezond spijsverteringskanaal voor de werking van het immuunsysteem. Kvass is ook een erfgoedvoedsel dat al honderden jaren wordt gewaardeerd en gebruikt, als een tonicum voor de algehele gezondheid en vooral de darmgezondheid. Met bieten gemaakt kvass wordt al geruime tijd gebruikt als een onderdeel van kankerprotocollen in Europa en de voordelen ervan worden nu ook populair in de Verenigde Staten.

Hier is hoe het thuis te bereiden:

ingrediënten

4 biologische bieten
1 eetlepel Himalayazout
Gezuiverd water
Optionele aroma’s: citroen, sinaasappel, gember of specerijen

instructies:

Schil de bieten, was ze en hak ze in kleine blokjes. Plaats de bietenblokjes in een glazen pot en giet het gefilterde water. Zorg ervoor dat je minstens 1 inch/2,5 cm ruimte aan de bovenkant van de pot laat, voeg het Himalayazout toe en breng op smaak.
Bedek de pot vervolgens met kaasdoek, handdoek of een doek en bevestig deze met een rubberen band.

Laat het potje minstens 3-5 dagen op kamertemperatuur staan ​​en controleer het dagelijks. Als u schuim opmerkt, verwijder deze dan.

Wanneer het dieprood van kleur is en u merkt dat er bellen langs de vloeistof komen, is het bietenkvass klaar. Verwijder de doek, sluit hem met een deksel en breng de pot over naar de koelkast.

Als het klaar is, kun je het 90 tot 120 ml tweemaal per dag gebruiken.

Je zult snel geweldige gezondheidsverbeteringen ervaren!

Bronnen:

juicing-for-health.com

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Knoflook: de meest effectieve remedie voor longontsteking, hoest, verkoudheid, oorinfecties
Next 5 manieren om kurkuma drankjes te maken om pijn en ontsteking te verminderen

You might also like

Natuurlijk genezen

Onderzoekers dringen aan: gooi de melktanden van je kind niet weg! Ze kunnen levens redden!

Luister naar dit artikel Het verliezen van het melkgebit is een onvermijdelijk onderdeel van het opgroeien van kinderen. We kunnen waarschijnlijk allemaal het gevoel herinneren van een los zittende tand,

Natuurlijk genezen

Stop vanavond knoflook onder je kussen. Als je de resultaten ziet zal je zeker snappen waarom!

Luister naar dit artikel De meeste mensen eten wel eens knoflook. Maar wat doet knoflook eigenlijk met je lichaam? En wat doet knoflook als je het niet consummeert? Het is

Natuurlijk genezen

6 weetjes om je lichaam op een natuurlijke manier te versterken

Luister naar dit artikel Je kunt je immuunsysteem – je verdedigingslinie tegen allerlei agressieve invloeden van buitenuit – op een natuurlijke manier opkrikken. Het vermindert aanzienlijk het risico dat je