*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


3-Ingredient Krachtige medicinale tonic die u kunt maken om uw lever en nieren te ontgiften
juni 14, 2019 3750 Views

3-Ingredient Krachtige medicinale tonic die u kunt maken om uw lever en nieren te ontgiften

Ons lichaam heeft af en toe een ontgifting nodig die alle opgehoopte gifstoffen en afvalstoffen verwijdert en zo de functie van lichaamsorganen ondersteunt.

“Kvass” is een krachtig geneeskrachtig koolzuurhoudend tonicum met een uitgesproken smaak, traditioneel geconsumeerd in Oost-Europa, en gemaakt door oudbakken brood te vergisten. Het zit boordevol voedingsstoffen en biedt talloze gezondheidsvoordelen.
Als je de medicinale eigenschappen van rode biet toevoegt, krijg je een krachtige drank die de nieren en de lever reinigt en het spijsverteringsproces verbetert.

Kvass is ontstaan ​​in Rusland, waar het vaak wordt gemaakt met oud roggebrood en in Oekraïne houden mensen een fles bietenkvass in huis en voegen ze het toe aan soepen, borsjt en vinaigrettes.

De omzetting van rode biet in kvass vindt plaats in een fermentatieproces, dat de voedingswaarde verhoogt, en voegt gezonde probiotische bacteriën en enzymen toe die de darmgezondheid verbeteren.

De consumptie van een shot bietenkvass tweemaal daags alkaliseert en reinigt het bloed, ontgift de lever, behandelt nierstenen, bevordert de spijsvertering, bevordert de regelmaat en behandelt veel voorkomende kwalen.
Volgens Dr. Véronique Desaulniers is de meest opwindende ontdekking over de kracht van suikerbieten de anti-kanker eigenschappen. Het bevordert een gezonde cellulaire functie, chelateert het lichaam, elimineert zware metalen en toxines, evenals blootstelling aan straling.

Een recente studie van de University of Michigan vond een verband tussen gezonde niveaus van probiotica en een gezond spijsverteringskanaal voor de werking van het immuunsysteem. Kvass is ook een erfgoedvoedsel dat al honderden jaren wordt gewaardeerd en gebruikt, als een tonicum voor de algehele gezondheid en vooral de darmgezondheid. Met bieten gemaakt kvass wordt al geruime tijd gebruikt als een onderdeel van kankerprotocollen in Europa en de voordelen ervan worden nu ook populair in de Verenigde Staten.

Hier is hoe het thuis te bereiden:

ingrediënten

4 biologische bieten
1 eetlepel Himalayazout
Gezuiverd water
Optionele aroma’s: citroen, sinaasappel, gember of specerijen

instructies:

Schil de bieten, was ze en hak ze in kleine blokjes. Plaats de bietenblokjes in een glazen pot en giet het gefilterde water. Zorg ervoor dat je minstens 1 inch/2,5 cm ruimte aan de bovenkant van de pot laat, voeg het Himalayazout toe en breng op smaak.
Bedek de pot vervolgens met kaasdoek, handdoek of een doek en bevestig deze met een rubberen band.

Laat het potje minstens 3-5 dagen op kamertemperatuur staan ​​en controleer het dagelijks. Als u schuim opmerkt, verwijder deze dan.

Wanneer het dieprood van kleur is en u merkt dat er bellen langs de vloeistof komen, is het bietenkvass klaar. Verwijder de doek, sluit hem met een deksel en breng de pot over naar de koelkast.

Als het klaar is, kun je het 90 tot 120 ml tweemaal per dag gebruiken.

Je zult snel geweldige gezondheidsverbeteringen ervaren!

Bronnen:

juicing-for-health.com

Previous Knoflook: de meest effectieve remedie voor longontsteking, hoest, verkoudheid, oorinfecties
Next 5 manieren om kurkuma drankjes te maken om pijn en ontsteking te verminderen

You might also like

Natuurlijk genezen

EINDELIJK! een natuurlijk middel waarmee je gemakkelijk en pijnloos wratten kan verwijderen…

Iedereen die wel eens wratten heeft gehad, weet dat het ontzettend vervelend is. Constant is men op zoek naar de beste methode om wratten te behandelen. Veel huisartsen raden om

Natuurlijk genezen

Astma aanval verlichten met de juiste voeding

Een astma aanval is erg vervelend, maar komt veel meer voor dan je denkt. Meer dan een half miljoen Belgen en evenveel Nederlanders hebben met deze ernstige aandoening te kampen.

Natuurlijk genezen

Verwijder al je rimpels met dit simpele ingrediënt!

Tijd is onze enigste tegenstander die we niet kunnen vermijden. Het maakt niet uit wat je status of leeftijd is, niemand kan tijd kopen of terug in de tijd gaan.