*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


4 manieren om te stoppen met het absorberen van de negatieve energie van anderen

4 manieren om te stoppen met het absorberen van de negatieve energie van anderen

Wanneer je een chronisch negatieve persoon in je leven hebt toegelaten, kan het moeilijk zijn om hun giftige energie uit te zetten zodra ze verder zijn gegaan. Dit zijn vier nuttige manieren om te voorkomen dat die negatieve energie wordt geabsorbeerd.

1. Neem de verantwoordelijkheid voor jezelf.

De manier waarop je je voelt en de dingen die je doet, is helemaal aan jou. Misschien zijn we getest door sommige mensen die ons leven binnenkomen, maar alles bij elkaar genomen, jij bent de baas over hoe je je voelt. Je moet gewoon een bewuste beslissing nemen om niet beïnvloed te worden door de energie van negatieve mensen. Dat is stap nummer één.

2. Neem de tijd om te ademen.

Als ik omringd ben door negatieve gevoelens, pak ik gewoon op en ga ik naar het bos. Ik breng tijd in de natuur door omdat ik me in zekere zin gezuiverd voel. Zoals alle negativiteit van mij is afgewassen. Eenmaal daar adem ik diep. Ik ruik de lucht. Ik laat het me revitaliseren. Wanneer ik inadem, adem ik neutrale energie in. Als het de mijne is, maak ik het goed. Wanneer ik uitadem, adem ik de negatieve energie uit. Het is nogal therapeutisch.

3. Negeer het gewoon.

Op dezelfde manier als een parasiet een gastheer nodig heeft om te leven, heeft een negatieve persoon iemand nodig om zijn negativiteit te absorberen. Wat is anders het punt? Wanneer je een negatief persoon negeert, haal je de wind uit hun zeilen. Je kunt ze niet vertellen hoe ze moeten zijn, maar je kunt beslissen of je wel of niet oplet.

4. Weet gewoon dat je niet iedereen gelukkig kunt maken.

Als je een echte klootzak in je leven hebt, smack en non-stop klagen, onthoud dan dat je niet iedereen gelukkig kunt maken. De negatieve energie wil ons naar een lager dieptepunt brengen, maar door te onthouden dat je niet iedereen gelukkig kunt maken, houd je je energie vrolijk en positief.

Previous Griezelig Wit Materiaal In Zalm Van Alaska
Next Gezondheidsvoordelen van drinken uit een koperen beker

You might also like

Algemeen

Belangrijke WAARSCHUWING! Pasta van AH, Jumbo, Aldi of Lidl in huis? Lees dit snel!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Er zijn weer wat problemen aangetroffen in bepaalde producten uit de supermarkt.. De resultaten zijn vrij schokkend en

Algemeen

Gooi nooit meer je sinaasappelschil weg! DIT kan je er mee doen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Persoonlijk vind ik sinaasappel het lekkerste fruitsoort dat er is. Ik wist nu wel dat je eierschillen kon

Algemeen

3 redenen waarom iedereen cupping zou moeten proberen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Cupping is een prachtig techniek die uw gezondheid kan verbeteren en kan zorgen voor tal van voordelen. Een