*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


5 natuurlijke manieren om spijsverteringsproblemen te behandelen
juli 8, 2020 538 Views

5 natuurlijke manieren om spijsverteringsproblemen te behandelen

Spijsverteringsproblemen behoren tot de meest voorkomende chronische aandoeningen in het westen. Als je last hebt van misselijkheid, een opgeblazen gevoel, boeren of gas, ben je niet de enige. Maar in plaats van afhankelijk te zijn van medicatie om de symptomen te maskeren, kunt u een natuurlijkere route overwegen.

Vijf natuurlijke behandelingsopties en remedies om te overwegen

Volgens een enquête leeft maar liefst 74 procent van de Amerikanen met spijsverteringssymptomen zoals gas, een opgeblazen gevoel, diarree of buikpijn. Deze symptomen leiden tot naar schatting 22,4 miljoen jaarlijkse doktersbezoeken (plus nog eens 8,3 miljoen bezoeken aan de spoedeisende hulp per jaar).

Ongeacht of uw symptomen al dan niet ernstig genoeg zijn om een ​​noodonderzoek door een arts te rechtvaardigen, spijsverteringsproblemen zijn iets dat u proactief moet aanpakken. Hierdoor voelt u zich niet alleen beter, maar het kan u ook beschermen tegen ernstigere gezondheidsproblemen en voedingstekorten.

Het probleem is dat te veel artsen vertrouwen op voorgeschreven medicijnen en vrij verkrijgbare oplossingen die vaak niet veel meer doen dan de onderliggende symptomen verdoezelen. Als je echte en blijvende verlichting wilt, moet je de toestand bij de bron aanpakken.

De omstandigheden van elke persoon zijn uniek, maar hier zijn vijf van de beste natuurlijke behandelingsopties om te overwegen.

1. Eet echt voedsel

Het is geen toeval dat Amerikanen vaker spijsverteringsproblemen en ongemakken hebben dan mensen in veel andere culturen. Het typische westerse dieet bevat meestal grote hoeveelheden geraffineerde koolhydraten, verzadigde vetten, bewerkte voedingsmiddelen en voedseladditieven … die verband houden met een verhoogd risico op het ontwikkelen van spijsverteringsproblemen.

Natuurlijk weet je dat goedkope pizza’s en vettige hamburgers niet goed zijn voor je maag, maar wist je dat slechts 70 gram van de kunstmatige zoetstof xylitol een opgeblazen gevoel en diarree veroorzaakt bij 70 procent van de consumenten? Of dat 75 gram van de zoetstof erythritol dezelfde symptomen veroorzaakt bij 60 procent van de mensen die het consumeren?

De oplossing is om echt voedsel te eten: voedsel dat vrij is van toevoegingen en kunstmatige ingrediënten. Dit vereenvoudigt de natuurlijke spijsvertering van uw lichaam en elimineert veel van uw onaangename symptomen.

2. Consumeer veel vezels

Vezels houden je regelmatig. Het helpt materialen door het spijsverteringskanaal.

Er zijn twee basistypen vezels: oplosbaar en onoplosbaar. Het is absoluut noodzakelijk dat u van elk voldoende eet om uw spijsverteringssysteem efficiënt en effectief te laten werken.

Goede bronnen van vezels zijn onder meer fruit en groenten, noten en zaden, avocado’s en volle granen.

3. Blijf gehydrateerd

Obstipatie is een chronisch probleem voor miljoenen Amerikanen. Een van de hoofdoorzaken is een lage vochtinname.

Om ervoor te zorgen dat u uw spijsvertering niet in gevaar brengt, moet u proberen 50 tot 66 gram niet-cafeïnehoudende vloeistoffen per dag in te nemen. (Als je in een warm klimaat leeft en / of zweet, heb je meer nodig.)

Naast het drinken van gefilterd water, kunt u uw inname verhogen door fruit en groenten te eten met een hoog watergehalte. Dit omvat opties zoals meloenen, aardbeien, perziken, grapefruit, courgette, selderij, komkommers en tomaten.

4. Probeer een Lekkende darm reparatie supplement

Lekkende darm is een ongunstige spijsverteringstoestand waardoor bepaalde gifstoffen en bacteriën door de permeabele darmwand kunnen “lekken”. Dit kan leiden tot chronische ontstekingen en negatieve reacties van het immuunsysteem van het lichaam.

De enige manier om het lekkende-darmsyndroom op de juiste manier aan te pakken, is door de beschermende membranen van het lichaam langs het maagdarmkanaal te genezen. Als u vermoedt dat u deze aandoening heeft, probeer dan een lekkend darmreparatiesupplement.

Een geschikt supplement bevat natuurlijke ingrediënten die glutamine, arabinogalactan, zoethoutwortel en aloëbladextract kunnen bevatten.

5. omgaan met stress

Spijsverteringsproblemen zijn niet altijd het gevolg van een dieet. Soms kunnen ze rechtstreeks verband houden met stress.

Het is bekend dat chronische stress wordt geassocieerd met problemen zoals IBS, obstipatie, diarree en maagzweren. De dynamiek heeft iets te maken met de manier waarop stresshormonen bloed en energie wegleiden van het spijsverteringsstelsel om zich voor te bereiden op ‘vechten of vluchten’.

Als u rechtstreeks met stress omgaat en tegelijkertijd uw dieet verbetert, vergroot u uw kansen om eventuele spijsverteringsproblemen waaraan u lijdt te overwinnen aanzienlijk.

Vermijd de dokter niet

Natuurlijke behandelmethoden zijn geen vervanging voor een bezoek aan de dokter. Als u ernstige en / of chronische spijsverteringsproblemen heeft, waaronder symptomen zoals misselijkheid, brandend maagzuur, diarree, opgeblazen gevoel en buikpijn, is het een slimme zet om naar een arts te gaan en te kijken of zij of hij een behandelplan kan aanbevelen.

Gezondheidsproblemen bij de spijsvertering kunnen ter plaatse moeilijk nauwkeurig te diagnosticeren zijn, maar als u een professionele mening heeft, kan dit uw besluitvorming leiden en ervoor zorgen dat u niets ernstigs mist in uw zelfzorg.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Geweldig verhaal over zelfgenezing en herstel
Next Onderzoekers suggereren dat van cannabis afgeleide CBD de dodelijke longontsteking veroorzaakt door COVID-19 kan helpen verminderen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Een gel die bloedingen binnen 10 seconden stopt

Joe Landolina is een 17-jarige ondernemer die net met zijn schoollessen begon bij de New York University toen hij iets ontdekte dat mogelijk duizenden levens wereldwijd kan redden. Landolina, die aangaf

Natuurlijk genezen

Maak jij altijd je oren schoon met wattenstaafjes? STOP hier gelijk mee! Dit moet iedereen weten!

Na het douchen direct even de oren reinigen met een wattenstaafje. Hoe lekker is dat. Maar experts raden het af om dit te doen. Gehoorschade door wattenstaafjes blijkt namelijk een

Natuurlijk genezen

knoflooksiroop tegen astma

Knoflook heeft veel geneeskrachtige eigenschappen. Dit is een natuurlijk middel tegen astma, heesheid, hoest, ademhalingsmoeilijkheden en bijna alle longaandoeningen. 3 hele knoflookbollen (ja echt!) , 6 dl bronwater (3 koppen)