Geweldig verhaal over zelfgenezing en herstel
juli 7, 2020 1600 Views

Geweldig verhaal over zelfgenezing en herstel

Luister naar dit artikel

Jonathan Landsman praat met Nyali Muir, een internationale transformatieve coach over zelfgenezing en hoe ze al meer dan 10 jaar met enorme gezondheidsproblemen omging! Nyali besloot om op meer natuurlijke manieren te proberen deze problemen op te lossen en de resultaten waren opmerkelijk.

Het hele interview begint met een zeer positieve sfeer met een krachtige boodschap over hoe we ons kunnen voelen over onze eigen gezondheid – elke dag opnieuw. Voor degenen die zich afvragen hoe “goede gezondheid” zou moeten aanvoelen: Nyali gebruikt woorden als, ingeschakeld, bekrachtigd en een hernieuwd gevoel van helderheid als nooit tevoren. Wie wil dat nou niet ?!

Geen hersenmist, beter zicht en meer energie!

Nyali leed jarenlang aan pijn die nu helemaal weg is. Ze beschrijft verder hoeveel beter haar kwaliteit van leven is – nu. Enkele van de belangrijkste aspecten van haar leven die zijn verbeterd, zijn onder meer: ​​betere slaap, spijsvertering en een veel betere huid.

Het meest schokkende punt van het verhaal van Nyali is dat ze haar gezondheid in slechts 3 maanden volledig heeft veranderd! Een verhaal – dat ze tot in detail beschrijft – is hoe haar nagels veel gezonder zijn geworden. Waarom is dit schijnbaar “triviale” aspect van gezondheid zo belangrijk? Omdat nagelgezondheid rechtstreeks verband houdt met de gezondheid van de lever. (en dat is wanneer het verhaal echt interessant wordt.)

Luister terwijl Nyali uitlegt hoe ze veel gezondheidsproblemen had, waaronder kanker, terwijl de conventionele geneeskunde niets voor haar zou doen en erop stond dat het iets kleins was, terwijl dat in feite niet zo was. Nyali splitst stap voor stap de symptomen op die ze voelde, evenals de dingen die ze onderzocht om zelf te diagnosticeren wat er echt met haar gezondheid gebeurde.

Volgens Nyali: “Echte genezing is van binnenuit systemisch”

Terwijl Nyali haar verhaal blijft vertellen, vertelt ze verder over haar gezondheidsproblemen met huidkanker. Helaas was de reactie die ze kreeg van de westerse geneeskunde op zijn zachtst gezegd niet wenselijk.

Dus terwijl Nyali blijft beschrijven hoe ze ‘alleen’ was achtergelaten om erachter te komen hoe ze met haar eigen diagnose van kanker om moest gaan. Ze beschreef vervolgens hoe ze kruidenremedies gebruikte, zoals bloedwortel, om haar misvormde voorhoofd helemaal op te klaren. Dit is echt een opmerkelijk voorbeeld van hoe je – met de juiste ingrediënten – de zelfherstellende reactie van het lichaam kunt initiëren.

Ze breekt ook de veranderingen in levensstijl af die ze heeft ondergaan om te genezen van alle jaren van schade die ze aan haar lichaam heeft aangericht! Dingen als een dramatische (positievere) verandering in haar levensomstandigheden; verbeteringen in haar “relatie met voedsel”; en andere stressverminderende activiteiten.

Veel van de gezondheidsgewoonten van Nyali zijn de afgelopen 6 maanden drastisch veranderd, waaronder een heerlijk voedzame ‘ochtenddrank’, meditatie en veel voedingssupplementen van betere kwaliteit om haar hersenfunctie te helpen verbeteren. Bovendien heeft Nyali een zeer specifieke gezondheidswaarschuwing voor mensen met slaapstoornissen.

Al met al beschrijft Nyali hoe ze volledig herstelde van gezondheidsproblemen zoals: chronische vermoeidheid, spierverspilling, neuropathie en nog veel meer! Na het luisteren naar deze podcast, zul je je waarschijnlijk geïnspireerd voelen om aan je eigen zelfherstellende reis te beginnen.

Over Nyali Muir

Nyali Muir is een transformerende coach, leiderschapstrainer en gezondheids- en welzijnsconsulent. Nyali werkt al meer dan 25 jaar internationaal, met een breed scala aan individuen, bedrijven en culturen. Haar ervaring omvat het werken met leiders op verschillende gebieden, zoals in atletiek, zaken, gezondheidsindustrieën, uitvoerende kunsten en professionele sprekers. In 2012 was Nyali verheugd om te worden uitgenodigd om het Keniaanse Olympische team te coachen op het gebied van empowerment, vertrouwen opbouwen en cultuurverandering.

Tijdens deze podcast ontdek je:

Hoe om te gaan met de westerse geneeskunde die je vertelt … je bent “perfect in orde” als je weet dat dat niet waar is
Het verrassende belang van een gezonde voeding plus hoogwaardige voedingssupplementen
Hoe je zelf onderzoek doet en naar je lichaam luistert, kan letterlijk je leven redden

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Texas Doctor keert symptomen van coronavirus om in 100% van de gevallen met goedkope behandeling
Next 5 natuurlijke manieren om spijsverteringsproblemen te behandelen

You might also like

Natuurlijk genezen

Vrouw dronk deze kurkumadrank in de ochtend – dit gebeurde er met haar metabolisme en chronische ontsteking

Luister naar dit artikel Volgens de Arthritis Foundation beveelt 400 tot 600 milligram (mg) kurkuma capsules aan, drie keer per dag, of een half tot drie gram van het wortelpoeder

Natuurlijk genezen

Wetenschap bevestigt kurkuma even effectief als 14 medicijnen

Luister naar dit artikel Kurkuma is een van de meest onderzochte geschenken van de natuur. Kurkuma en zijn actieve ingrediënt zijn de belangrijkste focus geweest van meer dan 5600 peer-reviewed

Natuurlijk genezen

Bescherming en behandeling van het coronavirus: Top 10 natuurlijke remedies

Luister naar dit artikel De uitbraak van het Wuhan-coronavirus heeft wereldwijd voor angst, paniek en verwarring gezorgd. Gevoed door non-stop berichten in de media over infectie- en sterftecijfers en quarantaines