*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 manieren om cholesterol en hoge bloeddruk te bestrijden
april 29, 2021 1156 Views

8 manieren om cholesterol en hoge bloeddruk te bestrijden

Een hoog cholesterolgehalte en hoge bloeddruk zijn ongelooflijk gevaarlijke omstandigheden. Er zijn twee soorten cholesterol: LDL (slecht) en HDL (goed). Hoe hoger de LDL, hoe groter het risico op hartaandoeningen; hoe hoger de HDL, hoe lager het risico op hartaandoeningen. Als het cholesterol hoog is, kan zuurstofrijk bloed het hart niet bereiken. Evenzo beperkt hoge bloeddruk de kracht van het bloed dat naar verschillende delen van het lichaam stroomt.

Hier zijn 8 huismiddeltjes om cholesterol en hoge bloeddruk te bestrijden:

1. Kleine maaltijden.

Hoe je eet, is net zo belangrijk als wat je eet. Een Brits onderzoek dat aantoonde dat mensen die dagelijks 6 tot 7 kleine maaltijden eten, in tegenstelling tot 3 grote maaltijden, een lager cholesterolgehalte hebben en een 10-20 procent lager risico op coronaire hartziekten.

2. Vervang wit door tarwe.

Houd de volgende keer dat je in de supermarkt bent, deze mantra in gedachten. Vervang witte pasta en brood door volkorengranen. Hierdoor kunnen gezonde HDL-niveaus aanzienlijk worden verhoogd. Volkoren heeft als bijkomend voordeel dat het het lichaam een ​​vezelboost geeft.

3. Zalm.

Voedingsmiddelen met veel omega-3-vetzuren verlagen het slechte LDL-cholesterolgehalte. Zalm, makreel en haring, evenals walnoten, amandelen en lijnzaad zijn rijk aan omega 3-vetzuren.

4. Kaneel.

Deze vurige specerij is nuttig bij het verlagen van cholesterol. Probeer kaneel toe te voegen aan curries en desserts. Het is ook lekker als het wordt toegevoegd aan uw ochtendkoffie.

5. Kalium.

De meeste mensen met hoge bloeddruk is verteld om hun zoutinname te beperken. Een manier om het effect van natrium op de bloeddruk te verminderen, is door uw kaliuminname te verhogen, zegt Mayo Clinic.

6. Elimineer bewerkte voedingsmiddelen.

Een belangrijke bron van onnodig natrium zijn bewerkte voedingsmiddelen. Mayo Clinic stelt voor om bewerkte voedingsmiddelen te verwijderen als de gemakkelijkste methode om het natriumgehalte te verlagen.

7. Watermeloenzaden.

Probeer gedroogde watermeloenzaadjes te malen en ’s ochtends als eerste 1 theelepel op een lege maag te eten. Dit huismiddeltje werkt omdat watermeloenzaden een verbinding hebben die de bloedcapillairen verwijdt en hypertensie verlicht.

8. Citroen.

Houd de hoge bloeddruk onder controle door bij het ontwaken een kopje warm water met vers geperst citroensap te drinken. Citroenen bevatten veel vitamine C en andere natuurlijke antioxidanten die vrije radicalen verminderen en hoge bloeddruk verlagen.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Negeer deze veel voorkomende symptomen van een mogelijk gevaarlijke bloedstolsel niet
Next Honing is meer dan goed voor uw gezondheid en hier zijn 6 huismiddeltjes die u moet kennen

You might also like

Natuurlijk genezen

Pas op voor deze negen giftige ingrediënten in uw tandpasta

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen wil een schone en gezonde glimlach hebben en het bereiken van een glimlach houdt de praktijk van

Natuurlijk genezen

Stop nu met roken en zuiver je longen met dit geweldige recept!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Roken is één van de slechtste gewoontes die je kan hebben als mens. Hierdoor sterven er elke dag

Natuurlijk genezen

Deze tropische vrucht doodt borstkankercellen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een tropische vrucht uit Zuidoost-Azië beschermt tegen borstkanker, zo blijkt uit een nieuwe studie. Onderzoekers van de Chinese