Negeer deze veel voorkomende symptomen van een mogelijk gevaarlijke bloedstolsel niet
april 29, 2021 1967 Views

Negeer deze veel voorkomende symptomen van een mogelijk gevaarlijke bloedstolsel niet

Luister naar dit artikel

Bloed prop. Die twee woorden kunnen vreselijk beangstigend zijn.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Bloed moet stollen – dit is hoe het lichaam stopt met bloeden, volgens WebMD. We hebben allemaal een bloedstolsel gezien in de vorm van een korstje en een blauwe plek. Maar soms stolt bloed als dat niet de bedoeling is. Als dit gebeurt, kunt u ernstige medische problemen krijgen, zoals een beroerte of een hartaanval.

Hier leest u hoe u kunt zien of u of een geliefde een gevaarlijke bloedstolsel heeft:

1. Zwelling in een ledemaat. Dit is een symptoom van een type bloedstolsel dat bekend staat als diepe veneuze trombose (DVT) en dat de bloedstroom in het circulatiesysteem verhindert. DVT is vooral gevaarlijk omdat het voorkomt dat zuurstof vitale organen bereikt.

2. Beenpijn of gevoeligheid. Een veel voorkomend symptoom van DVT is pijn of gevoeligheid in het been, merkt de National Blood Clot Alliance op. Deze pijn wordt soms omschreven als een kramp- of charley-paard.

3. Rode strepen op uw huid. Onthoud dat een blauwe plek een vorm van een bloedstolsel is. Maar als u rode strepen over de lengte van uw aderen ziet lopen, weet dan dat dit geen normale blauwe plek is. Zoek onmiddellijk medische hulp. Deze rode strepen op het ledemaat voelen vaak warm aan.

4. Pijn op de borst bij diepe ademhaling. Als u deze symptomen samen ervaart, zegt de National Blood Clot Alliance dat u mogelijk een bloedstolsel in de longen ervaart, bekend als een longembolie (PE). Als u een van deze symptomen heeft, zoek dan onmiddellijk medische hulp, aangezien dit bloedstolsel snel fataal kan worden.

5. Kortademigheid. Als u moeite heeft om diep in te ademen, heeft u mogelijk een bloedstolsel of longembolie in de longen. U kunt ook last krijgen van druk op de borst, hartkloppingen of duizeligheid. Elk van deze symptomen vereist onmiddellijke medische aandacht.

6. Onverklaarbare hoest. Als u zonder reden hoest,  moet u letten op uw hartslag, borstkas en ademhaling. Als u een onverklaarbare hoest heeft met een van de bovenstaande symptomen, neem dan contact op met uw arts.

Als u denkt dat u of een dierbare een bloedstolsel heeft, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Bel uw arts of 112 of ga naar het ziekenhuis. Een bloedstolsel kan dodelijk zijn. Neem geen risico.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De beste redenen om geen Covid-injectie te nemen
Next 8 manieren om cholesterol en hoge bloeddruk te bestrijden

You might also like

Natuurlijk genezen

Hoe u uw pijnlijke gewrichten kunt genezen met citroen schillen: word pijnvrij wakker!

Luister naar dit artikel Citroen heeft vele toepassingsmogelijkheden en ze dienen allemaal om de gezondheid van een mens te verbeteren. Citroen heeft een positief effect op pijnlijke gewrichten. Steun Naturotheek:

Natuurlijk genezen

Hoe CBD-olie de geest en het lichaam beïnvloedt

Luister naar dit artikel CBD-olieproducten zijn steeds populairder geworden, maar hoe werken ze precies? En zijn ze echt zo effectief als ze beweren te zijn? Steun Naturotheek: Alleen via uw

Natuurlijk genezen

Snel & Gezond Je Hoge Bloeddruk Verlagen Zonder Medicijnen? 6 Tips!

Luister naar dit artikel Kijk naar de persoon rechts van je. Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard