*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe u uw pijnlijke gewrichten kunt genezen met citroen schillen: word pijnvrij wakker!

Hoe u uw pijnlijke gewrichten kunt genezen met citroen schillen: word pijnvrij wakker!

Citroen heeft vele toepassingsmogelijkheden en ze dienen allemaal om de gezondheid van een mens te verbeteren. Citroen heeft een positief effect op pijnlijke gewrichten.

Citroenen zitten vol voedingsstoffen, waaronder flavonoïde, pectine, foliumzuur, vitamine C, A, B1, B6, kalium, calcium, magnesium, fosfor, en mangaan. Het heeft gunstige effecten op de lever, darmen, maag, het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de cardiovasculaire systemen.

Als je regelmatig citroenen eet, kun je ziekten zoals keelontsteking, bronchitis, griep, verkoudheid, artritis, hoge bloeddruk, bacteriële infecties, nierstenen en galstenen, en volgens de meest recente onderzoek kanker voorkomen!

Er zijn vele manieren om dit voedsel op te nemen in je dagelijkse menu, maar wist je dat citroen ook helpt als een kompres om pijnlijke gewrichten te behandelen? Ja dat klopt, hier is een recept waarmee je precies dat kunt doen, pijn in je benen en armen verlichten.

Hier gaan we:

-Je Moet de schil van twee citroenen in een pot zetten en vervolgens 500 ml olijfolie toevoegen.

-Sluit De pot en laat het voor twee weken staan. Na 2 weken is je geneeskrachtge olie klaar.

– Doe wat van de helende olie op een schoon gaasje en plaats het op het pijnlijke gewricht, en dek het af met plastic(Eventueel vast tapen). De reden hiervoor is omdat plastic de olie niet absorbeert, het moet immers in de huid trekken.

-Doe dit in de avond en breng de nacht ermee door. In de ochtend moet je een grote opluchting voelen.

(Healthylifetricks.com)

Previous De meest krachtige natuurlijke remedie voor gezwollen benen!
Next Acht tekenen van een vitamine B12 tekort

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze jongen at een maand lang geen suiker, dit gebeurde er met zijn lichaam

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De westerse mens krijgt te veel suiker binnen. Op de lange termijn leidt een teveel aan suiker tot

Natuurlijk genezen

Trakteer uzelf: waarom kruidentheebaden het nieuwe gezonde badtijdritueel + recepten kunnen zijn

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Iedereen verdient een rustgevend en stressvrij leven; dat is echter niet de realiteit waarin ieder van ons leeft.

Natuurlijk genezen

Bananen zijn niet alleen voor Apen – Ontdek 17 Krachtige Redenen Om Bananen te eten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je zult nooit meer op dezelfde manier kijken naar een banaan, na het ontdekken van de vele voordelen