Hoe je pijnappelklier te ontgiften

Hoe je pijnappelklier te ontgiften

Luister naar dit artikel

De eerste doelbewuste toevoeging van fluoride in drinkwater vond plaats in de vroege jaren 1930 in nazi-Duitsland. De marketing smoes was dat het goed zou zijn voor de tanden van kinderen, de werkelijk reden voor het toevoegen van  natrium fluoride was om de mens te steriliseren en de massa’s te dwingen tot een kalme volgzame staat van onderwerping en een afnemende gezondheid-toestand. Controle van de bevolking op deze wijze is gemakkelijk haalbaar.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Onderzoekschemicus Charles Perkins werd gezonden door de Amerikaanse overheid om de waarheid te achterhalen met betrekking tot de water fluoridering en concludeerde dat de Duitse chemici werkten aan een zeer ingenieus en ingrijpend plan voor massale controle dat was ingediend bij de Duitse Generale Staf en  aangenomen. Dit plan was om de bevolking van een bepaald gebied te controleren door middel van massale medicatie van de drinkwatervoorziening.In dit plan voor massale controle, nam ‘natrium fluoride’ een prominente plaats in. Echter, en ik wil dit hier zeer duidelijke te maken, de echte reden achter water fluoridering heeft niets met  de tanden van kinderen te maken.

Het werkelijke doel achter water fluoridering was om de weerstand van de massa’s te reduceren tot dominantie en controle en het verlies van vrijheid. Herhaalde doses van oneindig kleine hoeveelheden fluor zal over tijd geleidelijk aan de macht van het individu om dominantie weerstaan verminderen door langzaam vergiftiging van het hersenweefsel, en hem onderdanig maken aan de wil van degenen die wensen om hem te regeren. “Ik kreeg te horen over dit plan via een Duitse chemicus die werkzaam was bij een van de top bedijrven binnen de chemische industrie en was een prominent lid binnen de nazi-beweging op dat moment. Ik zeg dit met alle ernst en oprechtheid van een wetenschapper die bijna 20 jaar onderzoek heeft gespendeerd in de chemie, biochemie, fysiologie en pathologie met betrekking tot  fluor. Iedere persoon die kunstmatig gefluorideerd water drinkt voor een periode van één jaar of meer zal nooit meer dezelfde persoon zijn, geestelijk of lichamelijk.”

Fluoride in ons drinkwater, voedsel, en douches, gaat onze bloedbaan in en heeft een halfwaardetijd van meer dan 20 jaar, waardoor massieve hersenbeschadiging aan ongeboren foetussen optreden en ook geleidelijk het IQ schaadt, evenals een remmend effect op de celgroei. De meeste fluoride hoopt zich op in de pijnappelklier wat het 2e hoogste orgaan wat voorzien wordt via de bloedstroom in het lichaam.

Naast ratfish of skatefish lever olie, waarvan is geconstateerd dat het helpt om geleidelijk de pijnappelklier te ontkalken over tijd, is van de natuurlijke wortelbast van Iboga aangetoond dat ze wonderen kan doen voor de pijnappelklier en algehele fluoride en kwik ontgifting. Bij een Iboga behandelcentrum, hebben we een meerdere  patiënten die daar specifiek gekomen zijn voor de behandeling van kwikvergiftiging en waarvan vele tekenen van vergiftiging hadden. Veel van deze mensen hebben gezegd dat ze het gevoel los van zichzelf te staan, zonder genoeg wil of kracht om los te breken. Sommigen noemen dit een depersonalisatie stoornis.

Na twee iboga behandelingen, waarvan de eerste is bedoeld om het lichaam van fluoride en andere giftige stoffen te ontgiften waaronder candida, herpes, en andere virale en bacteriën die ‘officieel’ ongeneeslijk zijn, is de tweede iboga behandeling  bedoeld om u mee te voeren op een psycho -spirituele reis om uzelf onder ogen te komen en uw geest te reinigen op een nog grotere manier. De meeste mensen krijgen deze ervaring in een of andere vorm, maar sommige kunnen aanvullende behandeling nodig hebben, vooral als ze zich niet overgeven aan de ervaring of een jarenlange giftige lichaam en geest hebben.

De wonderen die worden ervaren met Iboga omvatten een innerlijke stilte die verloren is gegaan voor velen voor jaren. Het resetten van receptoren op cellen in je lichaam en de hersenen en het resetten van de geest van cellulair geheugen en overstimulatie door marketing, elektromagnetische velden, en de wereld in het algemeen heeft een immens en bekrachtigend effect in slechts een paar korte dagen.

De sjamaan in het Iboga centrum waar ik mee werkte, is een 10e generatie Nganga uit de jungle van Gabon, die net als de meeste inheemse stammen, alles weet over het derde oog door spirituele ervaring, hoewel de Bwiti zijn afgezonderd van andere stammen over de hele wereld . Door het aanvullende gebruik van Moungouli, het geheime recept van de Pygmeeën, dat is een pasta die bestaat uit meer dan 50 zeldzame kruiden, wordt deze pasta toegepast op uw derde oog om deze tijdens uw tweede behandeling te openen in slechts 15 seconden . De meeste mensen die zijn behandeld door de sjamaan beweren zijn vinger te zien met hun ogen dicht en sommigen zeggen dat het door hun hoofd gaat en hun visionaire zicht activeert.

Dit komt doordat de pijnappelklier niet alleen een fysiek orgaan is, maar ook de zetel van de ziel, die voor velen is vergrendeld. Er zijn specifieke programma’s opgezet om deze op slot te houden, want zonder duidelijke toegang tot de ziel wordt een mens gewoon gerund door programma’s die te krachtig zijn om los van te komen. De film “de matrix” is eigenlijk een krachtige wake-up call voor hoe de meeste mensen worden gebruikt. Zo triest als dit ook mag lijken, het is een mooie tijd om te leven omdat al deze chemische stoffen en valse informatie er slechts voor zorgt dat we sneller wakker worden en sneller evolueren onder de grotere druk.

Naast het potentieel ontkalken van uw pijnappelklier en het ontgiften van uw lichaam op grote schaal, neemt Iboga degenen die bereid zijn mee naar de geestelijke wereld, op een manier die volledig bewust is, duidelijk en direct. Hierdoor kunt u zich volledig bewust zijn de gehele tijd, om de waarheid te vinden en antwoorden te krijgen op uw vragen, en zonder vertalingsproblemen, zodat u alles of in ieder geval het meeste zult onthouden van uw inzicht in de geestelijke wereld, zonder het boemerang effect van terugkomen naar waar u begon, zodra de effecten zijn uitgewerkt. Hier is een voorbeeld van de spirituele Iboga reis:

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Heeft U Het Smerige Geheim Van Amandelen Al Ontdekt?
Next Kokosolie is beter dan welke Tandpasta dan ook…

You might also like

Natuurlijk genezen

Oil pulling: zelf gaatjes in je tanden voorkomen

Luister naar dit artikel Als ik m’n halfjaarlijkse controle bij de tandarts heb stuur ik altijd een hele reeks schietgebedjes de lucht in: dat ik maar geen gaatjes mag hebben.

Natuurlijk genezen

10 tekenen en symptomen die je kunnen waarschuwen voor maagzweer!

Luister naar dit artikel Je hebt waarschijnlijk weleens iemand gekend die een maagzweer heeft gehad, dan weet je dat het een zeer onaangename ervaring kan zijn. Als je denkt dat

Natuurlijk genezen

Alzheimereiwitten hopen op door verstoring diepe slaap

Luister naar dit artikel Gebrekkige slaap leidt tot een toename aan amyloïd-beta in de hersenen, een eiwit dat gekoppeld is aan de ziekte van Alzheimer. Na meerdere slapeloze nachten stijgt