*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Kokosolie is beter dan welke Tandpasta dan ook…

Kokosolie is beter dan welke Tandpasta dan ook…

Wist u dat kokosnoot zeer krachtig is, die bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het beschadigen van de tanden kan doden?

Ierse wetenschappers hebben kokosolie monsters getest op steptococcus mutans. Dit zijn bacteriën die zich aan onze tanden plakken en tanderosie veroorzaken. Kokosolie werd het beste middel voor het doden van dergelijke bacteriën.

Wetenschappers menen dat kokosolie het belangrijkste ingrediënt in tandpasta’s en mondspoel vloeistoffen zou moeten zijn. Op deze manier zullen onze tanden beter beschermd worden dan voorheen.

Cariës krijgt niet de aandacht die het zou moeten krijgen. Het komt voor in 60 tot 90 procent bij kinderen en kan ook voorkomen bij volwassenen. Een gids onderzoek beweerd dat als kokosolie, bewerkt met chemische additieven, in producten voor mondhygiëne wordt verwerkt het onze tanden tegen bacteriën en andere schadelijke stoffen die onze tanden aanvallen zal beschermen als het meest krachtige middel dat ons ter beschikking staat.

Overigens doodt Kokosolie ook de schimmel Candida albicans die vaginale afscheiding, pijn, een stekend en branderig gevoel veroorzaakt bij het plassen.

Previous Hoe je pijnappelklier te ontgiften
Next Kook citroenen en drink de vloeistof zodra je wakker wordt … u zult geschokt zijn door de effecten!

You might also like

Natuurlijk genezen

Reinig je lever met wat rozijnen en water in slechts 2 dagen! Werkt fantastisch!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! De lever is erg belangrijk voor ons. Het is namelijk de belangrijkste reiniger van ons lichaam, en daarom

Natuurlijk genezen

Ik had geen idee dat DIT op het toilet voelen een symptoom van baarmoederhalskanker kon zijn …

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Baarmoederhalskanker is, net zoals andere vormen van kanker, een moeilijk thema. Het is nochtans de tweede vaakst voorkomende

Natuurlijk genezen

Gebruik knoflook om je kiespijn te bestrijden. Dit is geniaal!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Knoflook wordt vaak in de keuken gebruik om gerechten te maken. Velen houden van de aparte smaak van