*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen
maart 14, 2020 2739 Views

Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen

Ik heb mij tot de volgende bevoegde personen gewend om de verklaringen in dit artikel af te leggen. Ze hebben ook gewezen op tal van studies die ik hieronder zal opsommen. Deze personen zijn Damien Downing, die een bachelor in geneeskunde en chirurgie heeft, Andrew W. Saul, Ph.D., Gert Schuitemaker, Ph.D., en Richard Z. Cheng, MD, Ph.D., International Vitamin C China Teamleider epidemische medische ondersteuning.

Volgens deze personen is er vanaf dit moment een behandeling die in ziekenhuizen serieus wordt gebruikt voor het nieuwe coronavirus, en dat is vitamine C. Hieronder zullen we bespreken hoe je thuis vitamine C kunt nemen in overeenstemming met de hierboven genoemde suggesties van de arts .

Het is op dit moment dat ik iets moet aangeven gezien wat er op dit moment in de westerse media gebeurt met betrekking tot vitamine C. Er is een ongelooflijk onverantwoordelijke en gewaagde ontkenning dat vitamine C je kan helpen bij het voorkomen, verminderen van symptomen, en mogelijk het genezingsproces van Coronavirus versnellen. Ik denk dat dit werk van de reguliere media het publiek misleidt van iets dat veel mensen zou kunnen helpen.

Het is belangrijk op te merken dat er aanwijzingen zijn dat vitamine C uw immuunsysteem ondersteunt. Van vitamine C is ook aangetoond dat het virussen helpt doden en de symptomen van infectie vermindert. Dat gezegd hebbende, het is geen “genezing” van COVID-19 (Coronavirus), maar op dit moment is er niets. Volgens de verhalen uit China en Zuid-Korea, inclusief de verhalen die we hebben behandeld, kan het nemen van vitamine C je leven redden en waarschijnlijk de ernst van de infectie verminderen.

Zoals ik al eerder zei, als iemand je vertelt, zoals ze waarschijnlijk door de reguliere westerse media zijn geïnformeerd, dat er geen bewijs is dat vitamine C kan helpen, bedenk dan dat op dit moment niets bewezen is dat helpt tegen COVID-19 omdat het een nieuw virus is, en merk ook op dat vitamine C effectief is tegen elk afzonderlijk virus, inclusief influenza’s, longontsteking en zelfs poliomyelitis. (bron)

Wat te doen volgens deze artsen

“Als je niets anders doet, begin dan meteen met vitamine C; minimaal 3 gram per dag, verspreid over de dag. Dat is een capsule van 1.000 milligram om de 8 uur, of een afgestreken theelepel poeder opgelost in een halve liter water, drink het de hele dag door.

Wanneer en als je een bug oploopt die COVID-19 kan zijn, verhoog dan eenvoudig je vitamine C-inname: een afgeronde theelepel (dat is 4 tot 5 gram) in water (dat helpt je gehydrateerd te houden) om de 3 of 4 uur. En blijf het nemen.

Raadpleeg je een arts? Isoleert u zichzelf? Ja en ja. Natuurlijk doe je dat; dat is uw plicht jegens anderen.

Vitamine C en de andere maatregelen zijn wat je voor jezelf doet. ‘

Je kunt ook kijken naar Richard Z. Cheng, MD, Ph.D., teamleider internationale vitamine C-epidemische medische ondersteuning, en leren hoe je vitamine C oraal kunt nemen via de video onderaan dit artikel.

Waarom de media ontkenning?

De artsen in dit verhaal maken deel uit van The Orthomolecular Medicine News Service. Ze beschrijven zichzelf en hun huidige werk aan COVID-19 als volgt:

“De redactie van bijna vier dozijn artsen, academici en gezondheidswerkers (hieronder opgesomd) vindt dat het noodzakelijk is om te rapporteren over wat de door adverteerders ondersteunde, door corporaties gecontroleerde commerciële media weigert te erkennen: zelfs kleine hoeveelheden vitamine C kan dramatisch de ernst van de symptomen verminderen en de overlevingskansen verhogen bij ernstig zieke virale patiënten. Hoge doses werken beter. Intraveneuze hoge doses werken nog beter. ‘

Waarom ontkennen westerse media dat vitamine C zoveel kan helpen? Ik weet het nog niet, maar ik kan speculeren wat ik in dit artikel niet zal doen. Wat ik wel kan zeggen, is dat reguliere media vaak werken als een groep papegaaien. Ik probeer niet gemeen te zijn, ik zeg gewoon wat ik al meer dan 11 jaar in de media zie. Wanneer een netwerk een verhaal schrijft, volgt de rest meestal met hetzelfde, en het is heel vaak dat er geen diepgaand onderzoek wordt gedaan dan in feite elkaars werk kopiëren. Vandaar het parroteren van alleen bestaande oppervlakkige informatie.

Onafhankelijke media maken zich hier soms ook schuldig aan, maar zullen doorgaans veel dieper onderzoek doen om alternatieve feiten naar voren te brengen. Gezien de opkomst van onafhankelijke media in de afgelopen jaren, zijn ‘factcheckers’ geïntroduceerd om onafhankelijke media te verpletteren, zodat mainstream-verhalen sterk kunnen blijven en zodat de meeste mensen nooit meer van andere ideeën horen dan wat in de mainstream wordt gepresenteerd.

Wat ik echter een beetje triest vind, is het verschil in aanpak. Onafhankelijke media over het potentieel van vitamine C delen liefdevol met de wereld een potentieel dat onschadelijk is en heel goed zou kunnen helpen. Met nieuwsgierigheid en opwinding wordt deze informatie over de hele wereld doorgegeven, zodat mensen mogelijk beter kunnen worden. De reguliere media daarentegen ontkennen meedogenloos elk potentieel, waardoor mensen zich bijna dom voelen omdat ze er zelfs maar aan denken. Welke aanpak resoneert meer bij jou?

https://youtu.be/QvXpgY8scqw

Bronnen:

CE

Previous Essentiële oliën kunnen worden gebruikt voor pijnverlichting - bekijk uw beste opties
Next Deze medicinale (on)kruiden die groeien in uw achtertuin (video)

You might also like

Natuurlijk genezen

Hoe geneeskrachtig honingwater te maken

De voordelen van honing voor de gezondheid zijn bekend, maar niet zo veel mensen kennen de voordelen voor de gezondheid van water met honing. Het mengsel van deze twee verbindingen

Natuurlijk genezen

5 manieren om kurkuma drankjes te maken om pijn en ontsteking te verminderen

Kurkuma is een ongelooflijk veelzijdig kruid en biedt tal van voordelen voor de gezondheid. Kurkuma is een van de sterkste kruiden die de mensheid ooit heeft gekend. Het is een

Natuurlijk genezen

Eet je regelmatig zonnebloempitten? Je zult je verbazen hoe gezond ze zijn voor je!

Zonnepitten zijn niet direct iets wat je heel vaak koopt los. Het is vaak onderdeel van muesli of brood met veel soorten granen en zaden. Eigenlijk zien we het steeds