*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen

Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen

Ik heb mij tot de volgende bevoegde personen gewend om de verklaringen in dit artikel af te leggen. Ze hebben ook gewezen op tal van studies die ik hieronder zal opsommen. Deze personen zijn Damien Downing, die een bachelor in geneeskunde en chirurgie heeft, Andrew W. Saul, Ph.D., Gert Schuitemaker, Ph.D., en Richard Z. Cheng, MD, Ph.D., International Vitamin C China Teamleider epidemische medische ondersteuning.

Volgens deze personen is er vanaf dit moment een behandeling die in ziekenhuizen serieus wordt gebruikt voor het nieuwe coronavirus, en dat is vitamine C. Hieronder zullen we bespreken hoe je thuis vitamine C kunt nemen in overeenstemming met de hierboven genoemde suggesties van de arts .

Het is op dit moment dat ik iets moet aangeven gezien wat er op dit moment in de westerse media gebeurt met betrekking tot vitamine C. Er is een ongelooflijk onverantwoordelijke en gewaagde ontkenning dat vitamine C je kan helpen bij het voorkomen, verminderen van symptomen, en mogelijk het genezingsproces van Coronavirus versnellen. Ik denk dat dit werk van de reguliere media het publiek misleidt van iets dat veel mensen zou kunnen helpen.

Het is belangrijk op te merken dat er aanwijzingen zijn dat vitamine C uw immuunsysteem ondersteunt. Van vitamine C is ook aangetoond dat het virussen helpt doden en de symptomen van infectie vermindert. Volgens de verhalen uit China en Zuid-Korea, inclusief de verhalen die we hebben behandeld, kan het nemen van vitamine C je leven redden en waarschijnlijk de ernst van de infectie verminderen.

Zoals ik al eerder zei, als iemand je vertelt, zoals ze waarschijnlijk door de reguliere westerse media zijn geïnformeerd, dat er geen bewijs is dat vitamine C kan helpen, bedenk dan dat op dit moment niets bewezen is dat helpt tegen COVID-19 omdat het nog steeds een nieuw virus is, en merk ook op dat vitamine C effectief is tegen elk afzonderlijk virus, inclusief influenza’s, longontsteking en zelfs poliomyelitis. (bron)

Wat te doen volgens deze artsen

“Als je niets anders doet, begin dan meteen met vitamine C; minimaal 3 gram per dag, verspreid over de dag. Dat is een capsule van 1.000 milligram om de 8 uur, of een afgestreken theelepel poeder opgelost in een halve liter water, drink het de hele dag door.

Wanneer en als je een bug oploopt die COVID-19 kan zijn, verhoog dan eenvoudig je vitamine C-inname: een afgeronde theelepel (dat is 4 tot 5 gram) in water (dat helpt je gehydrateerd te houden) om de 3 of 4 uur. En blijf het nemen.

Raadpleeg je een arts? Isoleert u zichzelf? Ja en ja. Natuurlijk doe je dat; dat is uw plicht jegens anderen.

Vitamine C en de andere maatregelen zijn wat je voor jezelf doet. ‘

Je kunt ook kijken naar Richard Z. Cheng, MD, Ph.D., teamleider internationale vitamine C-epidemische medische ondersteuning, en leren hoe je vitamine C oraal kunt nemen via de video onderaan dit artikel.

Waarom de media ontkenning?

De artsen in dit verhaal maken deel uit van The Orthomolecular Medicine News Service. Ze beschrijven zichzelf en hun huidige werk aan COVID-19 als volgt:

“De redactie van bijna vier dozijn artsen, academici en gezondheidswerkers (hieronder opgesomd) vindt dat het noodzakelijk is om te rapporteren over wat de door adverteerders ondersteunde, door corporaties gecontroleerde commerciële media weigert te erkennen: zelfs kleine hoeveelheden vitamine C kan dramatisch de ernst van de symptomen verminderen en de overlevingskansen verhogen bij ernstig zieke virale patiënten. Hoge doses werken beter. Intraveneuze hoge doses werken nog beter. ‘

Waarom ontkennen westerse media dat vitamine C zoveel kan helpen? Ik weet het nog niet, maar ik kan speculeren wat ik in dit artikel niet zal doen. Wat ik wel kan zeggen, is dat reguliere media vaak werken als een groep papegaaien. Ik probeer niet gemeen te zijn, ik zeg gewoon wat ik al meer dan 11 jaar in de media zie. Wanneer een netwerk een verhaal schrijft, volgt de rest meestal met hetzelfde, en het is heel vaak dat er geen diepgaand onderzoek wordt gedaan dan in feite elkaars werk kopiëren. Vandaar het parroteren van alleen bestaande oppervlakkige informatie.

Onafhankelijke media maken zich hier soms ook schuldig aan, maar zullen doorgaans veel dieper onderzoek doen om alternatieve feiten naar voren te brengen. Gezien de opkomst van onafhankelijke media in de afgelopen jaren, zijn ‘factcheckers’ geïntroduceerd om onafhankelijke media te verpletteren, zodat mainstream-verhalen sterk kunnen blijven en zodat de meeste mensen nooit meer van andere ideeën horen dan wat in de mainstream wordt gepresenteerd.

Wat ik echter een beetje triest vind, is het verschil in aanpak. Onafhankelijke media over het potentieel van vitamine C delen liefdevol met de wereld een potentieel dat onschadelijk is en heel goed zou kunnen helpen. Met nieuwsgierigheid en opwinding wordt deze informatie over de hele wereld doorgegeven, zodat mensen mogelijk beter kunnen worden. De reguliere media daarentegen ontkennen meedogenloos elk potentieel, waardoor mensen zich bijna dom voelen omdat ze er zelfs maar aan denken. Welke aanpak resoneert meer bij jou?

Bronnen: CE

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?
Next CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had

You might also like

Natuurlijk genezen

Eten om depressie te verslaan: voedingsmiddelen die uw darmgezondheid verbeteren, verbeteren ook uw geestelijke gezondheid

Omdat de percentages van depressie wereldwijd lijken te stijgen, heeft de wetenschap naar antwoorden gezocht die verder gaan dan alleen het voorschrijven van meer op medicijnen gebaseerde ‘stemmingsverbeteraars’. En het

Natuurlijk genezen

Neurowetenschappen onthullen hoe dankbaarheid je hersenen letterlijk opnieuw afsteld om gelukkiger te zijn

We krijgen vaak het advies om dankbaar te zijn om positiviteit in het leven te brengen, maar wetenschappers hebben bewezen dat dankbaarheid onze hersenen letterlijk transformeert. UCLA’s Mindfulness Awareness Research

Natuurlijk genezen

Saprecepten voor hoge bloeddruk

50% van de mensen die medicijnen gebruiken om hun bloeddruk te beheersen, hebben hun druk niet echt onder controle. Of u nu medicijnen gebruikt of niet, artsen zeggen dat een