Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

Luister naar dit artikel

Als een geregistreerde verpleegster met een masterdiploma in biologie / klinische voeding en in de privépraktijk als orthomoleculaire verpleegkundige-voedingsdeskundige, ben ik goed bekend met succesvolle holistische protocollen voor voedingsbehandeling – nu toegepast op het redden van COVID19-patiënten. Deze kennis moet wereldwijd worden gedeeld, aangezien dergelijke behandelingen vele gezondheidsvoorwaarden ten goede komen, waaronder infectieziekten. Maar eerst een korte disclaimer.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Raadpleeg altijd een arts of deskundige gezondheidsdeskundige voordat u COVID-19-therapieën instelt. Individuele situaties lopen sterk uiteen en er zijn geen ‘one-size-fits-all’-behandelingen. COVID-19 is een ernstige, mogelijk dodelijke ziekte. Bovendien kunnen uw symptomen op COVID lijken terwijl ze iets anders zijn. De volgende protocollen zijn voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel uw arts er mogelijk niet van op de hoogte is of ongeschoold is, moet u ze samen onderzoeken, omdat hij of zij het best in staat zal zijn om in uw specifieke situatie te navigeren. Als uw arts niet bereid is, kunt u overwegen een andere arts te zoeken.

Veel artsen behandelen acute virale infecties met 4 dagen zeer hoge dagelijkse doses vitamine A (100.000 IE) en D (50.000 IE), die ook zink samen met vitamine C gebruiken, waarvan de laatste voor onbepaalde tijd moet worden voortgezet terwijl het symptomatisch is en gedurende 36-48 uur nadat de symptomen waren verdwenen, zoals in het Cathcart-protocol voor darmtolerantie.1 Die behandeling is ook gebruikt met COVID-19, en samen met verneveld jodium en peroxide van voedingskwaliteit verdund tot 3,5% voor longsymptomen. Andere voedingsstoffen – waaronder selenium en NAC (n-acetylcysteïne) worden vaak gebruikt, evenals aanvullende zuurstoftherapieën van injecteerbaar ozon of rectaal of vaginaal afgegeven. Hyperbare zuurstoftherapie (HBOT) is ook gemeld als nuttig.

Vitamine D3 is onlangs geïdentificeerd als uiterst belangrijk voor de immuniteit van infectieziekten, waaronder SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) .2

Een zeer grote dosis intraveneus (IV) met vitamine C wordt ook met succes over de hele wereld gebruikt bij de behandeling van toxines en virussen.3 waaronder COVID19. Merk op dat er verschillende vormen van vitamine C zijn, zoals zuur en niet-zuur verkrijgbaar in tabletten of poeders, evenals lyposomale vormen die sommige onderzoekers aanprijzen als effectiever dan IV. Het artikel in de Orthomolecular Medicine News Service “heet van de pers” getiteld Vitamine C-bewijs voor de behandeling van complicaties van COVID-19 en andere virale infecties dient als leeswijzer voor de meest relevante bronnen over vitamine C en D voor het voorkomen en behandelen van complicaties door COVID -19 en andere virale infecties.

Hoewel er geen COVID-protocollen zijn waarvan ik weet dat ze natuurlijke bron Vitamine E (d-alfa, niet synthetische dl-alfa) bevatten, zou ik 400-800 IE sterk aanbevelen, omdat vitamine E de weefselvereisten voor zuurstof (O2) vermindert en dus O2 is spaarzaam. Hoewel het ook zeer gunstig is bij patiënten met congestief hartfalen, moet het langzaam worden gestart bij patiënten met hartfalen bij slechts 100 IE en geleidelijk worden verhoogd.

Video’s van de herstelde COVID-patiënten van Dr. David Brownstein zijn te zien op zijn YouTube-kanaal, waar de meeste van deze therapieën worden besproken.

Zijn kantoor behandelde meer dan 100 van dergelijke patiënten met NUL sterfgevallen of ziekenhuisopnames … en ja, hij behandelde echt zieke patiënten. www.drbrownstein.com

Del Bigtree van de www.TheHighWire.com had hier een geweldig interview met Dr. David Brownstein en zijn medewerker Dr. Richard Ng:

https://youtu.be/zgz5hRV2V-E

We hoefden niet te sterven of onze economie door ziekte te verliezen. Als onze populatie qua voedingswijze beter zou zijn, zouden we niet al die chronische aandoeningen hebben die COVID-19-comorbiditeitssterfgevallen veroorzaakten.

Is het niet tijd om af te stappen van het ‘drugs-om-te-behandelen-ziekte’ -paradigma en het ‘nutriënten-om-te-bouwen-gezondheid-en-immuniteit’-concept te omarmen?

Naar mijn mening is het ronduit crimineel dat deze behandelingen geen ‘standaardzorg’ zijn in de reguliere geneeskunde.

Laraine C. Abbey-Katzev, is geregistreerd verpleegkundige (emeritus) en gecertificeerd voedingsspecialist (CNS) met een masterdiploma in biologie / klinische voeding die een privépraktijk onderhield, gezondheids- en gewichtscontroleprogramma’s, voedingsproducten ontwikkelde en een aanbevolen columnist voor gezondheids- en voedingsartikelen. Laraine, voorheen psychiatrisch hoofdverpleegkundige, behaalde het Huxley Institute Certificate in Orthomolecular Theory and Practice en haar succesvolle orthomoleculaire behandeling van agorafobie / paniekstoornis door middel van voedingssupplementen en voedingssupplementen, was te zien in veel tijdschriftartikelen en boeken. Laraine is een gezondheidsactivist en lid van het American College of Nutrition.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek
Next Hoe vitamine C oraal in te nemen. Het kan helpen beschermen tegen virussen

You might also like

Natuurlijk genezen

Handig EN mooi: 5 gezondheidsvoordelen van peterselie die bewijzen dat het meer is dan alleen een garnering

Luister naar dit artikel Peterselie is een mild bitter kruid dat vaak wordt gebruikt als garnering voor verschillende gerechten. Maar wist je dat peterselie ook vol zit met voedingsstoffen met

Natuurlijk genezen

5 manieren waarop vasten uw levensduur en algehele welzijn kan verbeteren

Luister naar dit artikel Tegenwoordig lijkt het alsof je geen gesprek kunt hebben over een lang leven zonder over vasten te praten. Vasten wordt nu beschouwd als een veelbelovende manier

Natuurlijk genezen

Deze 10 symptomen van blaaskanker zou iedere vrouw moeten kennen!

Luister naar dit artikel Vrouwen worden vaak hun hele leven gewaarschuwd voor vormen van kanker één van de meest voorkomende is borstkanker. Velen weten dan ook dat ze hun borsten