*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

Als een geregistreerde verpleegster met een masterdiploma in biologie / klinische voeding en in de privépraktijk als orthomoleculaire verpleegkundige-voedingsdeskundige, ben ik goed bekend met succesvolle holistische protocollen voor voedingsbehandeling – nu toegepast op het redden van COVID19-patiënten. Deze kennis moet wereldwijd worden gedeeld, aangezien dergelijke behandelingen vele gezondheidsvoorwaarden ten goede komen, waaronder infectieziekten. Maar eerst een korte disclaimer.

Raadpleeg altijd een arts of deskundige gezondheidsdeskundige voordat u COVID-19-therapieën instelt. Individuele situaties lopen sterk uiteen en er zijn geen ‘one-size-fits-all’-behandelingen. COVID-19 is een ernstige, mogelijk dodelijke ziekte. Bovendien kunnen uw symptomen op COVID lijken terwijl ze iets anders zijn. De volgende protocollen zijn voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel uw arts er mogelijk niet van op de hoogte is of ongeschoold is, moet u ze samen onderzoeken, omdat hij of zij het best in staat zal zijn om in uw specifieke situatie te navigeren. Als uw arts niet bereid is, kunt u overwegen een andere arts te zoeken.

Veel artsen behandelen acute virale infecties met 4 dagen zeer hoge dagelijkse doses vitamine A (100.000 IE) en D (50.000 IE), die ook zink samen met vitamine C gebruiken, waarvan de laatste voor onbepaalde tijd moet worden voortgezet terwijl het symptomatisch is en gedurende 36-48 uur nadat de symptomen waren verdwenen, zoals in het Cathcart-protocol voor darmtolerantie.1 Die behandeling is ook gebruikt met COVID-19, en samen met verneveld jodium en peroxide van voedingskwaliteit verdund tot 3,5% voor longsymptomen. Andere voedingsstoffen – waaronder selenium en NAC (n-acetylcysteïne) worden vaak gebruikt, evenals aanvullende zuurstoftherapieën van injecteerbaar ozon of rectaal of vaginaal afgegeven. Hyperbare zuurstoftherapie (HBOT) is ook gemeld als nuttig.

Vitamine D3 is onlangs geïdentificeerd als uiterst belangrijk voor de immuniteit van infectieziekten, waaronder SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) .2

Een zeer grote dosis intraveneus (IV) met vitamine C wordt ook met succes over de hele wereld gebruikt bij de behandeling van toxines en virussen.3 waaronder COVID19. Merk op dat er verschillende vormen van vitamine C zijn, zoals zuur en niet-zuur verkrijgbaar in tabletten of poeders, evenals lyposomale vormen die sommige onderzoekers aanprijzen als effectiever dan IV. Het artikel in de Orthomolecular Medicine News Service “heet van de pers” getiteld Vitamine C-bewijs voor de behandeling van complicaties van COVID-19 en andere virale infecties dient als leeswijzer voor de meest relevante bronnen over vitamine C en D voor het voorkomen en behandelen van complicaties door COVID -19 en andere virale infecties.

Hoewel er geen COVID-protocollen zijn waarvan ik weet dat ze natuurlijke bron Vitamine E (d-alfa, niet synthetische dl-alfa) bevatten, zou ik 400-800 IE sterk aanbevelen, omdat vitamine E de weefselvereisten voor zuurstof (O2) vermindert en dus O2 is spaarzaam. Hoewel het ook zeer gunstig is bij patiënten met congestief hartfalen, moet het langzaam worden gestart bij patiënten met hartfalen bij slechts 100 IE en geleidelijk worden verhoogd.

Video’s van de herstelde COVID-patiënten van Dr. David Brownstein zijn te zien op zijn YouTube-kanaal, waar de meeste van deze therapieën worden besproken.

Zijn kantoor behandelde meer dan 100 van dergelijke patiënten met NUL sterfgevallen of ziekenhuisopnames … en ja, hij behandelde echt zieke patiënten. www.drbrownstein.com

Del Bigtree van de www.TheHighWire.com had hier een geweldig interview met Dr. David Brownstein en zijn medewerker Dr. Richard Ng:

We hoefden niet te sterven of onze economie door ziekte te verliezen. Als onze populatie qua voedingswijze beter zou zijn, zouden we niet al die chronische aandoeningen hebben die COVID-19-comorbiditeitssterfgevallen veroorzaakten.

Is het niet tijd om af te stappen van het ‘drugs-om-te-behandelen-ziekte’ -paradigma en het ‘nutriënten-om-te-bouwen-gezondheid-en-immuniteit’-concept te omarmen?

Naar mijn mening is het ronduit crimineel dat deze behandelingen geen ‘standaardzorg’ zijn in de reguliere geneeskunde.

Laraine C. Abbey-Katzev, is geregistreerd verpleegkundige (emeritus) en gecertificeerd voedingsspecialist (CNS) met een masterdiploma in biologie / klinische voeding die een privépraktijk onderhield, gezondheids- en gewichtscontroleprogramma’s, voedingsproducten ontwikkelde en een aanbevolen columnist voor gezondheids- en voedingsartikelen. Laraine, voorheen psychiatrisch hoofdverpleegkundige, behaalde het Huxley Institute Certificate in Orthomolecular Theory and Practice en haar succesvolle orthomoleculaire behandeling van agorafobie / paniekstoornis door middel van voedingssupplementen en voedingssupplementen, was te zien in veel tijdschriftartikelen en boeken. Laraine is een gezondheidsactivist en lid van het American College of Nutrition.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Beste materiaal voor zelfgemaakte gezichtsmaskers kan een combinatie zijn van twee stoffen
Next Draar je handschoenen tegen Covid-19 besmetting? De dokter zegt dat het meer kwaad dan goed kan doen

About author

You might also like