Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek

Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Met het uitbreken van de COVID-19-pandemie die miljoenen mensen over de hele wereld treft, wil elke patiënt snel een behandeling. Natuurlijk wil de farmaceutische industrie dat we allemaal wachten op hun ‘oplossing’. Maar er is één alternatieve benadering gebruikt en wordt onderzocht als een alternatieve behandeling voor coronavirus, hoge doses IV-vitamine C.

Eerste rapporten over de effectiviteit van vitamine C voor de behandeling van COVID-19-patiënten werden grofweg onder gerapporteerd. Maar nieuw bewijs en studies zijn moeilijk te negeren.

The Journal of PharmaNutrition heeft eerdere onderzoeken naar de effectiviteit van IV-vitamine C op het immuunsysteem nader bekeken en nieuwe gegevens die aantonen hoe het de cytokinestorm vermindert bij patiënten met het Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) als gevolg van COVID-19.

Ontdek een veilige therapie voor acute respiratory distress syndrome (ARDS)

In de afgelopen decennia hebben veel onderzoeken aangetoond dat een hoge dosis vitamine C voordelen heeft voor het stimuleren van het immuunsysteem, het behandelen van kanker en zelfs het behandelen van virale infecties. Onlangs is de interesse in het gebruik van IV-vitamine C als antiviraal middel enorm toegenomen met de opkomst van de COVID-19-pandemie.

Onderzoekers zijn van mening dat het zo effectief is omdat het helpt de productie van cytokinestorm die met het virus optreedt te remmen.

COVID-19-longontsteking heeft veel sterfgevallen veroorzaakt en komt snel voor bij personen met het virus. Er treedt acuut longletsel op, resulterend in Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS), wat vaak leidt tot vroegtijdig overlijden. Conventioneel opgeleide artsen moeten zien wat er werkt om levens te redden.

Studies hebben aangetoond dat het toedienen van hoge doses IV-vitamine C de resultaten aanzienlijk verbetert voor patiënten met COVID-19-longontsteking, en het gebruik van IV-vitamine C als therapie voor ARDS, zelfs na COVID-19, kan ook voordelen hebben.

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking gaat terug tot de jaren dertig. Wetenschappers ontdekten het verband tussen een ernstig tekort aan vitamine en scheurbuik, evenals longontsteking.

Scheurbuik is een veel voorkomende complicatie van de ziekte en leidt vaak tot voortijdig overlijden. Hoewel ernstige vitamine C-tekorten in verband zijn gebracht met longontsteking, is zelfs een kleine tekortkoming in verband gebracht met een hoger risico en ernst van infectie.

Naast het ontdekken van het verband tussen longontsteking en vitamine C in de jaren ’30, hebben recentelijk onderzoekers ontdekt dat vitamine C bescherming biedt tegen longontsteking. Gecontroleerde onderzoeken tonen zelfs aan dat het het risico op longontsteking met maar liefst 80 procent kan verminderen. Een studie die naar patiënten met longontsteking keek, ontdekte dat dagelijkse doses vitamine C de ziekenhuisduur verkorten en tot normalisatie van röntgenfoto’s en temperatuur op de borst leidden.

We weten wel dat wanneer je ziek wordt je nog meer vitamine C nodig hebt. En de voordelen van suppletie met vitamine C zijn dosisafhankelijk.

Simpel gezegd: hoe meer u neemt, hoe meer voordelen u kunt genieten. Terwijl onderzoek het gebruik van IV-vitamine C voor COVID-19 blijft ondersteunen, kunt u ook uw immuunsysteem stimuleren door thuis grotere hoeveelheden vitamine C in te nemen, in poeder- of liposomale vorm.

Als u gezondheidsproblemen heeft, kunt u natuurlijk het beste met uw integratieve arts praten over uw opties. Maar onderschat in het algemeen nooit de kracht van goede voeding om genezing in het lichaam te bevorderen.

Bronnen: ScienceDirect.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous Voedsel als medicijn: Terug naar de natuur
Next Kunnen we COVID-19 bestrijden met voedingsstoffen?

You might also like

Natuurlijk genezen

Wilt u slijm uit uw longen verwijderden en een directe boost geven aan uw immuunsysteem? Probeer dit eens!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Ben je verbrand? Verlicht de pijn met deze tip!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Natuurlijk genezen

Deze man Genas 5.000 Mensen van Kanker: Dit is een recept dat Tumoren in 90 dagen doodt!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar