*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek
mei 17, 2020 808 Views

Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek

Met het uitbreken van de COVID-19-pandemie die miljoenen mensen over de hele wereld treft, wil elke patiënt snel een behandeling. Natuurlijk wil de farmaceutische industrie dat we allemaal wachten op hun ‘oplossing’. Maar er is één alternatieve benadering gebruikt en wordt onderzocht als een alternatieve behandeling voor coronavirus, hoge doses IV-vitamine C.

Eerste rapporten over de effectiviteit van vitamine C voor de behandeling van COVID-19-patiënten werden grofweg onder gerapporteerd. Maar nieuw bewijs en studies zijn moeilijk te negeren.

The Journal of PharmaNutrition heeft eerdere onderzoeken naar de effectiviteit van IV-vitamine C op het immuunsysteem nader bekeken en nieuwe gegevens die aantonen hoe het de cytokinestorm vermindert bij patiënten met het Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) als gevolg van COVID-19.

Ontdek een veilige therapie voor acute respiratory distress syndrome (ARDS)

In de afgelopen decennia hebben veel onderzoeken aangetoond dat een hoge dosis vitamine C voordelen heeft voor het stimuleren van het immuunsysteem, het behandelen van kanker en zelfs het behandelen van virale infecties. Onlangs is de interesse in het gebruik van IV-vitamine C als antiviraal middel enorm toegenomen met de opkomst van de COVID-19-pandemie.

Onderzoekers zijn van mening dat het zo effectief is omdat het helpt de productie van cytokinestorm die met het virus optreedt te remmen.

COVID-19-longontsteking heeft veel sterfgevallen veroorzaakt en komt snel voor bij personen met het virus. Er treedt acuut longletsel op, resulterend in Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS), wat vaak leidt tot vroegtijdig overlijden. Conventioneel opgeleide artsen moeten zien wat er werkt om levens te redden.

Studies hebben aangetoond dat het toedienen van hoge doses IV-vitamine C de resultaten aanzienlijk verbetert voor patiënten met COVID-19-longontsteking, en het gebruik van IV-vitamine C als therapie voor ARDS, zelfs na COVID-19, kan ook voordelen hebben.

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking gaat terug tot de jaren dertig. Wetenschappers ontdekten het verband tussen een ernstig tekort aan vitamine en scheurbuik, evenals longontsteking.

Scheurbuik is een veel voorkomende complicatie van de ziekte en leidt vaak tot voortijdig overlijden. Hoewel ernstige vitamine C-tekorten in verband zijn gebracht met longontsteking, is zelfs een kleine tekortkoming in verband gebracht met een hoger risico en ernst van infectie.

Naast het ontdekken van het verband tussen longontsteking en vitamine C in de jaren ’30, hebben recentelijk onderzoekers ontdekt dat vitamine C bescherming biedt tegen longontsteking. Gecontroleerde onderzoeken tonen zelfs aan dat het het risico op longontsteking met maar liefst 80 procent kan verminderen. Een studie die naar patiënten met longontsteking keek, ontdekte dat dagelijkse doses vitamine C de ziekenhuisduur verkorten en tot normalisatie van röntgenfoto’s en temperatuur op de borst leidden.

We weten wel dat wanneer je ziek wordt je nog meer vitamine C nodig hebt. En de voordelen van suppletie met vitamine C zijn dosisafhankelijk.

Simpel gezegd: hoe meer u neemt, hoe meer voordelen u kunt genieten. Terwijl onderzoek het gebruik van IV-vitamine C voor COVID-19 blijft ondersteunen, kunt u ook uw immuunsysteem stimuleren door thuis grotere hoeveelheden vitamine C in te nemen, in poeder- of liposomale vorm.

Als u gezondheidsproblemen heeft, kunt u natuurlijk het beste met uw integratieve arts praten over uw opties. Maar onderschat in het algemeen nooit de kracht van goede voeding om genezing in het lichaam te bevorderen.

Bronnen:

ScienceDirect.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Waarom de COVID-19-strategie van Zweden stilletjes de wereldwijde strategie wordt
Next Ongezonde "schoonheidsproducten": de reden waarom u van geuren af moet

About author

You might also like