*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek
mei 17, 2020 903 Views

Veilige vitaminetherapie voor vermindering van cytokine-stormen bij acute respiratory distress syndroom, NIEUW onderzoek

Met het uitbreken van de COVID-19-pandemie die miljoenen mensen over de hele wereld treft, wil elke patiënt snel een behandeling. Natuurlijk wil de farmaceutische industrie dat we allemaal wachten op hun ‘oplossing’. Maar er is één alternatieve benadering gebruikt en wordt onderzocht als een alternatieve behandeling voor coronavirus, hoge doses IV-vitamine C.

Eerste rapporten over de effectiviteit van vitamine C voor de behandeling van COVID-19-patiënten werden grofweg onder gerapporteerd. Maar nieuw bewijs en studies zijn moeilijk te negeren.

The Journal of PharmaNutrition heeft eerdere onderzoeken naar de effectiviteit van IV-vitamine C op het immuunsysteem nader bekeken en nieuwe gegevens die aantonen hoe het de cytokinestorm vermindert bij patiënten met het Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) als gevolg van COVID-19.

Ontdek een veilige therapie voor acute respiratory distress syndrome (ARDS)

In de afgelopen decennia hebben veel onderzoeken aangetoond dat een hoge dosis vitamine C voordelen heeft voor het stimuleren van het immuunsysteem, het behandelen van kanker en zelfs het behandelen van virale infecties. Onlangs is de interesse in het gebruik van IV-vitamine C als antiviraal middel enorm toegenomen met de opkomst van de COVID-19-pandemie.

Onderzoekers zijn van mening dat het zo effectief is omdat het helpt de productie van cytokinestorm die met het virus optreedt te remmen.

COVID-19-longontsteking heeft veel sterfgevallen veroorzaakt en komt snel voor bij personen met het virus. Er treedt acuut longletsel op, resulterend in Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS), wat vaak leidt tot vroegtijdig overlijden. Conventioneel opgeleide artsen moeten zien wat er werkt om levens te redden.

Studies hebben aangetoond dat het toedienen van hoge doses IV-vitamine C de resultaten aanzienlijk verbetert voor patiënten met COVID-19-longontsteking, en het gebruik van IV-vitamine C als therapie voor ARDS, zelfs na COVID-19, kan ook voordelen hebben.

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking

Het verband tussen vitamine C-tekort en longontsteking gaat terug tot de jaren dertig. Wetenschappers ontdekten het verband tussen een ernstig tekort aan vitamine en scheurbuik, evenals longontsteking.

Scheurbuik is een veel voorkomende complicatie van de ziekte en leidt vaak tot voortijdig overlijden. Hoewel ernstige vitamine C-tekorten in verband zijn gebracht met longontsteking, is zelfs een kleine tekortkoming in verband gebracht met een hoger risico en ernst van infectie.

Naast het ontdekken van het verband tussen longontsteking en vitamine C in de jaren ’30, hebben recentelijk onderzoekers ontdekt dat vitamine C bescherming biedt tegen longontsteking. Gecontroleerde onderzoeken tonen zelfs aan dat het het risico op longontsteking met maar liefst 80 procent kan verminderen. Een studie die naar patiënten met longontsteking keek, ontdekte dat dagelijkse doses vitamine C de ziekenhuisduur verkorten en tot normalisatie van röntgenfoto’s en temperatuur op de borst leidden.

We weten wel dat wanneer je ziek wordt je nog meer vitamine C nodig hebt. En de voordelen van suppletie met vitamine C zijn dosisafhankelijk.

Simpel gezegd: hoe meer u neemt, hoe meer voordelen u kunt genieten. Terwijl onderzoek het gebruik van IV-vitamine C voor COVID-19 blijft ondersteunen, kunt u ook uw immuunsysteem stimuleren door thuis grotere hoeveelheden vitamine C in te nemen, in poeder- of liposomale vorm.

Als u gezondheidsproblemen heeft, kunt u natuurlijk het beste met uw integratieve arts praten over uw opties. Maar onderschat in het algemeen nooit de kracht van goede voeding om genezing in het lichaam te bevorderen.

Bronnen:

ScienceDirect.com

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Waarom de COVID-19-strategie van Zweden stilletjes de wereldwijde strategie wordt
Next Ongezonde "schoonheidsproducten": de reden waarom u van geuren af moet

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Omega-3 visolie gekoppeld aan lager risico op hartaanval en hart- en vaatziekten

Volgens een nieuwe meta-analyse van Harvard T.H. hadden mensen die omega-3-visoliesupplementen kregen in gerandomiseerde klinische onderzoeken een lager risico op hartaanvallen en andere cardiovasculaire aandoeningen (CVD) dan degenen die placebo

Natuurlijk genezen

Een goede vitamine D-status kan beschermen tegen kanker

Een goede vitamine D-status is gunstig, zowel bij de preventie van kanker als bij de prognose van verschillende vormen van kanker, volgens een nieuw onderzoek. De kankerremmende effecten van vitamine

Natuurlijk genezen

Voedingsmiddelen met meer ‘vitamine C’ dan een sinaasappel

Sinaasappels hebben een behoorlijk goede PR achter zich – al jaren richten we ons op de citrus als onze favoriete bron voor vitamine C. En terwijl die reputatie welverdiend is