*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Honing is meer dan goed voor uw gezondheid en hier zijn 6 huismiddeltjes die u moet kennen

Honing is meer dan goed voor uw gezondheid en hier zijn 6 huismiddeltjes die u moet kennen

Honing is het vloeibare goud van de geneeskunde. De geschiedenis leert ons dat het door de oude Egyptenaren werd gebruikt om wonden te genezen, en het blijkt zelfs vandaag de dag buitengewoon nuttig te zijn in de medische wereld.

Als u last heeft van keelpijn of hoesten, is aangetoond dat boekweithoning de hoest beter kalmeert dan vrij verkrijgbare medicijnen. De genezende eigenschappen voor wonden zijn bewezen, zodat Medihoney zijn eigen lijn van medicinale honingbehandelingen voor de medische wereld heeft ontwikkeld. U kunt zelf van een aantal van deze voordelen genieten.

Bekijk de 6 manieren waarop u kunt profiteren van het vloeibare goud van de natuur.

1. Zere keel zuigtabletten. Honing is geweldig voor het verzachten van een zere keel en helpt tegelijkertijd een hoest te kalmeren. U kunt uw eigen keeltabletten maken door het recept van Dr. Axe te volgen. Giet 1 1/2 kopjes kokend water over 6 eetlepels heemstwortel. Laat het 20 minuten trekken en laat het dan uitlekken. Meng in een sauspan de thee met 1 kopje boekweithoning. Breng de vloeistof aan de kook en laat het sudderen tot je suikerthermometer 300 ° F bereikt. Giet de vloeistof op een bakplaat bekleed met vetvrij papier en laat het 15 tot 30 minuten staan ​​totdat het voldoende is afgekoeld om aan te raken. Gebruik een schaar of een mes om de “snoepjes” in stukjes te snijden en rol ze in een poeder: tapiocameel, cacaopoeder, poedersuiker of gemalen kaneel. Doe alle druppels in een pot met wat van je coatingpoeder en schud de pot, zorg ervoor dat alle druppels goed zijn bedekt. Schud al het poeder eraf en bewaar de druppels in een goed afgesloten pot.

2. Hoestbuien. Boekweithoning is het beste om een ​​hoest te kalmeren. Het werkt zelfs beter dan dextromethorfan en difenhydramine om een ​​hoest te onderdrukken en mensen te helpen slapen. Elimineer hoestbuien door plakjes van 1 citroen, 5 cm verse gember en 2 kopjes water in een pan te doen en aan de kook te brengen. Laat dit 20 minuten sudderen en zeef dan de gember en citroen eruit. Terwijl de thee trekt, doe je een laagje poedersuiker van 2,5 cm in een bakplaat en maak je cirkelvormige vormen door de gebogen kant van een theelepel te gebruiken. Voeg 1 kopje boekweithoning toe aan de thee en breng het aan de kook. Zodra het kookt, verlaagt u het vuur tot medium en laat u het koken tot het 300 ° F bereikt. Giet de vloeistof in de vormpjes en laat afkoelen. Het duurt ongeveer 1 1/2 uur. Zeef de poedersuiker eraf en bewaar in een luchtdichte pot.

3. Hoestsiroop. Als je ’s avonds hoestsiroop wilt nemen, biedt de National Honey Board dit recept. Combineer 1 1/2 eetlepel citroenschil, 1/4 kopje geschild, in plakjes gesneden, verse gember en 1 kopje water. Kook dit 5 minuten. Zeef de citroen en gember eruit en voeg dan 1 kopje boekweithoning toe. Bewaar de siroop in een pot.

4. Eczeemzalf. Manuka-honing is de beste honing voor het genezen van wonden. Beautymunsta deelt een recept voor de behandeling van eczeem. Smelt in een dubbele ketel 1/2 kopje sheaboter en 1/4 kopje cacaoboter tot het vloeibaar is. Haal van het vuur en voeg 2 theelepels Manuka-honing toe en pers de olie uit een vitamine E-capsule. Meng goed en zet 15 minuten in de koelkast. Zodra de tijd om is, verwijder je en klop je met een handmixer tot het wit en romig is. Voeg 10 druppels van je favoriete etherische olie toe en meng goed en doe in handcrème-potjes.

5. Wondbehandeling. Manuka-honing kan rechtstreeks worden gebruikt om snijwonden en schaafwonden te genezen. Leaf zegt om de honing rechtstreeks op de wond aan te brengen. Als de honing te dik is, verwarm hem dan een beetje om hem stroperiger te maken. Zodra de wond bedekt is, doe je er een verband over om te voorkomen dat de honing op iets anders terechtkomt.

6. Wondzalf. Als je iets wilt dat niet zo plakkerig is, kun je de honing combineren met de wondgenezende eigenschappen van olijfolie. Smelt 1 kopje bijenwas in een dubbele ketel. Voeg 1 kopje olijfolie en 1 kopje Manuka-honing toe en meng. Giet in blikken en laat opstijven. Gebruik rijkelijk op elke wond.

De volledig natuurlijke wondgenezer en hoestonderdrukker van de natuur is iets waar je gemakkelijk zelf van kunt genieten. De volgende keer dat je een hoest of een snee moet verlichten, pak dan eerst je honing.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous 8 manieren om cholesterol en hoge bloeddruk te bestrijden
Next Hoe je afkomt van de hypofyse (slijm) en slijm in de borst en keel!

You might also like

Natuurlijk genezen

Het krachtigste natuurlijke antibioticum met slechts 2 ingrediënten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Leer hoe u het krachtigste natuurlijke antibioticum bereidt dat alle bacteriën doodt, alle ziekteverwekkende middelen elimineert en een

Natuurlijk genezen

8 verrassende toepassingen van Vicks VapoRub waarvan u had gewild dat u het wist

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel moeders en vaders hebben een vreemde affiniteit met de magische oplossing genaamd VapoRub. Er is iets aan

Natuurlijk genezen

Ook last van pijnlijke gewrichten? Lees hier hoe je dit met deze huismiddeltjes kan verlichten.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Veel mensen lijden aan een vorm van artritis, zowel op oudere leeftijd maar ook de jonge generaties worden